Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Lavanta Kürü!! İnanılmaz Sağlıklı!!

Tüm mesajları üşenmeden okudum. Sinameki kürünü denedim, ancak bende uzatma olarak bir etki göstermedi. Biraz önce lavanta aldım, bugün başlayacağım. Hem çayını içip hem saçıma süreceğim. Bakalım bir etkisi olacak mı ? Bu da işe yaramazsa sırada doğum kontrol haplı şampuan var.

bugün başladım bakalım lavanta kürüne sinameki kürü kokuyor diye yapmak istemedim. umarım işe yarar saçlarım uzasın istiyorum

Gözenekler üzerinde güzel etkisi vardır diye almıştım. Tonik şeklinde kullanıyorum bende. Hemen bugün bu karışımı deneyeceğimm çok teşekkürlerrr

lavanta suyunu direk saça dökmek yerine gliserinli su kullanıyorum onu normal suyla hazırlıyordum normal su yerine lavanta suyu koysam olur mu bu lavanta suyunu illa saç diplerine mi sürmek gerekiyor (gliserinli su sadece uçlara sürülüyor da)

saç diplerine sürmek değil de son bi durulama suyu olarak da kullanabiliriz
mesela ben sarımsaklı bakım yaptıktan sonra koku kalmasın diye öyle yaptım
koku kalmadı ve saçlarım gürleşti daha ilk seferde ha biraz sertleştirdi o ayrı tabi ama
taramadan önce sprey vs kullanılırsa sorun olmuyor canım
bu arada ben lavantanın bi çok faydasını gördüm
mesela çayını yapıp içiyorum cildime çok faydası oldu
aynı zamanda ciğerlere ve uyku düzenine de güzel etkileri oluyor canım
bir dene derim

aldım bakalım otunu bunuda bir deneyelim

kızlar bu lavanta çayı yemeklerdn 2 saat sonra içiliyo ama ben acıkıyorummmm. bişeylr yiyesim geliyo illa ki. yiyip de içsem olmuyo mu?

kızlar bu lavanta çayı yemeklerdn 2 saat sonra içiliyo ama ben acıkıyorummmm. bişeylr yiyesim geliyo illa ki. yiyip de içsem olmuyo mu?

valla ben kural mural tanımadım canımcım
her an her dk içtim aç tok günde 2 3sefer
bana faydalı oldu hele de cildime
o yüzden kararsızlığa düşme istediğin gibi iç ve iyi geleceğine inan

valla ben kural mural tanımadım canımcım
her an her dk içtim aç tok günde 2 3sefer
bana faydalı oldu hele de cildime
o yüzden kararsızlığa düşme istediğin gibi iç ve iyi geleceğine inan

uzmanlar yemeklerden 2 saat sonra diye uyarıyor ama canım. o yüzden merak ettim. demekki vardır bildikleri. bak yine acıktım yaa neyse kaldı 1 saat. lavanta çayından sonra bi browniyi hakettm bnce:)))))

uzmanlar yemeklerden 2 saat sonra diye uyarıyor ama canım. o yüzden merak ettim. demekki vardır bildikleri. bak yine acıktım yaa neyse kaldı 1 saat. lavanta çayından sonra bi browniyi hakettm bnce:)))))

özellikle dediğin gibi tatlı bişiler çekiyor insanın canı
gene de uy uzamanlara tabi ama dediğim gibi bunu çok da takıntı yapma
ben dediğim gibi ayarsızca içiyordum zararını görmedim
hatta aktara sordum ben bu lavantayı abarttım bişi olur mu diye
yok olmaz dedi o yüzden sıkıntı yapmadım ben de
yalnız netten araştırınca göreceksin yan etkilerinden birisi de
kuruntu yapmak ki malesef ben de arttı bu farkettim yani

Canım konunu okudum, ben de başlamak istiyorum ama bir şey soracaktım sana. Tüm sayfaları okuyamadım, yazdınsa kusuruma bakma tarifte içmek için hazırlananda 1.5 su bardağı demliyoruz ama sadece 1 çay bardağını içip gerisini döküyoruz değil mi, yanlış mı anlamışım ?

ben bir bardak sıcak suya 1 cay kasıgı atıyorum sonra suzup hepsını ıcıyorum 4 gundur 11 gun sonra haftada 4 gune ındırcem durulama suyunada usenmekten bı turlu baslayamadım sinamekiyle bırlıkte bugun baslıcsam ınsallah

Bu konuyla ilgili bi başlık daha var orda ilk kısık ateşte 5 dk demleyin diyor başka biyerde 5 dk yüksek ısıda kaynatın diyor. Burda da farklı farklı tarif edilmiş herkes başka uyguluyor sanırım. Ama bu tür bitkilerin demlenme ve tüketilme şekiilleri çok önemli diye biliyorum ben özellikle içiliyorsa.. Mesela demeleme dediğimiz altı kaynarken ateşte tutmak değil, su kaynadıktan sonra kapatıp bitkiyi atarak bekletme şeklinde olması gerekir. Sonuçta içiyoruz bunu faydalı bişeyi zehire çevirme riski de var bunun :44:

ben gece yaptığım çayın kalanını diplerine yediriyorum ve durulamıyorum hiç daha kolayıma geliyor :) tam yarar alabilir miyim böyle acaba diye de düşünüyorum ama bilemedim :)

Son düzenleme:
Herkese selam,mavi siyaha boyattığım upuzun saçlarım kayınvalide zoruyla kumrala,oradan röfleye ve sonuda da enseye ulaştı sinameki olan karışımı denedim daha da döküldü gibi ama havuç küründen bir zarar görmedim şimdi de lavantaya başlıcam gidip aldım umarım işe yarar,içebileceğimi sanmıyorum ama

kızlar ben bi ara yapmıştım bu kürü iyiydi hem içtim hem yıkadım hiç bi zararı yok biotin kullanıyorum öle çok bi dökülmem yok ama mevsimsel dökülmelerim başladı yine başladım akşam bu küre bu arada içine ısırgan flnda karıştıranlar var yapmamak lazımmış uzman tvde ibrahim saraçoğlu anlatıyo 15gün birini 1hafta ara verip diğer küre öyle geçmek gerekiyomuş izliyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…