Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Lavanta Kürü!! İnanılmaz Sağlıklı!!

1 haftadır hergün içtim 3 kezde banyodan sonra saçıma sürdüm, ölçmedim ben ama uzatıyo gibi geliyo ya bana. Yani bu kadar kısa sürede etki göstermesi imkansız psikolojik olabilir :KK37: Ama bi etkisi var gibi sanki, ben bırakmayıp 1-2 ay kullanıcam bakalım ne olucak :KK76:
Bu arada saçlarım göğsümün biraz aşağısında ve kırıklarından dolayı doğru dürüst uzamıyo, çok çok zor uzayan bi saçım var yani bana etki gösterirse herkese gösterir diyorum ben :KK53:

banaa cok kötü gelmedi yaaa... severim lavanta kokusunu ondan mı acaba :26:
bu arada sürekli unutuyorum, bugün bastan başlıcam :KK17::KK17:

bende unutuyorum çayını içmeyi saçıma da sürmedim hala ay hava da sıcak buram buram lavanta kokuyo koyduğum dolap püüüüüüüüff deyip kapatıyorum :63:
sarımsağı sütte kaynattığımızda kokusu gidiyo ya bende lavantayı mı kaynatsam kokusu gitsin diye :KK60:

bende unutuyorum çayını içmeyi saçıma da sürmedim hala ay hava da sıcak buram buram lavanta kokuyo koyduğum dolap püüüüüüüüff deyip kapatıyorum :63:
sarımsağı sütte kaynattığımızda kokusu gidiyo ya bende lavantayı mı kaynatsam kokusu gitsin diye :KK60:

:KK1: süt mü :KK1: olur olur sen öyle yap :KK33::KK33:
ya bende sabah işe giderken banyo yapınca, doğal olarak yarım saat bekletcek vaktim olmuyor... :KK37: akşam içmeye dün yine başladım....
eh barro hadi başla daa sende hadiiii :13::KK19::KK19:

X