- 14 Aralık 2015
- 783
- 674
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Ayy o durumda apayrı birşey tabiki.Edinebileceğin bir yer var mı peki?Kesinlikle ya, kaçırmak kötü oldu. Bir de buradaki Gratis çok küçük, haliyle raf ebatları da küçülüyor. Normalde rafta 10 Dax konuyorsa, burada 3-4 konuyor.
Ama en azından bazı şehirlerdeki gibi değil buranın Gratis çalışanları, kendilerine, arkadaşlarına ayırıp kalmadı demiyorlar. 3 sene boyunca indirimde The Balm ürünü bulamadım ben, üstelik sabah 9.30'da gitmeme rağmen.
Var var da şu an 35 tlAyy o durumda apayrı birşey tabiki.Edinebileceğin bir yer var mı peki?
Ayy girer inşallahVar var da şu an 35 tlİndirimde olduğunda 2 kutu alınıyor ona. Cumartesiyi bekleyeyim bir, belki indirime girer. Girse de girmese de alınacak mecbur.
Sadece dax ise evet az gibi ; yaninda yaglarda ekliyorsan normal.heralde serum gibi sürüyorsun ondan sana yetiyor olabilir.Diplere dax kalan kisma barcelino uyguladim. Kizlar bi cay kasigi dax bana yetiyo hatta artiyo az mi suruyorum yoksa kafam mi cok kucuk bilemedim
E esmergizmo dax super gro diye bi urun eritip sac diplerine suruyosun max 6-7 saat yeterli diyor burdaki arkadaslar benim 1-2 saat tuttugum da oluyo geceden surup sabah yikadigim da ama arindirmasi biraz zor dusta filan kollarin uyusabilirben onu da arindirmak icin sanirim kavun kokusu nun mesajlarindan okumustum otacinin limonlu sampuanini aldim oteki sampuanimi harcamamak icin kuru saca sampuani surup az az suyla islatarak arindiriyosun.
Cay yagini da ilk defa duydum.
Ben de suan selective maskeyi surup kafami strechledim tipim cok rezil ya bekarken iyi hos da evlenince ben bu tiple yatmaya utanirim herhalde.
E esmergizmo dax super gro diye bi urun eritip sac diplerine suruyosun max 6-7 saat yeterli diyor burdaki arkadaslar benim 1-2 saat tuttugum da oluyo geceden surup sabah yikadigim da ama arindirmasi biraz zor dusta filan kollarin uyusabilirben onu da arindirmak icin sanirim kavun kokusu nun mesajlarindan okumustum otacinin limonlu sampuanini aldim oteki sampuanimi harcamamak icin kuru saca sampuani surup az az suyla islatarak arindiriyosun.
Ben de suan selective maskeyi surup kafami strechledim tipim cok rezil ya bekarken iyi hos da evlenince ben bu tiple yatmaya utanirim herhalde.
Snirim tv karsisinda uyuma olayina kil olsam da bazi gunler goz yumacagim pardon o gozlerini yumacakYok yok şöyle oluyor o zaman (evlenince), eş kaçta yatıyorsa 1-2 saat sonra yatıyorsun O halini görmüyor, en fazla hışır hışır ses duyabilir. Sabah da hemencecik kafandaki şeyleri atıyor, nemli saçla günaydın diyorsun
Yapılıyor yaE esmergizmo dax super gro diye bi urun eritip sac diplerine suruyosun max 6-7 saat yeterli diyor burdaki arkadaslar benim 1-2 saat tuttugum da oluyo geceden surup sabah yikadigim da ama arindirmasi biraz zor dusta filan kollarin uyusabilirben onu da arindirmak icin sanirim kavun kokusu nun mesajlarindan okumustum otacinin limonlu sampuanini aldim oteki sampuanimi harcamamak icin kuru saca sampuani surup az az suyla islatarak arindiriyosun.
CikBen de strech ve tulbent bi de yastiga bisey seriyorum ama o strechli kafami kimse gormesinsevdabuzer