Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Ya benim niye saclarimin uclari hep catal catal? Uclarindan kestirsem bile...yipranik da degil boya da yok...nesi var :)

Resimdeki sizin sacinizmi sizmisiniz.ozel kullandiniz sac bakimlari varmi onere bileceiniz.
Evet benim valla hiç birşey yapmıyorum ki bende fazla saçla uğraşmamak gerektiğini düşünüyorum föndür maşadır hiç birşey yapmam yıkanırım saç kremi sürer kuruturum saç kremi kullanıyorum bir tek o da durulanmayan banyoda kullanmam

Uclarina pek bisey surmem ben dipler yagli diye...bide her ay sampuan degistiriyorum
Tam iste bu diyorum...sisenin sonuna dogru hayal kirikligi
Diplere sürmicen işte ne alaka uçlar diplerden aşağısına sürüceksin çok yağlı diyorsan ama haftada birden de birşey olmaz yani sürebilirsin bence ben kullanırken komple sürüyordum

Markasi ney kremin cnm.bide sacini uzatanakadar hep sac kremimi kullandin.ben eskiden 7.24 elidor kullaniyodum sacimi uzatiyodu hizli bir sekilde etkisi olabilir kremler saci yumusatiyo cunki.

Markasi ney kremin cnm.bide sacini uzatanakadar hep sac kremimi kullandin.ben eskiden 7.24 elidor kullaniyodum sacimi uzatiyodu hizli bir sekilde etkisi olabilir kremler saci yumusatiyo cunki.
Panten benimki bilmem etkisi var mı ama kırılması engelliyor en azından yıllardır kullanıyorum birde avuç içi kadar kullanıldığından çok gidiyor ben yıkanıyorum çıkıyorum nemli saçıma sürüp tarıyorum okadar saçıma yaptığım şey :)

Eklentiler

• Screenshot_20171104-222508.png
    233,5 KB · Görüntüleme: 34
Harika tek kelimeyle:)) bende cok bakimdan yana deilim.sadece krem en iyisi zaten hem nemlendiriyo .hem koruyo.daha ne olsunki:))

Diplere sürmicen işte ne alaka uçlar diplerden aşağısına sürüceksin çok yağlı diyorsan ama haftada birden de birşey olmaz yani sürebilirsin bence ben kullanırken komple sürüyordum
Ama mesela dustan sonra sprey yada krem bakim tarzi seyler suruyoruz ya saci taramadan..iste tarakla tararken diplere de geliyor o urun ister istemez...hindistan cevizi yagi daha once kullandim ama markasindanmidir nedir fazla sevmemistim simdi lifeco alcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…