- 3 Temmuz 2010
- 2.101
- 11
- Konu Sahibi RoJ€k-t€
lavanta aldım bugün kokusunu sevebilsem keşke ama kokusu midemi bulandırıyo uff saçımda kokusu kalır mı ki bunun acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada kızlar, benim saçım tam iki parmak oldu.. ikinci haftam bitiyo yarın.. tam bir ay olsun ölçüp de yazıcam buraya rakamı..
lavanta aldım bugün kokusunu sevebilsem keşke ama kokusu midemi bulandırıyo uff saçımda kokusu kalır mı ki bunun acaba?
Ben bugün yıkıcam saçımı ve ilk defa sürcem koku kalırsa söylerim sana:)
ya canım ben de tam tersi... kafamdaki 1 haftadır geçmeyen, yıkasam da terledikce kokusu cıkan evigenin kokusu gider diye ümit ettim,kokusu kalır diye ümit ettim ama tam da senin istediğin gibi kalmadı bende koku moku
ben evigenden rahatsız olmuyorum ya kalmıyo saçımda
lavantayı da sevmediğimden kalır kesin
walla bilemiycem... o zaman istemediğin koku burnunda bitermiş diycem
canım birşey soracağım mesela bu 2 parmak dediğimiz kaç cm'ye denk geliyor?
ben başladım içmeye ama dün misafirler vardı ve cok gec gittiler ben de unuttum
cuma başlamıştım,iki kere içtim daha... dün de unuttum. acaba bugünü başlangıc sayaraak tekrar mı başlasam :26:
Barro ben dün sürdüm yazmayı unuttum kusura bakma bende hiç koku falan kalamdı haberin olsun
Of ben bunu içerken çok zorlanıyorum, ne biçim kokusu var
5 gün oldu bırakmıcam ama :18:
bende bugün ilk defa yaptım gerçekten içerken midem bulandı biraz :44: