Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Lavanta Kürü!! İnanılmaz Sağlıklı!!

2 hafta oldu yeniden başladım.
Geçen yıl bu zamanlar çok faydasını görmüştüm hem uzatma hem de dökülmeyi önleme anlamında
Devam ediyorum bakalım düzene koydum.

sinameki kürüme devam ederken bunuda yapmaya karar verdim internetten epey araştırdım ne kadar faydalıymış lavanta çayı ... muhteşem gerçekten hem çayına hem saçıma bakımına başlıycam ben bu saçı yaza kadar rapunzel yapmazsam adım ceylan değil hıh

kızlar iyi hoş ben bunu 3 gündür içiyorum benim , aşırı uykum geliyo şirkette gözümü açamıyorum bildiğiniz... birazdan kafam masaya düşcek

merhaba kızlar ben de foruma yeni üye oldum upuzun olan saçlarımı 2 ay önce bob modelinde kestirdim ve canla başla uzatmaya çalışıyorum şuan hc complex kullanıyorum güzel etkilerini gördüm de ama bittiğinde sinameki veya lavanta kürü yapmayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım sinameki döker mi diye düşünüyorum zaten vardı dökülme biraz durdurdum tekrar başlamasından korkuyorum o yüzden.. Bir de uzamasında gerçekten etkili oluyor mu kullananlar memnun mu yaza kadar uzatmam lazım bu saçları yardımcı olursanız gerçekten sevinirim kızlar

çok sağol canım

ben de yarın bunu yapmaya başlayacağım hadi hayırlısı :26:

benim de saçlarım belimdeydi 5 ay önce erkek modeli kesildi şu an küt omuzlarıma değiyor

sinameki kürü yaptım 6 defa, ara ara yağ karışımı da yapıyorum şampuanım da bioblas sarmaşık özlü olan

kan değerlerimde sıkıntı yok

umarım bu yaptıklarım işe yarar

faydası olacağına inanıyorum, ibrahim saraçaoğlundan duydum tv de dün. lavanta çayını içmeye bugün başladım. ayrıca zaten sarımsak zeytinyağı vs diğer yağlardan oluşan kürümüde yapıyorum çookkk faydalı hem saç çıkarıyor hem uzatıyor hemde besliyor onuda tavsiye ederim... bakalım lavanta kürü nasıl sonucu yazıcam size

Son düzenleme:
kızlar uzun dönemde lavanta cayının bi zararı olmasın saça sürülmesine bi lafım yokta içilmesi aklımı karıştırdı. ya mesela tansiyonu düşük olanlar falan olur belki bunları etkiler falan filan yani.....:26:

Ben bugün başladım kızlar faydası olursa sölicem hemennnn :) saçımı güzelce yıkadım lavantamı sürdüm 30 dk bekleyip tekrar duruladm kokusu falan kalmadı:) yemek yedikten iki saat sonrada çayını içicem çok umutluyum :)

ben bunu İbrahim Saraçoğlu'ndan duyduğumdan beridir 1 aydır her akşam içiyorum gerçektende uzatıyor. bir bu birde sinemaki kürü. boş yere pahalı şampuanlara para vermeye gerek yok.

Son düzenleme:
Konuyu hatırladığım iyi oldu, yarın yeniden başlayacağım lavanta kürüne, geçen sefer 1 hafta içebilmiştim midemi ağrıtıyordu çünkü, bakalım bu sefer 15 günlük kürü tamamlayabilecek miyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…