Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Yag bakiminimi 1-2 gun bekletiyorsun

evet h. cevizi genelde. bu sefer z yağı beklettm ama az sürdüm sadece diplere. bi de duş alıp sürdüm
Bence cok fazla.1-2 gun sureyle saç dıplerın tıkalı bunun faydadan cok zararı olur sana cok bekletmek ıstıyorsan sabah sur aksam yıka veya aksam sur sabah yıka .tabıı genede sen bılırsın

saçlarım çok döküldü umarım yağı çok tuttuğumdandır. demir de azalmış olabilir yine. bi ara tiroit şüphesi çıkmıştı çok üzülmüştüm, korkuyorum yine ondan mı diye. ama inat ettim yaptırmıcam tetkik. psikolojik de olabilir çünkü biraz.

bir de benim saçlar fazla uzun popomun altında şu an. sanırım saç döngüsünde artık dökülüp yeni çıkması gereken saçlar dökülüyor, dökülenler çok uzun çünkü. uçları da baya inceldi.

dün biraz kırıkları temizledim temiz saça az h.cevizi sürdüm iyi geldi yumuşadı biraz.

poponun altındamıhavamı atıyon yanı sımdı hıhhh kıskanmıyoz kı
şaka bır yana bence tahlıllerını yaptır erken teshıs her zaman ıyıdır
bır arada resım ekle kı çatlayalım ıyıce

Sevgili kavun kokulum
Dax kullanmaya başlıyacam bende
Fakat bir arkadaş kullanmış saçımı yağlandırdı demiş.
Bu minvalde kullanacağımız miktar ne kadar olmalı ve ne şekil kullanmalıyız.
Aydınlatırsanız sevinirim çok

Canım saçı yağlandırmaz, eğer yıkaması güzel olursa.
Şöyle ki, kıvamı yoğun bir yağ, haliyle saçtan arındırılamazsa saç yağlı kalabiliyor.

Saç uzunluğun ne kadar?
Ben hemen hemen bütün saçıma sürüyorum. Uzatmasının yanı sıra bakım da yapma özelliği olduğu için her yere sürüyorum. Saçım uzun değil 1 ya da 1,5 yemek kaşığı kullanıyorum. Ama sadece diplere sürecek olsaydım 1 kaşık yeterli olurdu.

Sayı ile anlatayım diyelim 20 santim saçım var, ben 10 santim kadar olan saçıma uyguluyorum.

En önemli iki nokta: 1. düzenli yapmak
2. saçtan temizleneceğinde, su değdirilmemiş saça önce şampuan sürmek (özellikle diplere). Şampuanı Dax sürdüğümüz bölgelere güzelce yediriyoruz ve elimize su alarak yavaş yavaş köpürtüyoruz şampuanı. Durulama ve 2. kez şampuanlama. Bu kadar.

Ya kavuuncuumm ben cok az yapiyorum o zaman benim bi cay kasigi yetiyodu sonra ulan kafam mi cok kucuk dedim sevdabuzer cimde az sanki dedi bi tatli kasigindan biraz az suruyorum artirayim mi?

Ya kavuuncuumm ben cok az yapiyorum o zaman benim bi cay kasigi yetiyodu sonra ulan kafam mi cok kucuk dedim sevdabuzer cimde az sanki dedi bi tatli kasigindan biraz az suruyorum artirayim mi?
1 çay kaşığı mı Kaşıma yeter o.
Ondan sonra vay efendim Dax uzatmıyor vay efendim Dax'ın faydası yok
Koy bakayım bir yemek kaşığı, erit bakayım benmari usulü. İyice, yedire yedire sür ve beklet sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…