Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Lavanta Kürü!! İnanılmaz Sağlıklı!!

saçlarıma haftada 1 gün sinamekiliyi,haftada 1 gün barcelino yağı sürüyorum.Şimdi bunu da sürsem saçımda ters tepki olur mu acaba canım:26:? Yoksa sadece çayını mı içeyim ben

Canım ben haftada 3 kez sinameki,1 kez turplu su,banyodan sonra lavanta yapıyorum.Uçlarına da gliserin yağı ile bebe yağı sürüyorum.Bu kadar şeye dayanıyor benim saçım.Sende de sorun olmaz herhalde :)

kızlar 2 gündür içiorum,2 gündürde yataktan kalkamıyorum uyanamıorum yani.ALLAH ALLAH neden acaba derken aklıma takıldı bir araştırayım dedim netten.Birde baktım meğer uykusuzluğu da iyi geliomuş:)ALLAHtan sbh kalkıp yapmam gereken bi işim yoktu:)içilen lavanta,uyku yapıo haberiniz olsun.içme saatlerini ona göre ayarlayın:)

Evet canım lavantanın anti depresan etkisi varmış.Benim gibi uyuyamayanlara birebir :)

saçına sürmüyo musun peki ben sürmesemde içsem olur mu yani fark eder miii

yani şimdilik haftada 1 kere sinemaki küründen sonra saçımada sürüyorum.belki sürmeyi fazlalaştırırım şimdilik bilmiorum.Onun dışındada hergün içiyorum.:)Tabiki içmenin faydasını görürsün ama boş günün olduğunda saçınada yap bence.Takviye yapmış olursun.

kızlar bişey soracam
ben saç dökülmelerim için dr gitmiştim
bana zinko çinko vitamini verdi...bu vitamin tüm vücuttaki kıl köklerini besliyomuş onun için yarıda bıraktım içmiyorum artık

şimdi içilen lavanta çayıda sadece saçlara değil bütün kıl köklerinemi fayda sağlar
eğer öyleyse epilasyona boşu boşuna para harcamış olmayım

hımm aslında mantıklı düşünmüşsün ama şölede bi durum var;saçlarımızın ve tüylerimizin büyümesini hormonlarımız belirliyo diye biliorum ben.Bu durumda hormonlar neyi gerektiriyosa onu uzatır diye düşündüm.ama haklı oldugun bir nokta var.saçı uzatan evet tüylerede azda olsa etki eder.Ama aslında buda senin için sorun teşkil etmemeli.Çünkü epilasyon bütün sert ve uzun tüylerini yok edio,aşırı küçük ve ince olanlarına etki etmiyo diye biliorum.Bundan dolayıda hazır epilasyon yaptırırken o küçük tüylerinde uzar ve onlardanda kurtulmuş olursun diye düşündüm:):) yani bunlar benim düşüncelerim:):)

bu gece 2. sinemaki kürünü uyguladım saçlarımı yıkayınca lavantayı yapıcam.Aslında şunu söylemek istedim.tam bir haftadır sinemakiyi içiorum ama saçlarımda bi deişiklik gözlemlemedim malesefbunun yanında biotinde alıorum ve zeytinyağıda sürüorum hepsi için tam bir hafta oldu ama şimdilik bi deişim yok.Yılmadan en azından 1 hafta devam edicem.sonuçları yazarım ama bugun işe hiç yaramadıgını görünce üzüldüm paylaşmak istedim.Ayrıca bu sürülen lavanta kürünü fazlaca yapıp bi sprey şişesine boşalttım.Bundan sonra her banyo çıkışında fıflamayı düşünüorum ama durulamıcam..bakalım ne olucak

biri bana yardımcı olabilir mi acaba?
şimdi ilk sayfada arkadaş 1.5 su bardağı suda kaynatın dio içmek için olan da ama her aksam bir cay bardağı için diyo.taze taze her gün yapın dio.e o zaman neden 1.5 su bardağı yapıyoruz çayı?
diğer sorum ise şu: saça sürmelik olanı sıcak sıcak mı sürcez kafamıza?

hemde ne yumuşatmakk
dün sinamekili formülü yaptım saçlarım inanılmaz yumuşaktı uyuyana kadar okşadım
hemde kullandığım şampuan öyle maarka falanda değiLdi
uzatıyoda sanırımm badem yağı
lavanta koycam ilerki zamanlarda:44:
2 saat falan beklettım saçımda
şiddetle tavsiye edilirr

Konuya epey ara verilmiş... Ben 4 gündür lavanta çayı içiyorum, tabii uzatmak için değil dökülme ve bu ara çok ilaç içtiğimden dolayı karaciğerimi temizlemek için... Kullandığım diğer vitaminlerden midir yoksa Lavanta çayından mıdır bilemiyorum ama 2 aydır anormal derece dökülen saçlarımın dökülmesi bir anda durdu...

canım sen hangi vitaminleri kullanıyorsun, ne kadar oldu kullanalı bide lavanta çayını nasıl hazırlıyorsun? bide çok dökülüyordu demişsin ya günlük 100 teli geçiyor muydu öle diyorlar ya günlük 100 tel normal diye çok soru sordum ama görüpte cevaplarsın umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…