Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Bugün saçlarıma karıştırdışım yağları uçlara ise zeytinyağı sürdümm

Hayır, kimyasal olarak cilde daha uygun olduğu için ingiliz karbonatı tavsiye ediyorum. :KK66:
tesekkur ederim. internetten sipariş vereyim.
yağları bir kere kökten uca, bir kerede kulak memesinden aşagı sürmemizi tavsiye etmiştin dımı?
bide yıkarken önce kremleyip bekletmemizi sonra ılık su ile yıkamamızı. 1 2 kre şampuanlamız yeterli değil mi?
peki yağları deriye temas ettirmeye çalışıyorum. bu doğru bir yöntem mi? işte o yüzden karbonat ve sirke ile durulama işlemi yapıp yağlarken kapanan gözenekleri açmaya çalışıyorum. doğru mantıklı bilmiyorum

Hayır, kimyasal olarak cilde daha uygun olduğu için ingiliz karbonatı tavsiye ediyorum. :KK66:

cnm benim uzun zamandır saç dökülmem var. Dr ye gittim ama bir sonuç çıkmadı.Egzema üzerinde duruldu.Kaşıntı ve kepeğim var çünkü bir losyondan bahsetmişin egzema için başladığı an sürülünce kesen tarifini alabilir miyim? Bir de d vitamini eksikliğim var fakat iğne şeklinde olanı alerji yaptığı için başka vermed dr. Ne önerirsin?

cnm benim uzun zamandır saç dökülmem var. Dr ye gittim ama bir sonuç çıkmadı.Egzema üzerinde duruldu.Kaşıntı ve kepeğim var çünkü bir losyondan bahsetmişin egzema için başladığı an sürülünce kesen tarifini alabilir miyim? Bir de d vitamini eksikliğim var fakat iğne şeklinde olanı alerji yaptığı için başka vermed dr. Ne önerirsin?
bendede demir.eksikligi vardi hap vermisti doktorum

X