- 12 Temmuz 2015
- 384
- 386
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.241
Vallahi ben o kürü yalnızca tek bir gün uyguladım ve kaynatmıştım. Biliyorsun turp kullanım amacı içerikte ki bir çok şey harici kükürtten yararlanmak. Isı olmadan kükürtün açığa çıkması pek mümkün değil. O yüzden kaynatman taraftarıyım.KilicBaligi merhaba
birçok yere baktım ama bulamadım, turp kürünü yaparken turpu kaynatmadan, rendeleyip suyunu sıkıp içine de yumurta yağ karıştırıp sürsek olur mu? soğan suyu gibi.
kaynatınca o koku feci bir şey.
Saç tipin yağlıysa hardal kürünü dene...Merhaba, saçlarım inanılmaz yavaş uzuyor.
Uygulanan bakımlar arasında, deneyim edinip bu kür daha faydalı diyebileceğiniz bir kür var mıdır?
Önerilerinize açığım
Banka kredisi çekmek gerekKızlarrrr davines keratin almayı düşünüyorum yine
Benimle yarı yarıya ortaklaşa almak isteyen varsa birlikte alalımmm
merhaba saçlarınız benim gibi kuruysa onerebilecegim yag bakimlaridir ben en cok verimi daxin icine karisik bqkim yaglari ekleyerek elde ettim tatli badem hint çörekotu jojoba vs veyada karisik bakim yagimi kendim hazırladım saclarin ihtiyacina gore hangi yag neye iyi geliyor arastirdiktan sonra eklemeler yapabilirsinMerhaba, saçlarım inanılmaz yavaş uzuyor.
Uygulanan bakımlar arasında, deneyim edinip bu kür daha faydalı diyebileceğiniz bir kür var mıdır?
Önerilerinize açığım
Saç tipin yağlıysa hardal kürünü dene...
Kuru veya normal ise yağlı bakımlar uygun...sevdabuzer bu konuda sana yardımcı olur. Kürlerin Kraliçesidir kendisi...
Hangi kürleri uygulamayı düşünüyorsun?Herkese merhabalar.
Benim saclarim ince telli kivircik.
Onceden belime kadardi ama bi anlık sıkılmayla saçlarımı kestirdim. Kuafor sag olsun kisa degil kisacik kesti ve saçlarım bonus bir hal aldi.
Duzlestirdim durdum derken saçlarım tuy tuy yoluk yoluk oldu.
Omuzlarimin altina kadar gelen saclarimi tekrar kestirdim cunku inanilmaz kotu durumdaydı. Simdi yine kisa ancak artik uzamiyor sanki. Devamli bakim kurune bende baslayacagim. Universite bitecek su saclari bi geriye attiramadim içimde kaldi ya :)
bakim amacliysa keratin yuklemesi,deneyin bence benimde su ara ensedeki saclarim karisip dugum dugum oluyorSelam arkadaslar,Saclarim gene yanik gibi oldu. Neden boyle oluyor bulamadim. Onceden rofleye baglamistim, simdi rofle de yok gerci sac boyasi var ama bu kadar kotu yapacagini sanmiyirum acikcasi Tararken dislerimi sıktıgimi farkettim o kadar karisiyor ki. Kestirmek istemiyorum.
Brezilya fonu ile toparlar mi sizce? Sadece bakim amacli dusunuyorum. Duz olup olmamasi muhim degil pek.
Gunaydin. Elimde davinesin keratin seti var ayda bir yapiyorum bazen 6 haftada bir biraz duzeltir gibi oluyor ama cok degil .bakim amacliysa keratin yuklemesi,deneyin bence benimde su ara ensedeki saclarim karisip dugum dugum oluyor
o yaglara hic guvenme bence soguk sıkım ve guvenilir ureticilerden alnalisin. Bu ucuz olanlari baska baska yaglarla karistiriyorlar diye biliyorum.herkeze selamlar:bende yaklaşık iki ay kadar önce belide olan saçımı katlıydı saçlarım düz kesim olsun istedim ve kestim bide boya vardı yıpranmıştı.saçlarım omuzlarımın üstünde kısa .kesildinde dahada kısaydı iki ayda uzaması gereken kadar uzadı bana 5 cm uzamış gibi geldi neyse.bakıma başladım yeni.şampuanın içine çam terebentin yağı.badem yağı ve karışık bakım yağı koydum.yanlız bu yağlar 3 tl civarı ve marketten aldım nekadar etkili olur bilemiyorum.extra olarak mayonez sürüyorum saçlarıma 30 dk kadar yada 1 saat bekletip yıkıyorum.daha yeni başladım o yüzden bişey diyemicem teşekkürler...
2 ayda 5 cm uzadiysa bence gayet iyi saclarin kuru bir yapiya sahipse cam terebentin dahada kurutur.benim fikrim şampuana yag katilmasi degilde dustan once yag bakimini direk saclariniza uygulamanız yonunde olurherkeze selamlar:bende yaklaşık iki ay kadar önce belide olan saçımı katlıydı saçlarım düz kesim olsun istedim ve kestim bide boya vardı yıpranmıştı.saçlarım omuzlarımın üstünde kısa .kesildinde dahada kısaydı iki ayda uzaması gereken kadar uzadı bana 5 cm uzamış gibi geldi neyse.bakıma başladım yeni.şampuanın içine çam terebentin yağı.badem yağı ve karışık bakım yağı koydum.yanlız bu yağlar 3 tl civarı ve marketten aldım nekadar etkili olur bilemiyorum.extra olarak mayonez sürüyorum saçlarıma 30 dk kadar yada 1 saat bekletip yıkıyorum.daha yeni başladım o yüzden bişey diyemicem teşekkürler...
Geriye attırmak :)) hepimizin istediği şey değil mi bir bayan olarakHerkese merhabalar.
Benim saclarim ince telli kivircik.
Onceden belime kadardi ama bi anlık sıkılmayla saçlarımı kestirdim. Kuafor sag olsun kisa degil kisacik kesti ve saçlarım bonus bir hal aldi.
Duzlestirdim durdum derken saçlarım tuy tuy yoluk yoluk oldu.
Omuzlarimin altina kadar gelen saclarimi tekrar kestirdim cunku inanilmaz kotu durumdaydı. Simdi yine kisa ancak artik uzamiyor sanki. Devamli bakim kurune bende baslayacagim. Universite bitecek su saclari bi geriye attiramadim içimde kaldi ya :)
Attim canim.vaz gectim kullanmaktan.en guvenilir yer aktar alirsam eyer ordan alirim bidakine.o yaglara hic guvenme bence soguk sıkım ve guvenilir ureticilerden alnalisin. Bu ucuz olanlari baska baska yaglarla karistiriyorlar diye biliyorum.
Ne kadar uzun saclarin ve nekadar kestirmeyi dusunuyosunBende saçlarımı kestiricemtaşlayın beni
Elimi arkaya uzattım mı tutabiliyorum belime bir karış var yok heraldeNe kadar uzun saclarin ve nekadar kestirmeyi dusunuyosun