-
- Konu Sahibi RoJ€k-t€
daha dün kestirdim saçlarımı sonrada oturup ağladım gitti güzelim saçlarım diye kesinn denicem bende eski saçlarımı istiyorummallah razı olsun valla çok saol
bende 2 gündür içiyorum lavanta çayını bu sabah yüzümdeki gözenekler daha az geldi gözüme yüzüm birde pürüzsüz canlı.umarım saçlarımada etkisi olur.ben sadece içiyorum saçlarıma süremiyorum zamanım yok faydası olurmu acaba.cilt için mükemmel herkes denesin
Dün gördüm bu konuyu ve lavanta aldım aktardan geldim biraz sinemaki kattım içine kaynattım soğumasını bekledim çıkan suyu fısfıslı bi şişeye koydum diplerime iyice sürdüm sonra saçımın heryerine dağıttım.Sonra bi güzel yıkadım mis gibi lavanta koktum :89:
Ancak canım anlamadığım bişey var şimdi saç için olan küre 3 bardak demişsin ancak bana biraz çok geldi hatta yarısı şişede dolapta duruyo bugun sürücem.
Sormak istediğim bunun hepsini bir anda taze bi şekildemi sürücem yoksa bi kaç gün aynı kürü kullanabilirmiyim kısaca bekletebilirmiyim hergün hazırlamasıda zor oluyo :76:
bide bu aktarlarda aldığımız ucuz lavantalar sahte falan diyolar neye inancam şaşırdım doğrumudur bu hani ucuz ya? 1liraya aldım ben. Ama olsun ben deneyeyim göreyim:82:
Tamam ozaman sadece lavanta olarak yapayım zaten çok koymamıştım.
Ahada 30 dk olmuş yıkayım saçlarımı:87:
lavantayı saçımızda yarım saat tutup durulayacağımıza ısırgandaki gibi öylece kurutsak nasıl olur :)
hani bi topik var ya ''o kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz. işte cevabı'' diye.. orda yazan günlerde yapsak, daha etkili sonuçlar alırız aslında, birlikte kararlaştırıp aynı günlerde yapıp, sonuçları paylaşabiliriz..