Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Lavanta Kürü!! İnanılmaz Sağlıklı!!

gülsenccim yanlış anlaşılma olmasın ben saç derisi için söyledim bunları.sen yağı saç uçlarına deriye uzak sürüyorsan gözeneklere bi zararı olmaz..

Son düzenleme:
kızlar ben de saçıma uyguladıktan sonra durulamıyorum yarım saat havluyla sarıp bekletiyorum sonra kurutuyorum bence daha etkili olabilir bu şekilde:) şuan 4. günüm 4 gündür çayımı içiyorum 2 kerede saçlarıma uyguladım ve arkadaşlarım saçlarımdaki parlaklığı,yumuşaklığı hemen fark ettiler berbattı saçlarım yaaa çok mutluyum vala uzama yok tabi şuan ama o da olcak biraz sabırr :) bu kürü veren arkadaşa çooooooooookkkkkk teşekkürlerrrrrrrr:))

gülsenccim yanlış anlaşılma olmasın ben saç derisi için söyledim bunları.sen yağı saç uçlarına deriye uzak sürüyorsan gözeneklere bi zararı olmaz..

Anladim canim ne demek istedigini. Benim saclarim cok kisa oldugu icin sadece uclarina suremiyorum, diplerine de bulasiyor ister istemez. Saclarim uzunken uclarina surdugum gibi diplerine de yag ile masaj yapiyordum bir kac dakika besliyor diye. Artik bilincliyim bu konuda:)) Tesekkurler canim

Son düzenleme:

Bi'şey sorucam canım çaya şeker katıyor musun? Şekersiz daha mı etkili bilemedim

ya kizlar benimde saclarim cok dökülüyor kendimi bildim bileli hep dökülüyor ama bu aralar asiri dökülmeye basladi bende bugün Lavanta kürüne basladim ama saclarimi yikadiktan sonra asiri derecede saclar elime geldi neden acaba sizde böyle birsey oldumu diger sorum ise saclari yarim saat bekletirken islak oldugu icin enseden felan akiyor kulaklarimdanda akiyor acaba o alanlardada killar artarmi diye korktum valla ne yalan söylim.

Turp kurunu tavsiye ederim sana canim. Benim de saclarim cok dokuluyordu hem yikarken hem de yikadiktan sonra tutam tutam elime geliyordu. Ikinci turp kuru uygulamamdan sonra durdu dokulme. Simdi cekiyorum elime bir tel sac bile gelmiyor:) Hem saclari da besliyor, calandiriyor. Kesinlikle tavsiye ederim canim

saç dökülmesi için karanfil kürü var sitede araştır bir de onu dene
olumlu sonuç alanlar var

kızlaar bende başlıcam bugün kürü yapmaya inşallahh benim içinde faydası olur..
saçlarım ince tellii.. o yüzden çok çabuk kırılıyo uçlardan..
haliyle uzasada kırıldığı için çok fazla belli olmuyo.. :44:
inşallah bu kür hepiciimizin saçlarına iyi gelir..

insallah canim ise yararda kurtuluruz bu sac dökülmesinden ben bugün ikinci kez uyguladim ilk gün yaptigim gibi saclarim dökülmedi ilk gün yikadiktan sonra sac elime cok geldi ama bugün cok sükür öyle olmadi ben bu Lavanta kürünü 2günde bir uygulayacam ama saracoglu haftada iki defa diyor acaba fazla yaparsam zarari olurmu?

Son düzenleme:
olmaz heralde canım yaaa bilemedim vala bende 2 günde bir uyguluyorum saçıma çayını da hergün içiyorum olur mu acaba bi zararı:S

saçlarım herzaman dökülmüştür ama şu aralar resmen akıyor yaaaa bende b12 eksikliği sık oluyor sanırım yine düştü ama delireceğim umarım bendede bu kür işe yarar

saçlarım herzaman dökülmüştür ama şu aralar resmen akıyor yaaaa bende b12 eksikliği sık oluyor sanırım yine düştü ama delireceğim umarım bendede bu kür işe yarar

sız bence b12 vıtamını nelerde var onları edının bıran once derım kokten cozum olur cunku mesela bende aynı sızın durumunuzdaydım bende sac dokulmesı olmuyodu ama usume oluyodu her gun pekmez yıyodum kahvaltıda yıyın aksam yemegınde ogle yemegınde mutlaka yıyın ben 7 8 yemek kasıgıyle yıyodum ama tıksınerek bı sene boyunca yedım cok faydası oldu ama artık cıdden bıktım cunku ıgrenıyorum pekmezden sız tadını sevıyosanız yıyın
b12 sebzelerde olmazmıs mesela peynırde ette sutte temel besınlerde bulunuyo bılgınıze

olmaz heralde canım yaaa bilemedim vala bende 2 günde bir uyguluyorum saçıma çayını da hergün içiyorum olur mu acaba bi zararı:S

bilmemki canim ben zaten saracogluna mail yolladim bugün yarin gelir cevabi bakalim ne önerecek iki günde birmi yoksa haftada iki defami.cayini icmeye gelince valla ben cayini icemiyorum suanda sadece sacima sürüyorum

ben de basladım lavanta kürüne.bugun 2.günüm bitti.içimi düşündüğümden daha rahat oldu.ben daha acı daha keskin bir tat bekliyodum.saçıma da bir defa uyguladım.bakalım inşallah güzel sonuçlar görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…