Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Ayy o durumda apayrı birşey tabiki.Edinebileceğin bir yer var mı peki?

Diplere dax kalan kisma barcelino uyguladim. Kizlar bi cay kasigi dax bana yetiyo hatta artiyo az mi suruyorum yoksa kafam mi cok kucuk bilemedim

Diplere dax kalan kisma barcelino uyguladim. Kizlar bi cay kasigi dax bana yetiyo hatta artiyo az mi suruyorum yoksa kafam mi cok kucuk bilemedim
Sadece dax ise evet az gibi ; yaninda yaglarda ekliyorsan normal.heralde serum gibi sürüyorsun ondan sana yetiyor olabilir.

Kızlar saçlarımda uzama var gibime geliyor maşallah En son 12 kasımda fotoğraf yüklemiştim 1 ay olunca tekrar fotoğraf yükleyeceğim, geçen pazartesi Sinameki kürüne başladım bu pazartesi 2. Kürüm olacak, diplere sürüyorum Sinameki kürünü sadece, uçlara ve boylara Hindistan cevizi yağı sürüyorum, şu an omuzlarıma değiyor, sizce yaza kadar ne kadar uzar

kızlar bu dax nedir ya bi kere ergenken almıştım çok yapış yapış bişidi sanki saçım çok düz hiç benlik değildi. petrol ürünü değil mi dax?

ben de geçen gün h. cevizi yağı bepanten ve evigen karıştırıp sürdüm saç diplerime, uçlarına da biraz h. cevizi. sonra bu kez soğuk suyla yıkadım saçlarımı en son çıkarken buz gibi su tuttum uçlarına iyi geldi bi sanki.

1 haftadır kuaför yarışması vardı ya tvde arada ona bakıyorum netten, resmen kuaför gibi kesmeyi öğrendim zaten vardı becerim, keşke kuaför olsaymışım ya :)) çok eğlenceli.

hafifçe yıkayıp saç diplerime z. yağı çay yağı sürdüm yolmuşum çalışırken falan bi dezenfekte etti rahatladım oh..

yalnız sorun dışarı çıkacak olmam ve feci kokuyor, nası kamufle edip saklasam bilemedim, kafama şal sarıp üstüne parfüm sıksam işe yarar mı acep

E esmergizmo dax super gro diye bi urun eritip sac diplerine suruyosun max 6-7 saat yeterli diyor burdaki arkadaslar benim 1-2 saat tuttugum da oluyo geceden surup sabah yikadigim da ama arindirmasi biraz zor dusta filan kollarin uyusabilir ben onu da arindirmak icin sanirim kavun kokusu nun mesajlarindan okumustum otacinin limonlu sampuanini aldim oteki sampuanimi harcamamak icin kuru saca sampuani surup az az suyla islatarak arindiriyosun.
Cay yagini da ilk defa duydum.
Ben de suan selective maskeyi surup kafami strechledim tipim cok rezil ya bekarken iyi hos da evlenince ben bu tiple yatmaya utanirim herhalde.

a enteresanmış. arındırması zor olması hoşuma gitmedi benim saçlar için uygun değil zaten hemen yağlanıveriyor ve dökülme riski var. ama aklımda bulunsun sağol tavsiyeler için.

ben valla alıştırdım sevgilimi. bere takıyorum bazen gösteriyorum hale bak diye :) ama 1-2 saat tutup yıkamak da fayda sağlar ilerde ya. en büyük dert o olsun

Yok yok şöyle oluyor o zaman (evlenince), eş kaçta yatıyorsa 1-2 saat sonra yatıyorsun O halini görmüyor, en fazla hışır hışır ses duyabilir. Sabah da hemencecik kafandaki şeyleri atıyor, nemli saçla günaydın diyorsun

Snirim tv karsisinda uyuma olayina kil olsam da bazi gunler goz yumacagim pardon o gozlerini yumacak

Yapılıyor ya bakim.yapmadigimda esim.diyor hani bugun yapmamissin diye valla strec; poset ustune tülbent ama o.kafayla yataga girersem o yatak cope gider

ben yastık üzerine havlu seriyorum ikiye katlayıp iki kat olunca geçmiyor asla.

sanırım saç derim kuru baya bazen yağ sürünce o kadar güzel nemleniyor ki iyi geliyor yıkayasım gelmiyor ben de bazen 1-2 gün bekletmeye başladım

Ben de strech ve tulbent bi de yastiga bisey seriyorum ama o strechli kafami kimse gormesin sevdabuzer
Cik ne sararsan sar o yataga o kafayla giremem asiri titiz ve obsesif eşin olunca oyle oluyor
Ben annemlerin yaNindada o kiliktayim kaynanamlarin yanindada
Hatta kaynanam oyle aliskinki bereyle gittigim zaman sicak degilmi o bereyi cikar bile demiyor biliyor tabi kadin alttaki yagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…