- 3 Temmuz 2010
- 2.101
- 11
-
- Konu Sahibi RoJ€k-t€
aldım lavantamııı
akşama inş çaydan başlarım, duş da almayı düşünüyorum saçıma da sürerimm.. oooh miiiss :81::81:
gelişmeleri takip ediyorum merakla
Her iki kullanımdada kuru lavanta kullanıyoruz değil mi?Birde saçınızın dökülmesinide engelliyor mu?:26:
sanırım,en azından evigen bu kadar cok kokmaz.
bi de cildim için de istiyorum bıktım pütürlü hallerinden...
inşallah ii haberler veririmm barrom
ay o pütürük hale iyi gelecekse içtiğim bütün suya katarım lavantayı kokusundan hiç hoşlanmamama rağmen
inşallah geçer pütürler canımmm
yılan yağı aktarlarda var .kullanabilene ama ben asla kullanmamBenim hint bi arkadas vardi saci cok guzel cok uzundu. Sacina ne kullaniyorsun dedim, yilan zehiri dedi.
Sok oldum, nerden buldu bilmiyorum ama saclari gercekten cok guzel ve parlak gorunuyordu.
Benim hint bi arkadas vardi saci cok guzel cok uzundu. Sacina ne kullaniyorsun dedim, yilan zehiri dedi.
Sok oldum, nerden buldu bilmiyorum ama saclari gercekten cok guzel ve parlak gorunuyordu.
yılan zehiri mi yok artık daha da neler
kelime hatası olmasın sakın?
gaz yağı falan olmadık şeyler sürülüyo gerçi sözde bakım için ama tehlikeli dikkat etmek lazım
Hayir canim hata yok yilan zehiri, nerden aldi diye sordum ama burdan degilmis. Hollandada yasiyorum ben burda yasakmis satilmasi.
bu arada kızlar, benim saçım tam iki parmak oldu.. ikinci haftam bitiyo yarın.. tam bir ay olsun ölçüp de yazıcam buraya rakamı..