Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

koştum aldım geldim yapacam şimdi sonuçlarını yazarım

yaz canım bekliyorum merakla a.s. inşallah işine yarar Şeniz

bende birazdan turp almaya gidicem ve akşama uygulamaya başlicam :jeyyar: her gün mü yapmamız lazım :uhm: iki günde bir yapsakta olur sanırım .. teşekürler paylaştığın için a.s.

canım zaten 2 günde bir yapıyoruz bizde yerimseniben
rica ederim işinize yarasın mutlu olun yeter a.s.

kızlar öncelikle saç dökülmesinin sebeplerini araştırın kandaki demir eksikliği olabilir stres depresyon olabilir, benim gibi diyet sonrası besın yetersızlıgından kaynaklanan bir sebep olabilir hiç biride olmayabilir inşallah oyledir öncelikle hastalığınız varsa onu çözüm yoluna gidin yoksa turplu,zencefilli su falan hikaye kalır asla durduramazsınız dokülmenizi diğer topikte benim gibi düşünen arkadaşımda beni destekledi bana endokrin profesörü verdi saçlarım cok dökülüyor ne yapabilirim dedim haftada bir kez bepanthane amplu enjeksiyon yoluyla alacaksınız yanı onu sacınıza dokup maske falan yapmak hiç bir işe yaramıyor bende içinde sanırım 5 tane var herhafta 1 tane ampulu vurdurdum super sac dokulmem durdu ertesı sene yine baharda dokulmem baslayınca aynı kürü uyguladım ama sakın fazla vurunmayın yan tesırı varmıs oyle hergun falan yapmayın ayrıca içinde B Vitamini olduğu için iştah falan açabilir dediler ama bende öyle bir etkisi olmadı iştah açıklığı kilo aldırma gibi sonra saçlarınıza yüzeysel bitki kürleri uygulayın mutlaka sonuç elde edeceksiniz...

FairyLike guzelim ya ben siyah turp bulamiyorum canim ya beyaz turpta siyah turp gibi fayda edermi burda zor buluyorum canimm

ya gerçekten bu bilgiyi paylaşan herkese çok teşekkürlerr kızlar daha bir kez yaptım ve saçlarım inanılmaz yumuşak ve parlak oldu uzamasada fark etmez zaten çabuk uzar saçlarım ama bu bana çok iyi geldi dökülme çok azaldı çok teşekkür ederimm

BalckAngel Kaynak SAclarin cok süper olmus.Nekadara yaptirdin?Ve Saclar gercekmi yada sahtesacmi?Kac ayligna kadar kalabiliyor sacinda?Galiba cok soru sordum kusuruma bakma.:))

teşekkür ederim canım .. saçlar gerçek zaten elinde tuttuğunda bile belli oluyor kendi saç telimen ayırmak imkansız gibi..canım ben toplamda 700 ytl ye yaptırdım ama taksit taksit yaptı bana sürekli gtiiğim kuaför olduğu için ..en az 3 ay kalır dedi yani uzayınca eğer istersem tekrar yukarı çektiricem boncukları..yoksa saçlar benim artık, çıkartsam da saçımda da kalsa benim ..yerimseniben saçımın uzamasına bağlı , şimdide saçım çabuk uzamasın diye dua edicem sanırım :roflol:bu karmaşık dualarım sonucu yukardan bir ses gelicek "kızım karar ver uzasın mı uzamasın mı?" diye:roflol:
bu da benim eski-kaynaktan önce ama turplu sudan sonraki resmim:

Eklentiler

• $blackangel3.JPG
    $blackangel3.JPG
    10,4 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
turplu suyu 12 kez faIan yapttım sacım uzadı ayrıca dipIerden bır suru sac cıkmıs bu bır mucızeeeee

evt cnm insan diplerden gelen saçlara baktıkça çıldırası geliyor.. benim yeni saçım çıkmadı hiç ama 1 ayda 8-9 kez yapmama rağmen 3 cm. e yakın uzadı :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Peki uzatmak için başka birşey yaptın mı canım yani 20 cm nasıl uzattın ?

çam terabentin kullandım hint yağı susam yağı beslenmeme de dikkat etmeye çalışıyorum süt yumurta peynir et sebze meyve her şeyden yiyorum 10 ayda 20 cm kadar uzadı işte canım ama turplu suyu 3 hafta kadar kullanabildim 2-3 cm de onunla uzadı...ama simdi yasaklandım maleseff senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

turplarımı aldım allahıma bin şükür buakşam yapıcam.yaşasın bende turp kafa olcam.hayy kızlar ya siz çok yaşayın emi...bu bölüme girip çare aramaktan tüp bebek bölümüne girmeyi unutuyom yahuuuu.ama iyi oldu bebeiş olmuyo ama saçlarım turpla uzicakkkk.en azından başka uğraşacak bişi buldum bebiş bebiş diye ağlamam artık.arada başka şelerlede uğraşıp kafa dağıtmak lazım

turplarımı aldım allahıma bin şükür buakşam yapıcam.yaşasın bende turp kafa olcam.hayy kızlar ya siz çok yaşayın emi...bu bölüme girip çare aramaktan tüp bebek bölümüne girmeyi unutuyom yahuuuu.ama iyi oldu bebeiş olmuyo ama saçlarım turpla uzicakkkk.en azından başka uğraşacak bişi buldum bebiş bebiş diye ağlamam artık.arada başka şelerlede uğraşıp kafa dağıtmak lazım

cnmm inşallah bebeğine de bir an önce kavusursun.. upuzun saçlı bi anneyi hangi bebek istemezki.. dularımız seninlee :1hug:

saçlarım mavi siyah 1.5 ay önce boyamıştım daha yıkamadım ama havluya baktım akmış boyam olsun uzasında yine boyarım

saçlarımı yıkadım gerçekten faydalı çok daha az döküldü saydım en fazla 15 tel döküldü dün yakadıgımda bi sürü dökülmüştü gerçekten bu turr süper bişimiş benim turpum kırmzıydı ama ilk yıkamada süper sonuç aldım daha devam ettiricem ve yazıcam teşekür ederim bu bilgiyi paylaşan arkdasıma

benim de saçlarım kuaför yüzünden yandı ve kısaldı şampuanıma hint yağı ve badem yağı kattım turplu suyu yapma şansım yok bu yağlar sayesinde uzar mı yardıma ihtiyacım var

fairycim sen bu tarifi nerden buldun

geçmiş sayfalarda çok anlattım kısaca söyleyeyim sana da arkadaşların projesiydi daha cok yararı var aslında bu turpun ve internette gezinirken bulmuştum denedim uzatınca sizinle paylaştım yerimseniben
benim de saçlarım kuaför yüzünden yandı ve kısaldı şampuanıma hint yağı ve badem yağı kattım turplu suyu yapma şansım yok bu yağlar sayesinde uzar mı yardıma ihtiyacım var

yağlar sayesinde aylin86 arkadaşımız vardı o uzattı , saç tipine de bağlı arkadaşım deneyerek görmen lazım Şeniz

slm arkadaşlarım hepinizi çoook seviyoruumm.. önce böyle bi başlangıç yapalım dimi :)

kızlar bu turplu suyu kaşına kirpiğine deneyenler varsa ii sonuç aldılar mı?? bi ara deniyceklerdi diye hatırlıyorum, uzun süredir takip edemiyorum da.. nasıll, ok gibi oldu mu kirpikler:) walla eğer uzattıysa ben de kullanmak istiyorum yaa, gerçi çok fazla kükürt var bu suda ama olsunn bananee :)

X