Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ark.alr mrh.ben bu turplu suyu şöyle yaptım: bir tane turbu yıkadım rendeledim ve 2 bardak su ile beraber kaynattım.suyunuda saçıma sürdüm saçımda kuruyana kadar beklettim.daha sonra yıkadım.

ama okuduklarıma göre bayanlar o suya bir de yumurtanın sarısınıda ekliyormuş.ve akşam sürüp sabaha kadar yıkamıyorlarmış.sürdükten sonra illa ki sabaha kadar yıkamamamız mı gerekiyor?bir de illa içine yumurta sarısı koymamız mı gerekiyor ? koymasak etkisi olmaz mı?

kızlar yaa birtürlü fotoğraf koymayı başaramıyorum.nasıl yapıyosunuz...

sen canım imageshack.us adresıne gırıyorsun ordan yukle butonundan resmının bulundugu dosyayı secıyorsun bır adres oluyor resımlerın altında onu kopyala buraya yapıstır canıma.s.kaydirigubbakcemile2

ark.alr mrh.ben bu turplu suyu şöyle yaptım: bir tane turbu yıkadım rendeledim ve 2 bardak su ile beraber kaynattım.suyunuda saçıma sürdüm saçımda kuruyana kadar beklettim.daha sonra yıkadım.

ama okuduklarıma göre bayanlar o suya bir de yumurtanın sarısınıda ekliyormuş.ve akşam sürüp sabaha kadar yıkamıyorlarmış.sürdükten sonra illa ki sabaha kadar yıkamamamız mı gerekiyor?bir de illa içine yumurta sarısı koymamız mı gerekiyor ? koymasak etkisi olmaz mı?

turplu suyu 2 saat bekletıyoruz canım yumurta sarısıda kullanıyoruz .yumurta sarısı dokulmesını engellıyormus,turplu su da malum uzatıyor.

canım sadece turp suyunu mu kullanıosun peki extra bişeyler yapıomusun benmde röflelide ama sanki cok yıprandı :1ninca:
bugun 2.ye yaptım ama bi saat zor duruorum üşüo kafam sırnaşık şey yinede dökülme azaldı giibi eskiden yumak olurdu şakkıdı

pardon ancak gördüm mesajını. ekstradan bişey yapmıorum. şimdi gliss in bakım spreyini aldım onu kullanıyorum turpla beraber. çok harika oluyo. tavsiye ederim.

anommm:)island harika sacların var maşallah 41000 kere:)keşke ben de zamanında sarısın olcem dıye sacımı yakmasaymısım,yaktıgıma da degmedı zaten yakışmadı ,Allahtan fairy like bacım turplu su olayını bızımle paylastı da saclarım bıraz kendıne geldı
uzamayı ve parlaklıgı hıssedıyorum sac kremıne gerek kalmıyor 2 kere denedım henuz yarın 3, kez denıcem hadı hayırlısı:)

Canım benim çok teşekkür ederim:1hug:
Öncelikle gerekmedikçe boyamayın saçlarınızı. Zaten belli bir yaştan sonra beyazları kapatmak için boyayacağız.
Boyalar artık ne kadar kaliteli olursa olsun onlar saç için çok fazla kimyasal içeriyor.
Ben özentiden erkenden boyadım ve çok yıpranmıştı röfle, balyaj derken...
Sonra kendi rengime dönmeye karar verdim ve çok da güzel oldu.
Allah herkesin tenine gözüne uygun yaratıyor saç rengini de...a.s
Boyayı bırakınca saçlarım baya toparlandı, ama yine de kırıklara engel olamıyordum derken bu turplusuyu gördüm ve benim vazgeçilmezim oldu:hooray:
Sen de sabırla denemeye devam et.

İyi bayramlar herkese...a.s.

herkeze merhabalar..konuyu açan arkadaşa teşekkürler.forumda çok fazla yazı var ben hepsini takip edemedim uzun süre kullanan arkadaşlar ne kadar etkili olduğunu yazabilir mi acaba..herkese iyi bayramlar.

herkeze merhabalar..konuyu açan arkadaşa teşekkürler.forumda çok fazla yazı var ben hepsini takip edemedim uzun süre kullanan arkadaşlar ne kadar etkili olduğunu yazabilir mi acaba..herkese iyi bayramlar.

ben 1 ayda 10 kez fln yaptım cnm turlu suyu.. normalde ayda 1 cm uzayan saçım tam 1 ayda 3 cm uzadı hihoyyyt 1 ay önceki halim ve 1 ay sonraki halim diye de fotoğraflarımı koymuştum daha önceden.. birçok arkadaşımızda da uzamalar bu yonde :sm_cool:

arkadaslar saçlarımın uçları çok kırık çatal çatal boya fln yok daha boyatmadım bikere bile.saçlarım katlı benim 1 seneden fazla oldu sanırım en uzun katını kestirmiyorum kıyamadıgımdan turplu suyu bnde yapıcamm kırıklara faydası olurmu ki uzatması çok güzel ama hiç kestirmeden uygulasam faydası olurmu kırık saç uzamazmışş ta:KK43:

arkadaslar saçlarımın uçları çok kırık çatal çatal boya fln yok daha boyatmadım bikere bile.saçlarım katlı benim 1 seneden fazla oldu sanırım en uzun katını kestirmiyorum kıyamadıgımdan turplu suyu bnde yapıcamm kırıklara faydası olurmu ki uzatması çok güzel ama hiç kestirmeden uygulasam faydası olurmu kırık saç uzamazmışş ta:KK43:

cnm kırık saç uzamaz diye bişey yok tabiki uzar ama sağlıksız uzar..
turplu su malesef oluşmuş kırıklarını düzeltmez :1no2:
ama saçlarının uçlarından biraz aldırıp kullanmaya baslarsan kırık oluşumunu önler:sm_cool:
ve böylece saçların sağlıkla uzamış olur hihoyyyt

SİZİ VE TURPLU SUYU ÇOOK SEVİYORUM.

HERKESE SEVDİKLERİYLE BİRLİKTE ÇOK GÜZEL BİR BAYRAM DİLİYORUM..

İNŞALLAH BU KNUYU OKUYAN TÜM ARKADAŞLARIMIN BELİNE KADAR UZUN VE SAĞLIKLI SAÇLARI OLUR..

İYİ BAYRAMLAR....

(FAİRLİKE CNM SENİNDE ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN)):nazar:

HERKESİ ÇOK ÖPTÜM...

SEVGİLERİMLE....a.s.:1hug:

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum öncelikle herkesin bayramını kutluyorum. Daha önce üyeliğim vardı ama şifreyi unuttum:KK43:( yeni adres açmak zorunda kaldım. benim saçımda boya var 3 gün önce karamele boyattım acaba rengi akarmı saçımın yardımcı olursanız sevinirim. bende yapmak istiyorum turplu suyu ama boya akar diye korkuyorummm

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum öncelikle herkesin bayramını kutluyorum. Daha önce üyeliğim vardı ama şifreyi unuttum:KK43:( yeni adres açmak zorunda kaldım. benim saçımda boya var 3 gün önce karamele boyattım acaba rengi akarmı saçımın yardımcı olursanız sevinirim. bende yapmak istiyorum turplu suyu ama boya akar diye korkuyorummm

boya akıyormus canım oncekı sayfalarda boyle bır bılgıyı paylasan arkadaslar vardı.

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5gene de baska arkadaslar cevap verırı sanırım

ben 1 ayda 10 kez fln yaptım cnm turlu suyu.. normalde ayda 1 cm uzayan saçım tam 1 ayda 3 cm uzadı hihoyyyt 1 ay önceki halim ve 1 ay sonraki halim diye de fotoğraflarımı koymuştum daha önceden.. birçok arkadaşımızda da uzamalar bu yonde :sm_cool:

bilgilendirdiğin için teşekkürler cnm.hemen denicem kaydirigubbakcemile5

boya akıyormus canım oncekı sayfalarda boyle bır bılgıyı paylasan arkadaslar vardı.

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5gene de baska arkadaslar cevap verırı sanırım

tşk edrim bebishim.. boya akıyorsa ne anlamı kaldı daha yeni boyattım çıtçıtlarımda da boya var bu sefer renk farkı olacakbenneyaptımki

tşk edrim bebishim.. boya akıyorsa ne anlamı kaldı daha yeni boyattım çıtçıtlarımda da boya var bu sefer renk farkı olacakbenneyaptımki

cnm akıyor dediğimiz öyle saçta hiç boya kalmama derecesinde değil tabiki :dilcikar:
ben saçlarımı boyadıktan 1 gün sonrada yaptım yeni boyanan saç nekadar akarsa benimki de okadar aktı.. sadece 2-3 yıkamada belirli bi miktar akıyor bu saçında zaten belli olmuyor sadece sen suyla birlikte akaln boyayı görüyorsun.. bikaç seferdn sonra da zaten duruyor akan boya.. yani saçını yeni boyamanla alakalı birazda boyanın akması :1hug:

1266936104_small.jpg

X