- 2 Şubat 2011
- 1.584
- 955
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.201
SevgiliÖyle yap ama senin mayınlar patlayana kadar biraz zaman geçecek
İlk mesajı güncelleyip buradan devam edebiliriz.SevgiliKilicBaligi bakım grubu oluşturur musun tekrar hep birlikte bakım yapanlar yapmak isteyenlere
Çok iyi olur isimle katılıyor galiba beni de ekler misin, kızlar gelin buyrun bakımaİlk mesajı güncelleyip buradan devam edebiliriz.
Güncelledim, başka birileri katılmak isterse haberdar edin beniÇok iyi olur isimle katılıyor galiba beni de ekler misin, kızlar gelin buyrun bakımaKilicBaligi sevdabuzer @ecca seyda586 izole Blackcatt1 CuriousCat ince topuk T twwety withoutyou Sevilla3434 P pinarscorpion ve unuttuğum arkadaşlarım varsa affola
Tamamdır hadi arkadaşlar bekliyoruz katilimlari:)Güncelledim, başka birileri katılmak isterse haberdar edin beni
sizlere kolay gelsin ben ara ara ugrarim buralaraTamamdır hadi arkadaşlar bekliyoruz katilimlari:)
Bizi unutmasizlere kolay gelsin ben ara ara ugrarim buralara
ay canim niye unutayim bende bakim yapiyorun ara ara ama kendi topigime yaziyorum buraya gelismeleri gormek icin ugrarimBizi unutmaBebişin cinsiyet haberini bekliylrum merakla:)
Durumu nasıl? Kontrole gittin miay canim niye unutayim bende bakim yapiyorun ara ara ama kendi topigime yaziyorum buraya gelismeleri gormek icin ugrarim
tabiki canim soylerim cinsiyetini ama daha epey var gibi
ben katılabilirim. Bugünde doktora saçlarım için gidicem.Güncelledim, başka birileri katılmak isterse haberdar edin beni
KilicBaligi canım merhaba. bir ara ingiliz karbonatından bahsetmiştin.
bildiğimiz karbonattan daha fazla etki ettiği için tavsiye etmiştin değil mi?
en yakin zamanda bulursunuz insallah cok cok gecmis olsuncanım deprem sorununu aştığımızda katılırım sizlere inşallah, evimize ağır hasarlı raporu verildi deli gibi ev arıyoruz
tesekkur ederim. internetten sipariş vereyim.Hayır, kimyasal olarak cilde daha uygun olduğu için ingiliz karbonatı tavsiye ediyorum.
Hayır, kimyasal olarak cilde daha uygun olduğu için ingiliz karbonatı tavsiye ediyorum.
bendede demir.eksikligi vardi hap vermisti doktorumcnm benim uzun zamandır saç dökülmem var. Dr ye gittim ama bir sonuç çıkmadı.Egzema üzerinde duruldu.Kaşıntı ve kepeğim var çünkü bir losyondan bahsetmişin egzema için başladığı an sürülünce kesen tarifini alabilir miyim? Bir de d vitamini eksikliğim var fakat iğne şeklinde olanı alerji yaptığı için başka vermed dr. Ne önerirsin?