Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Lavanta Kürü!! İnanılmaz Sağlıklı!!

lavanta aldım bugün kokusunu sevebilsem keşke ama kokusu midemi bulandırıyo uff saçımda kokusu kalır mı ki bunun acaba?

lavanta aldım bugün kokusunu sevebilsem keşke ama kokusu midemi bulandırıyo uff saçımda kokusu kalır mı ki bunun acaba?

ya canım ben de tam tersi... kafamdaki 1 haftadır geçmeyen, yıkasam da terledikce kokusu cıkan evigenin kokusu gider diye ümit ettim,kokusu kalır diye ümit ettim ama tam da senin istediğin gibi kalmadı bende koku moku

Ben bugün yıkıcam saçımı ve ilk defa sürcem koku kalırsa söylerim sana:)

çok sevinirim

ya canım ben de tam tersi... kafamdaki 1 haftadır geçmeyen, yıkasam da terledikce kokusu cıkan evigenin kokusu gider diye ümit ettim,kokusu kalır diye ümit ettim ama tam da senin istediğin gibi kalmadı bende koku moku

ben evigenden rahatsız olmuyorum ya kalmıyo saçımda
lavantayı da sevmediğimden kalır kesin

ben başladım içmeye ama dün misafirler vardı ve cok gec gittiler ben de unuttum
cuma başlamıştım,iki kere içtim daha... dün de unuttum. acaba bugünü başlangıc sayaraak tekrar mı başlasam :26:

2 kere içtiysen tekrar başlangıç yapabilirsin de 1 hafta içip 1 gün unuttum diye baştan başlıyım deme sakın, çünkü 15 gün yoğun içip sonra aralıklı içiyoruz

Saça Sürülen Lavanta:3 bardak suyu kaynatın, kaynamaya başladıktan sonra! 1 tatlı kaşığı lavantayı cuk diye atın içine.. 5 dk daha kaynatın altını kısıp.. sonra 10 dk demlenmeye bırakıp süzün.. her banyodan sonra saçınıza sürüp 30 dk bekletin ve sadece suyla yıkayın.. hem dökülmeniz durucak, hem saçlarınız daha geç yıpranıcak, hem de mükemmel uzuycak..

şimdiiiiiiiiiiiiii bunu sıcak sürmem önemli mi saçıma?
yani şimdi yapsam banyoya girsem çıktığımda sürüp yarım saat sonra durulasam olur mu acaba?

ablam abimle ablamdan Allah razı olsun lavantamı beleşe getirdiiiimmmmm nikah şekeri doluydu heryer kestim aldım bütün lavantalarıııı bende bu akşam içerek başlıcam hadi bakalııımmmm :82:

Son düzenleme:
benim da 9. günüm olacak bugün,birazdan içaceğim. saçlarım biraz uzamış gibi,şöyle yarım santim kadar. diplerinden belli oluyor. keşke başladığımda ölçseydim ama işe yarıyor gibi ya da psikolojik etki bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…