- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
-
- Konu Sahibi RoJ€k-t€
saçlarıma haftada 1 gün sinamekiliyi,haftada 1 gün barcelino yağı sürüyorum.Şimdi bunu da sürsem saçımda ters tepki olur mu acaba canım:26:? Yoksa sadece çayını mı içeyim ben
Canım ben haftada 3 kez sinameki,1 kez turplu su,banyodan sonra lavanta yapıyorum.Uçlarına da gliserin yağı ile bebe yağı sürüyorum.Bu kadar şeye dayanıyor benim saçım.Sende de sorun olmaz herhalde :)
kızlar 2 gündür içiorum,2 gündürde yataktan kalkamıyorum uyanamıorum yani.ALLAH ALLAH neden acaba derken aklıma takıldı bir araştırayım dedim netten.Birde baktım meğer uykusuzluğu da iyi geliomuş:)ALLAHtan sbh kalkıp yapmam gereken bi işim yoktu:)içilen lavanta,uyku yapıo haberiniz olsun.içme saatlerini ona göre ayarlayın:)
Saç için her şeye devam o zaman
kızlar 2 gündür içiorum,2 gündürde yataktan kalkamıyorum uyanamıorum yani.ALLAH ALLAH neden acaba derken aklıma takıldı bir araştırayım dedim netten.Birde baktım meğer uykusuzluğu da iyi geliomuş:)ALLAHtan sbh kalkıp yapmam gereken bi işim yoktu:)içilen lavanta,uyku yapıo haberiniz olsun.içme saatlerini ona göre ayarlayın:)
Denemek lazım ama Lavantayı nerden bulucaz... (
Her duydugunu deneme bence Allah korusun sacsiz kalirsin falansaçıma sürdüm evet inş.uzatır:) ne duyarsam deniyorum ama hala kıpırdama yok
bende sinamekili formüle bademyağının yerine katacağım . ama birkaç ay sonra
Konuya epey ara verilmiş... Ben 4 gündür lavanta çayı içiyorum, tabii uzatmak için değil dökülme ve bu ara çok ilaç içtiğimden dolayı karaciğerimi temizlemek için... Kullandığım diğer vitaminlerden midir yoksa Lavanta çayından mıdır bilemiyorum ama 2 aydır anormal derece dökülen saçlarımın dökülmesi bir anda durdu...