Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Lavanta Kürü!! İnanılmaz Sağlıklı!!

kızlar ben yapmadım bunu ama annem yapıyor çok da memnun hatta lavanta kokusunu sevmez ama sonuçtan o kadar memnun ki hala yapıyor

bende sevmem o yüzden de halaaaa başlamadım
aslında banyodan sonra sür yarım saat bekle yıka kısmına da aşırı derecede üşeniyorum...
:78:

ay sorma bende... zaten onu hep yapamıyorum. gerci unutkanlıgım yüzünden şu 15 günü de bi tamamlayamadım ya...
üüf napcamı şaşırdım... lavanta, sinameki... bir de çörekotu yağı çeldi aklımı...
hepsi bi aarada bi zararı olur mu ki :44::44::44:

çörek otu yağıyla ne yapacaksın yahu??
bilmem ki aycangülün tarihlere göre kafasına sürmediği kalmayan biri olarak bence fazla olmaz ama sen bilirsin tabi

çörek otu yağıyla ne yapacaksın yahu??
bilmem ki aycangülün tarihlere göre kafasına sürmediği kalmayan biri olarak bence fazla olmaz ama sen bilirsin tabi

saç çıkarıyormuş...
zaten hadis de var Peygamberimiz demiş "çörekotu ölümden başka her derde devadır" diye... :44:
ama nasıl kullanılacağını bilmek önemli...
forumda var bi yerlerde,deneyenler fayda görenler...
ama o kadar şey okuyup o kadar cok şey yapmaya başlayınca annem "herşeyi sürüyosun kafana" diye isyan etmeye başladı...

çörek otunu ben yoğurda katıp yerim aklıma geldikçe
ama saça nasıl kullanmak gerek bilmiyorum aslında özelden fıyttırıver bi zahmet
annem beni dövecek az kaldı eline geçeni saçına yüzüne sürüyosun diye kızıyo

Arkadaşlar yanlış anlamazsanız bir şey söyleyeceğim.içilen lavanta kürünün saça iyi geldiğiyle ilgili inanın hiç bir bilgiye rastlamadım.sadece saça sürsek olmazmı ki.

aslında ben de içmek istemyrm sadece saça sürsek olmaz mı sonuç alan arkadaşlar 2 sini birlkte kullanıp da mı sonuç aldılr ve ne kadar sürede kaç cm uzatıyor

Aynen,herşeyi sürüosun kafana diyo. birini yap yeter fln da diyo ama işte duydugumu yapmak istiyorum....
özelden yazıyorum hemen canım... :13:

Lavantami aldim geldim kizlar ins. bende basliyorum hem cildim hem saclarim uzasin diye hadi bakalim
Burada ne kadar pahali ya 75gr organik 7 küsür euro, sizler bedavaya almissiniz valla. Sizlerinde aldigi sadece cicegi degilmi saplari yok icinde ?

Son düzenleme:

canım böyle küçük küçük otlar işte
http://www.bahce.biz/bitki/baharat/baharat_resimler/lavanta/lavanta3.jpg bu resimdeki gibi...
nerdesin bilmiyorum ama avrupada organik diye müthiş pahalı satıyorlar böle seyleri biliorum...
üniversitedeyken biberiye yağı alacaktım,yalan olmasın 15-20 ml şeyi 5€ya yakın almıstım,burda taş çatlasın 5 milyon....
ben 70 gr lavantayı 2 liraya aldım, 1 €...
organik şeylerin fiyatı çok ucuk oralarda...ama sana 1aydan fazla gider sanırım,saç yıkama periodunu bilmiyorum ama...

organikçi olarak diyorum ki organik ürünlerin kesinlikle hakkıdır o fiyatlar üretim aşamasında nelerden geçiyo her ürün
durumunuz varsa her şeyin organik olanını tercih edin kesinlikle
yaygınlaştıkça düşecek elbet fiyatlar
etkisi de daha yoğun olacaktır kesinlikle
hiç de üzülmeyin yani kat kat verdiğinize

Tesekkür ederim canim aynen o fotograftaki gibi. Internet üzeri alirim birdahaki sefere dükkandan cok daha uygun fiyata geliyor organikte da olsa. Insallah faydasini görelimde feda olsun

nasıl yani benim 2 liraya aldıgım sahte mi

Kitap bendede vardi baktimda icilen karisim 10 dakika demleyiniz diyor sivilce kürü icin. Cünki 4 dakika demleme karaciger yetmezligi ve hepatit-B icin diyor.
Saca sürülen kür 5 dakika demelenecek diyor kitapta.Canim sen direkt kitaptanmi almistin bilgileri yoksa internettenmi .
Demleme seklide ocakta kaynar kaynamaz kivaminda ateste duracak yani 5 dakikaysa 5 dakika ocakta demlenecek sonra hemen süzülecek. Icilecek miktarda bir su bardagi yaziyor.

Son düzenleme:

canım zahmet olmazsa sana,kitapta nasıl yazıyosa o bilgileri burada paylaşır mısın bizimle tam olarak yazabilir misin :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…