Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Lavanta Kürü!! İnanılmaz Sağlıklı!!

sanırım,en azından evigen bu kadar cok kokmaz.
bi de cildim için de istiyorum bıktım pütürlü hallerinden...
inşallah ii haberler veririmm barrom

ay o pütürük hale iyi gelecekse içtiğim bütün suya katarım lavantayı kokusundan hiç hoşlanmamama rağmen
inşallah geçer pütürler canımmm

Son düzenleme:
ay o pütürük hale iyi gelecekse içtiğim bütün suya katarım lavantayı kokusundan hiç hoşlanmamama rağmen
inşallah geçer pütürler canımmm

yaa cilde de cok iyi geliyor yazmışlar, hatta kimdi hatırlamıyorum da bi arkadaş demiş, 1 yıl kullandım cok iyi geliyo fln diye.. .zaten ilk 15 gün hergün,sonra haftada 2-3 defa... inş iyi olur ya... bugünden sonra geri sayım 15 gün.. cidden merak ediorum...:97::97:

Ben yeni aldım lavantayı bugünden sonra denemeye başlıcam kızlar
Hem içicem hem saçıma sürcem gelişme olursa yazarım burdan....:)

Dün sürdüm saçıma sonra durulamaya erindim, öyle bıraktım sanki biraz sertleştirdi gibi geldi ama sonra krem sürünce gayet iyi oldu
Akşamda çayını içtim oh mis
Gelişmeleri yazarım

Benim hint bi arkadas vardi saci cok guzel cok uzundu. Sacina ne kullaniyorsun dedim, yilan zehiri dedi .
Sok oldum, nerden buldu bilmiyorum ama saclari gercekten cok guzel ve parlak gorunuyordu.

Son düzenleme:
Benim hint bi arkadas vardi saci cok guzel cok uzundu. Sacina ne kullaniyorsun dedim, yilan zehiri dedi .
Sok oldum, nerden buldu bilmiyorum ama saclari gercekten cok guzel ve parlak gorunuyordu.

yılan zehiri mi yok artık daha da neler
kelime hatası olmasın sakın?
gaz yağı falan olmadık şeyler sürülüyo gerçi sözde bakım için ama tehlikeli dikkat etmek lazım

yılan zehiri mi yok artık daha da neler
kelime hatası olmasın sakın?
gaz yağı falan olmadık şeyler sürülüyo gerçi sözde bakım için ama tehlikeli dikkat etmek lazım

Hayir canim hata yok yilan zehiri, nerden aldi diye sordum ama burdan degilmis. Hollandada yasiyorum ben burda yasakmis satilmasi.

Son düzenleme:
Hayir canim hata yok yilan zehiri, nerden aldi diye sordum ama burdan degilmis. Hollandada yasiyorum ben burda yasakmis satilmasi.

bana ürkütücü geldi kana karışıyo sonuçta sürdüğümüz her şey
çok mantıksız yılan zehri insana etki etmeyen bi şey olsa tamam hadi seyrelterek kullanıyo diyelim ama uzun vadede vardır olumsuz etkisi elbet

ben başladım içmeye ama dün misafirler vardı ve cok gec gittiler ben de unuttum
cuma başlamıştım,iki kere içtim daha... dün de unuttum. acaba bugünü başlangıc sayaraak tekrar mı başlasam :26:

Bugün 2. kez yaptım şuan bi değişim yok, gerçi ben ölçmüyorum..
İlk yaptığımda durulamamıştım ama bugün duruladım çünkü durulamayınca gerçekten sertleştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…