Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Lavanta Kürü!! İnanılmaz Sağlıklı!!

Merhabalar, ben de yaklaşık on gün önce başladım lavanta çayına, içimi hoşuma gitti diyebilirim, burdaki yorumları görünce korkmuştum içemezsem diye, 2 kez de aksattım malesef, aldığım yorumlarsa kayda değer, çevremdekiler cildimin güzelleştiğini sebebin ne olduğunu soruyorlar, bence herkes denemeli :):)

Bende az önce içtim bi kupa ama zor içtim yani tadını pek beğenmedim midem kalktı içerken kokusuda başımı ağırttı

maalesef ya hayatımızdan da çıkartamıyoruz :/ ben 3 gün aksattım yolculuğum sebebiyle tekrar takvimden takip ediyorum tamamlarım artık :))

bende takvıme bakım gunlerı ne zamanbaslamıs ne zaan bıtıcek hep yazıyorum cnm ıse yarıyo cıdden dedıgın gıbı
bırde aksatmasa daha ıyıolur cnm kesıntısız devam etmek gerekyıo bende gecen gun unuttum bı kere o yuzden bı gun fazladan ıcıcem

Bende az önce içtim bi kupa ama zor içtim yani tadını pek beğenmedim midem kalktı içerken kokusuda başımı ağırttı

hadı ya bende tam aksıne begendım hayıt falan da ıcıyodum ben o daha acı mesela bu caya gore ondan da bana ıyı gelmıs olabılır tadı
sana tavsıyem sıcak sıcak ıc fazla bekletme demlensın dıye sogudukcukca acıyo cay

Haklısın kesinlikle ya mesela ben akşam yemeğini 9 gibi yiyorum 11 de çay içiyorum uykulu uykulu da olsa yapıp içiyorum çok özen gösteriyorum da işte kaçtı 3 gün yolculuk nedeniyle ay canım saçlarım uzasın ben onu 1 yıl bile sürer içerim ya :))

Bugün 2.ye içtim tadı daha iyi geldi dünden.
Hayıtı bende aldım dün içmeye niyetlendim iki kere ikisindede çaydanlığı ocakta unuttum yaktım çaydanlıkları kısmet değilmiş deyip içmedim dün.
Ama içmeye başlıcam yani bende.
Sen hayıtı ne zaman içiyorsun

Allh senı cnm ya masallah pek unutkanız
nese ben 2.5 aydır ıcıyorum bayagı oldu her gun aksatmadan ıcerım ben ama hayıtım bıttı ıkıncı paketımdı vızler araya gırınce hıc alasım da gelmedı usendım bugun bıttı ama bakalım bı ara alırım artık cnm
alısıyosundemekkı caya yavas yavas benım 5 gunu gecmıstır heralde lavanta ama alnımın yukarısında sıvılcelre cıktı pıslıgı atıyo sanırım maydonoz kurumde de ole olmustu on da da yanagımda cıkıyodu

hem maydonoz hem hayıt hem lavnta bı gunde ıcersem bana bısey olurmu sızce :26::26:

Bence çok karıştırma canım benim

kızlar ben havuçlu suyu denemeyi düşünüyorum ama bu lavantaaa aklım kaldı havuç suyunu sürüp 2 saat bekleyip yıkıyoruz şampuanla . yıkadıktan sonra lavantayı öküp yarım saat bekleyip durulasam ağırmı gelir aynı gün :?

yarin denecegim sayende!:)

dün akşam ilk defa denedim. tadı fena değildi kötüde olsa içerim saçlarım ve cilt lekelerim için ama sabah kalktığımda yüzüm özellikle t bölgem çok yağlanmıştı acaba kürden mi oldu? sizlerde de oldumu böyle bi şey? benim normalde karma cildim t bölgem yağlı malesef ama sanki bu sabah daha yoğundu

inşallah işe yarar ya bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…