- 6 Haziran 2011
- 46
- 0
-
- Konu Sahibi RoJ€k-t€
maşallah ne güzel ah bir de ben sürsem saçıma ama üşeneçlik başa bela :44:
canım inan ben daha üşengecim aslında ama artık o kadar daralmıştımki dökülmeden bişe yapmam gerekiyodu zaten hazırlaması 5dk sürmsesi 5dk beklemesinde bişe yapmıyon oturuyon yane=)yarımsaat sonra 5dkta duruladınmı toplamda 45dk çok uğraşmadan bitiyo bile bi kere denedinmi arkası gelir zaten saçın çok dökülüyosa 45dk diil 4saatte olsa yapmalıyız kel kalmaktan iyidir bayanı saç gösterir nede olsa dimi ben herkese tavsiyevalla bu zaman a kadar saçımla hiç uğraşmamıştım o üşengeçlikten ama şuan iyiki diyorum inan
maşallah ne güzel ah bir de ben sürsem saçıma ama üşeneçlik başa bela :44:
dökülüyor ama öyle aşırı bir dökülme olmadığından bu kadar rahatım sanırım
çayı içiyorum da saçına sür sonra durula kısmı üşenmeme sebep oluyor benim saçıma sürsem bekleyip banyo yapsam olmuyor mu bir daha suya gir çık :44:
kızlar lavanta başlı başına saç uzatıyor evet ama içine ısırganotu, kekikle baraber koyup demlersek daha da etki ediyor.. 2 farklı yöntemle de denedim son yazdığım yöntem daha etkili.. ve hiç bir zamnda o lavanta suyunu içmedim.. içmeyide düşünmüyorum berbat bir tadı var.. yani içmesenizde sadece saça sürsenizde saç uzuyor
anlaşılan herkes biraz üşengeç öteki kürler onlar daha zor heleki sığır iliği muhabbeti varya o çok zahmetli yine bu en kolayı dimi
bende hayatta içemem esmer haklısın tadı kötü ama ne kadar zamanda uzattı saçını bu şekilde daha etkili diosun saç tipin nasıl biraz açarmısın tatlım:44:
ben lavantayı speryli şişeye koyup saçlarımı ayırıp saç diplerime sıkıyorum sonra masajla yediriyorum ve durulamıyorum.Zaten yaz geldi her gün yıkanıyoruz en kötüsü gün aşırı.saçımda sertlik vs.de yapmadı saçlara sürmüyorum zaten sadece uçlarına değişiyor.
yeni başladım fark yok henüz olursa yazarım.
karanfil kürü nasıl oluyor peki ?
çok teşekkür ederim canım bakayım ben.bende bu sitede görüp uygulamıştım canım link verilmiyor sanırım ordan daha geniş bir bilgi alabilirsin:
Saç Dökülmesi Neden ve Çözümleri" forumunda "Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)" kısmından bak canım.. ben etkisini gördüm ve miss gibi kokuyor
kızlar içilecek lavantayı ocakta kaynatacakmıyız? kaç dk kaynatacağız?ya da sadece kaynamış suya atıp bekletecekmiyiz kaç dk bekleyeceğiz? lütfen acil cevap yazarmısınız? bu akşam başlayacağım da...
barro sen yine içmeye başlamışsın da saçına sürmüyosun. 1 haftadır yatıyo evde lavantalarım elime alıp vazgeçiyorum ne içtim ne saçıma sürdüm poşeti bile açmadım. kendine üşengeç deme o yüzden =)
bencede fazla dökülmediğinden rahatsındır.suya gir çık ne güzel işte yaz günü ben günde 3kere suya girip çııyom ama lavantayı bi kere yapıyom günde
kızlar lavanta başlı başına saç uzatıyor evet ama içine ısırganotu, kekikle baraber koyup demlersek daha da etki ediyor.. 2 farklı yöntemle de denedim son yazdığım yöntem daha etkili.. ve hiç bir zamnda o lavanta suyunu içmedim.. içmeyide düşünmüyorum berbat bir tadı var.. yani içmesenizde sadece saça sürsenizde saç uzuyor
anlaşılan herkes biraz üşengeç öteki kürler onlar daha zor heleki sığır iliği muhabbeti varya o çok zahmetli yine bu en kolayı dimi
benim anladigim kadariyla icilecek olan lavantayi suyla beraber kaynatiyorsun,tam kaynama seviyesindeyken ocaktan alip bekletiyorsun 4-5 dakika.