- 24 Şubat 2017
- 359
- 413
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.141
Ben size kirik ve cansiz saclarim varDI dedim var demedim. Bir yildir cok saglikli dedim defaatle. Ve ona ragmen kullanmaya devam ediyor ve daha da cok guzellesiyor dedim. Ikincisi konumu BDV ye acmam uzulunesi bir sey değildi. Yeni üyeydim bilemedim cok da onemli degil hayir siz niye uzuldunuz benim bile takmadığım bir şeye sacma sapan bir sey. Ucuncu olarak kimya tip biliminin bir unsurudur, bilgiler sahanedir ama insan fizyolojisi bilgisi ile sarip sarmalanir ve tip çıkar. Ben hicbir alanda maalesef sadece kimyacilara guvenemiyorum. Yuz icin de yuze yumurta surun der bazi kimyacilar kabus gibi. Halbuki sivilce yapar yine uzun vadede... cilt problemim de vardi doktor tedavisi ile duzeldi o da. Sizin kimya ile ilgili bilgilerinizle yarisabilecegimi iddia etmiyorum fakat bir cilt uzmani ile de salt kimya bilgilerinin yarisabilecegini de düşünmüyorum. Her neyse ben alacagimi aldim ben uzman tavsiyesi ile hayalimdeki saclara kavustum ama zamaninda da bu strecleyip yatma olaylari yaparken saclarim dokuluyprdu insanlari uyarabilirim deneyimim ile isteyen istedigini yapar ben zaten kendi yolumu buldum saclarimla mutluyum bana bir sey ispat etmenize gerek yok. Cok mesgul bir insanim ama sirf bu deneyimlerimi paylasayim diye uye oldum. Faydalanmak isteyen faydalanır. Ben de zaten daha fazla bu konu basligi altinda durmam iyi bakimlar hepinize hoşça kalın