- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.221
hapları kullandınız mı? bana da hap verdi. iki gündür içiyorum.faydasını gördünüz mü.bendede demir.eksikligi vardi hap vermisti doktorum
evet kullandım 3 ay duzenli kullandim cok yogun sac dökülmem vardi gecti artik dokulme falan yokhapları kullandınız mı? bana da hap verdi. iki gündür içiyorum.faydasını gördünüz mü.
bide bugün kemik tarak siparişi verdimiyi geldiğini okudum
tahta tarak ve kemik tarak tavsiye ediliyor.evet kullandım 3 ay duzenli kullandim cok yogun sac dökülmem vardi gecti artik dokulme falan yok
kemik tarak kullanmadim ama uzun zamandir tahta tarak kullaniyorum bende
kuruyken hic taramiyorum hafif nemliyken uclardan baslayip yukariya dogru cikiyorumtahta tarak ve kemik tarak tavsiye ediliyor.
haplar bana da iyi gelir umarım.
bide d-vit yazdırdım ben. suya katıp içiyorum.
saçınızı kuruyken mi tarıyorsunuz yoksa hafif nemliyken mi?
teşekkür ediyorum. bende öyle yapıyorumkuruyken hic taramiyorum hafif nemliyken uclardan baslayip yukariya dogru cikiyorum
rica ederim duştan sonrasi icin diyorsaniz sivi sac kremleri ve argan yagi tavsiyemdir dande nano keratin argan yagli sprey cok iyi argqn yagida ben nashi kullandim muhtesem bir urun şimdide kitoko kullaniyorum oda cok guzel ama bereketsiz geldi bana kivami daha hafif nashiye gore bir araştırın istersenizteşekkür ediyorum. bende öyle yapıyorumbaşka tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı?
bahsettiğiniz ürünleri bloklardan okudum şimdi. güzel şeyler yazıyorlar.rica ederim duştan sonrasi icin diyorsaniz sivi sac kremleri ve argan yagi tavsiyemdir dande nano keratin argan yagli sprey cok iyi argqn yagida ben nashi kullandim muhtesem bir urun şimdide kitoko kullaniyorum oda cok guzel ama bereketsiz geldi bana kivami daha hafif nashiye gore bir araştırın isterseniz
hayir ne.sivi sac kremi nede argan.yagi diplere uygulanmaz boy ve uclara uygulanir kulak hizasindan baslayip alta dogru uygulamaniz yeterlibahsettiğiniz ürünleri bloklardan okudum şimdi. güzel şeyler yazıyorlar.
saç kremi ben hiç kullanmıyorum. daha çok dökülür diye okumuştum diye kalmış aklımda. tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı?
bu argan yağlarını duştan sonra nemliyken uyguluyorsunuz? köklere yediriyor musunuz gerek var mı?
Eki Görüntüle 2028793 Eki Görüntüle 2028796
evigen bepanten bemink ampullerini diplerime uyguluyordum hep.hayir ne.sivi sac kremi nede argan.yagi diplere uygulanmaz boy ve uclara uygulanir kulak hizasindan baslayip alta dogru uygulamaniz yeterli
sac.kremi.olarakta sacinin yapisina ihtiyacina gire kendin belirlemen daha faydali bence ben.orofluido argan yagli.sac.kremini.kullaniyorum cok.iyi bir urun bitince tekrar alacagim bir urun
icine badem yaginida oneririmevigen bepanten bemink ampullerini diplerime uyguluyordum hep.
kılıc balığıda sormuştum sabah bunu.
çok teşekürler
tatlı badem yağı, jojoba koyuyordum. biri arkadaşım hoden yağı tavsiye etti.icine badem yaginida oneririm
tesekkur ederim. internetten sipariş vereyim.
yağları bir kere kökten uca, bir kerede kulak memesinden aşagı sürmemizi tavsiye etmiştin dımı?
bide yıkarken önce kremleyip bekletmemizi sonra ılık su ile yıkamamızı. 1 2 kre şampuanlamız yeterli değil mi?
peki yağları deriye temas ettirmeye çalışıyorum. bu doğru bir yöntem mi? işte o yüzden karbonat ve sirke ile durulama işlemi yapıp yağlarken kapanan gözenekleri açmaya çalışıyorum. doğru mantıklı bilmiyorum
tahta tarak ve kemik tarak tavsiye ediliyor.
haplar bana da iyi gelir umarım.
bide d-vit yazdırdım ben. suya katıp içiyorum.
saçınızı kuruyken mi tarıyorsunuz yoksa hafif nemliyken mi?
yağları bir kere kökten uca, bir kerede kulak memesinden aşagı sürmemizi tavsiye etmiştin dımı?
Evet
bide yıkarken önce kremleyip bekletmemizi sonra ılık su ile yıkamamızı. 1 2 kre şampuanlamız yeterli değil mi?
2 Şampuan garanti olur
peki yağları deriye temas ettirmeye çalışıyorum. bu doğru bir yöntem mi?
Yağları kafa derine sürebilirsin sadece bu işlemi çok sık yapmak bazen saçları mat gösterebiliyor bu yüzden haftada 2 defa uygulama yeterli.
işte o yüzden karbonat ve sirke ile durulama işlemi yapıp yağlarken kapanan gözenekleri açmaya çalışıyorum. doğru mantıklı bilmiyorum
Doğru mantık değil, dışarıdan süreceğin bitkisel yağlar gözenekleri tıkamaz ve normal bir şampuan yağ kalıntılarını temizleyecektir ama karbonat ve sirkeyi bir arada kullanmak biraz tuhaf olacak. Biri asidik biri bazik, saçın ve kafa derisinin ph değerini bozabilir bu karışım. Ne şekilde uygulamayı düşünüyorsun?
Body shop ahşap tarak kullanabilirsin ama kemik tarağı tavsiye etmiyorum.
Bunun dışında gratis'te swissco adı altında satılan bir tarak var, al kullan dua edersin...
Evet ama o bildiğin plastiklerden değildurulamaya suyuna genelde sirke koyuyordum. karbonatı ilk defa koymayı düşünüyorum.
dün kemik tarak aldım interetten. gelir bugün yarın. iade mi etsem bilemedim. sana güveniyorum çünkü
swissco ucları plastik sanki yanılıyor muyum.
Dax,hindistan cevizi yağı,urban keratin,urban biotin ve kesinlikle herhangi bir sülfatsız şampuan. Ben narlısını kullanıyorum bir eczaneden almıştım zigavus diye bir şampuan içine de kendi ampulleri var iki tane kırdırmıştım 6 aydır saç uzatmaya çalışıyorum çok belirgin uzama mevcut bende tavsiye ederim:)merhaba,kuaför belimde olan saçlarımı kulak hizası kesşnce bende tekrar geldim buralara. rica etsem şimdi neler yapıyorsunuz denemiş uzamış olanlar bi özet geçebilr mi