-
- Konu Sahibi RoJ€k-t€
RoJ€k-t€;19495589 .!.:tahminen 3cmden fazla.. ben ikinci haftamdayım 2 parmak uzadı yani işte 2 cm mi oluyo ne kadar oluyosa..
RoJ€k-t€;19495552 .!.:canım altını kapattıktan sonra 10 dk beklet, süz.. saçına istediğin sıcaklıkta sürebilirsin, ben çok sıcakken sürdüm yandım :) o yüzden tavsiye etmem artık ılıdıktan sonra sürüyorum, öyle yap derim..
evigen bepanten ve bemiks maceramı anlatmak istiyorum.gece gece iş açtım kendime.yarın okul yok eşim de gece nöbetçisi olduğu için üçünü saçıma uygulayım dedim.zira benim için tam vaktiydi.ve muhteşem son.ampülü açacağım diye parmağımı kestim.aman allahım inanılmaz kan aktı.yerler bir an da doldu.sıcak kanın şıpı şıpır dökülmesini izliyorum.sonra eşimi aradım hiç şaşırmadı.adam ne zaman gece nöbetçisi olsa benim aciliyetlerim yüzünden mutlaka eve uğruyor.hastaneye gittim.dikiş attılar.bi de tetanoz aşısı...doktor hemşireye "hastayı göndermeden ampül açmayı da öğretin" dediama acayip korktum ya.eşim eve gelip kanları görünce çok şaşırdı.parmağıma bezi bastırırken elleri titriyordu....aslında parmak kesilmesine yabancı biri değilim ama ilk defa bu kadar derin kestim..şu an bile ellerim titriyor.
RoJ€k-t€;19501781 .!.:ayy canım hem güldüm hem üzüldüm çok geçmiş olsun ya..
RoJ€k-t€;19390403 .!.:ve kesinlikle yemekten EN AZ 2 saat sonra için.. İçtiğiniz çayın her gün taze olarak hazırlanması şart..:
teşekkür ederim canım...ben de halime çok güldüm.saçların dökülmesini engelleyeceğim diye canımdan olacağım ya
valla ben de öyle dedim. kimse böyle yapmamış,ama ben dün yapınca öyle yapıp durulamadım. bakalım nasıl olacak.
canım durulamadım yazmışsın geç gördüm, sertleşme dökülme vs gibi bişey yaşadın mı yorumun nedir? ben daha almadım lavanta, şu durulama mevzusuna göre deniycem =)
bişey sormak istiyorum başladım küre dün ilk defa içtimde ama kafama bişey takıldı kitap da yemekten 2 saat sonra içiniz diyor ya bide şöyle bişey var "içtikten sonra bişey tüketmeyin diyor" ben su içmeden yatamam çayı içtikten sonra 30-40 geçmişti susadım su içtim yanlız bişey yemedim bozdum mu kürü :18::44: ben bu tüketmeyin açıklamasını su ile ilgili değilde yiyecek bişey tüketmeyin olabileceğini düşündün ama bilemedim :26:
ya canım sen bu hazırlanışları kitaptan baktın değil mi, internette araştırdım da herkes bişeyler yazmış farklı farklı... emin olmak istedim...
Canım bunu mutlaka deniycem.Şuan bemiksli kürü yapıyorum.1 ay daha yapcam.Bırakınca senin küre başlıycam.Lavanta kokusuna bayılırım.Bişey sorabilirmiyim bemiksli kürde kürü yaparken saça saç kremi kullanmayın, sadece şampuanla yıkayın yazıyodu.Bunda da öyle bişey var mı
Bende denicem bunu, çok kafama yattı ya hem içiyoruz hem sürüyoruz, yararlıymış hem, şuan acayip gaza geldimBi sürü şey denedim ya turplu su, sinameki, zeytinyağlı badem yağlı karışımlar falan filan ne bulursak sürüyoruz biz bu forumda yani Ama hiç istediğim sonucu alamadım ben..
Sen bide şampuanıma e vitamini kattım demişsin onu da mı yapmak gerekiyo belki o da uzamasında etkilidir, yani sadece lavanta mı gösterdi bu etkiyi onu merak ettim
Teşekkürler canım paylaştığın için
RoJ€k-t€;19495589 .!.:tahminen 3cmden fazla.. ben ikinci haftamdayım 2 parmak uzadı yani işte 2 cm mi oluyo ne kadar oluyosa..
Her iki kullanımdada kuru lavanta kullanıyoruz değil mi?Birde saçınızın dökülmesinide engelliyor mu?:26: