Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
anlamadığım bi şekilde saç diplerim sivilce doldu resmen

ben de zeytinyağı ve çay ağacı yağı süreceğim diplerime ve sabah yıkayacağım çok iyi geliyor bana.

oh ıhlamur çayımı da yapacağım ve soğuk yüz jel maskemi dolaba koydum birazdan full bakım ve keyif modu olucam

Sivilce oluyorsa yeni saçların çıkıyordur.

Sivilce oluyorsa yeni saçların çıkıyordur.

bence stresten çok dokunuyorum ondan :)

iyi geldi ama çay ağacı yağı kurudu sivilceler canım yanıyodu bikaç ayda bir arada oluyor böyle anlamadım. sanırım sular da çok iyi değil ondan

saç dökülmesi devam bende sanırım uzun saçlarımın ömrü doldu hep uzunlar dökülüyo yeni çıkan saçlarımdan dökülen yok üzücü

popomda gür saç istemiştim ama sanırım genetik yapım uymuyor boyu uzun ama baya ince. demir ve proteine yüklenicem bakalım fayda görücek miyim

Ben çok uzun saç istemiyorum.Yani belime kadar ya da popoma kadar.Koltuk altını biraz geçsin yeter.

Dün ki bakımım
1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı
1 tatlı kaşığı dax
1 adet bemixs
1 adet bepanten
1 adet evin
10 damla çamterabenti karıştırıp saç diplerime boylarada Hindistan cevizi yağı sürüp sarıp sarmaladım.Sabaha kadar bekletip az önce yıkadım.

Soğan suyuna
1 adet bemixs
1 adet evin
1 adet bepanten
karıştırıp saçıma sürüp sarmaladım.
Sabah yıkayacağım.

Kızlar selamlar. Brezilya fönünü topiğindeki kızlar genelde buradada oldukları için yazıyorum :)
Elinde maxi bio keratin olan varsa fazladan bana ulaşabilir mi özelden

1 adet bemixs ampül
1 adet evin ampül
1 adet bepanten ampül
Ve argan yağını karıştırıp saç diplerime sürdüm.Boylarada sadece argan yağı sürdüm.Sarıp sarmaladım sabah yıkayacağım.

Soğan suyuna
1 adet bemixs
1 adet evin
1 adet bepanten
karıştırıp saçıma sürüp sarmaladım.
Sabah yıkayacağım.
Soğan suyu yerine bir de badem yağını dener misin :)
BEB yöntemi bu
kullandım dökülme karşıtı bir karılım fakat saç diplerini yumuşatıyor kepekten eser kalmıyor o dokuyu hissediyorsunuz
Gece yapıp streç filmleyip sabak yıkadık kılıçla ben
memnun kaldık

1. Eskiden saclarim asiri dokulurdu sertti kabarirdi zayifti. Ama simdi dolgun daha sık parlak ve yumuşak. Yapilmasi gerekenler şöyle:
    1) haftada bir yumurta sürüyoruz. Kokusu normalde olmuyor. Terlerseniz olabiliyor ama sadece beyazini surerseniz o da olmuyor.
    2)sirkeli su ile durulama. Bir bardak suya dort yemek kasigi ortalama elma sirkesi döküp ama tatli su olacak, banyodan sonra en son onunla duruluyoruz. Her yikamada degil de bir yikamada sirkeli digerinde sirkesiz birinde sirkeli digerinde sirkesiz.(saclarimi her gun yikiyorum)
    3) guzel iki tane sac maskesi. Bir tanesi kokler icin digeri uclarin nemlenmesi icin. Kok ve uc bakimlari birbirinden ayrilamaz. Kokleri besler uclari bakimsiz birakirsaniz ise yaramaz ayni sekilde uclar bakimli nemli bile olsa kokler beslenmiyorsa yine eksik kalir. Bu yuzden koklere surulebilen bir sac maskesi ve sadece uclara surecegimiz bir sac maskesi edinip haftada iki kere bu maskeleri uyguluyoruz
    4) sac serumu. Nasil yuzumuzu yikadigimizda yuzumuze krem surmezsek kuruyup hassaslasiyor esnekligini kaybediyor, saclar da ayni sekilde. Guzel bir sac serumu alıp saclar islakken sürüyor oyle kurutuyoruz. Kuruduktan sonra da surerseniz parlaklik verecektir.
    5) fönsüz maşasız bir hayat. Saclarinizi kuruturken ilik ayarda olmasina dikkat edin. Uçları hafif nemli bırakıp serumlayip burgu yapar gibi yapin nemi hapsedecektir hem de dalgali bir görüntü verecek masali gibi duruyor :)
    6) beslenme. En onemlilerinden. Icten bakım cok onemli. Yumurta balik tavuk yiyoruz sut iciyoruz yoğurt tuketiyoruz zeytinyagi tereyagi bunları bol bol tuketiyoruz. Mayali sut icerseniz cok faydasini görürsünüz.
    7) su su su... bitkilere su vermezseniz ne olur kurur tipki saclarimiz gibi. Kendinize ait bir siseniz olsun iki litre gibi bir suyu gun içinde bitirin.
    8) dogru sampuan. Saclarinizi guclendirecek dogru sampuan bulun ve onu kullanin hatta kirpiklerinizi de yikarsaniz onunla, uzadigini siklastigini görürsünüz.
    9) haftada bir de yag bakimi yapiyoruz. Aktarda sac tipinize gore en uygun yaglari karistirtip uygulayabilirsiniz. Hindistan cevizi yağı da tek başına cok ise yariyor. Sevgiler

Topikte biraz gezindiğinde sen de işine yarayacak bilgiler bulabilirsin :)
Hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…