Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Aynen orası öyle bende çok terlemem uzasın diye spora mı yazılıyım diye düşünmüştüm
Aslina bakarsan spora yazilman, vücudundaki kan akisini hizlandirman bol protein tuketmen ve tabi ardından gozenekleri tikamamak icin hemen dus alman hem sac hem cilt hem fizik olarak sana cok fayda saglayacaktir

Aslina bakarsan spora yazilman, vücudundaki kan akisini hizlandirman bol protein tuketmen ve tabi ardından gozenekleri tikamamak icin hemen dus alman hem sac hem cilt hem fizik olarak sana cok fayda saglayacaktir
Şimdi zaten diyetisyen eşliğinde besleniyorum 7 kilo vermem lazım

Kızlarrr nasılsınız, nasıl gidiyo bakımlar ? Ben uzun zamandır bakım yapmayı bırakmıştım. Çünkü hiç bir yol kat edemedim ve üzülüyorum bir ilerleme göremeyince. Şimdi yeniden başlayacağım. Ben ekstra olarak Solgar 1000 lik biotin aldım. 5000 alacaktım fakat vücut gerekeni alıp gerisini attığı için 1000 lik aldım. 5000 mi almalıydım bilemiyorum, etki etmez mi acaba 100o mg ? Sen bu konuda ne düşünüyorsun sence iyi mi yapmışım KilicBaligi :/ Bi de şampuanıma doğum kontrol hapı ezip ekledim Bakalım bunların katkısı olacak mı, tabi daxsupergroya da tekrar başlıyorum...Ha gayret

Biotin 1000 mg misliyle yeterli ancak sonbaharda başla kullanmaya, bu sıcaklarda geri dönüşümü çok iyi olmuyor bilgin olsun.

Hanimlar benimde saclarım pek uzamiyordu sık sık boyattigim icin sarı sac kullaniyorum cunku
6 ay duzenli sinemaki uyguladim haftada 1 gun onun yanı sıra dax da dustan sonrada bakım kremleri derken 6 ayda bu uzama az mı cok mu bilmiyorum ama 10 11 cm uzadı

merhaba daxsupergronun hindistan cevizli olanı çıkmış, ne zamandır var bilmiyorum ben yeni gördüm kullanıyorum memnun kaldım.

merhaba daxsupergronun hindistan cevizli olanı çıkmış, ne zamandır var bilmiyorum ben yeni gördüm kullanıyorum memnun kaldım.

Gayet iyi uzamış bence Milena
Evet ben de hindistan cevizli olanı yeni gördüm, bi ara denemek gerek

Saclarimin uclarindan bir parmak aldirip, barcelino sac bakim yagi ile hindistan cevizi yagini yari yariya karistirip iki gune bir sacimda iki saat falan beklettim fzla bekletmeyin, daha sonra hunca care papatya isirgan ozlu parabensiz bitkisel sampuani var onu ve redistin keratin maskesini kullandim, iki uc gune bir elma sirkeli suyla,saclarimi duruladim ve saclarimi isidan korudum. Islakken passionate diye bir markanin ( bulmasi kolay ve fiyati cok uygun) argan yagli serumunu kullandim. Saclarim 3-4 haftada 3 cm uzadı

Hadi ya tüh. Bir haftadır kullanıyorum, devam edeyim artık. Zaten uzun süreli 4,5 ay kullanmayı düşünüyorum. Sağol canım cevabın için
Tatlım 6 ay kullanman lazım ama dediğim gibi bence sıcakların geçmesini bekle çünkü bazı ciltlerde aşırı sebum salgılaması ve sivilceye sebep olabiliyor.

gayet güzel uzamış. pasionate yi bende duydum, internet satışının dışında bulabileceğim bir yer varmı?

Tatlım 6 ay kullanman lazım ama dediğim gibi bence sıcakların geçmesini bekle çünkü bazı ciltlerde aşırı sebum salgılaması ve sivilceye sebep olabiliyor.
Aaaaa demek ki ondaaaan, ben de diyorum yüzüm niye mayın tarlasına döndü
Hemen seni dinliyor ve bırakıyorum canımcım. Bi köşede dursun yaz bitince tekrar başliyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…