- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
- 48
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Sararma değil ki ojem sariydi oje min sarı rengi 4 tırnağıma sinmiş sanki .Tirnaklarim sarardiginda limon suyunda bekletirdim gecerdi
Sac + badem yağı + sığır iliği karışımı yaptım saçım da sabah yikiycam
Manikur suyumda limon , havuç suyu ,Kiraz sapı suyu ve zeytinyağı var .
Ancak bi sorum var sizlere , altına şeffaf sürmeme rağmen ojem tirnagima yapismis gibi sildim ama ama hala tirnaklarim sarı kaldı :/ naaapmaliym ?
KilicBaligi sevdabuzer
Dedimki bu kiz hamile yorulmasinGünaydın. İzin almaya geldimDaxı haftada 2-3 gün süremediğime karar verdim, yıkayıp iyice arındırayım derken işe geç kalıyorum. O yüzden sadece haftasonu yapacağım kızlar.Bu ay sonu doğum iznine çıkacağım,hep evde olacağım için eski rutine yine dönerim. Şuan için haftaiçi hindistan cevizi yağı(Bayıldım buna ben) haftasonu da diplere dax uçlara zeytinyağı süreceğim.
KilicBaligi bir mesajını okumuştum geçenlerde,alıntılayacaktım ama bulamadım. Duşa girmeden önce uçlara yağ uyguluyormuşsun,şampuandan dolayı yıpranmasın diye sanırım hatta şampuanı da sadece diplere sürüyormuşsun (Yanlış hatırlıyorsam sorry )Sebebi nedir? 250 liralık şampuanı dipleri uçları güzelleştirsin,bakım yapsın diye alıyoruz sonuçta hatta en az 5 dk kafamda bekletiyorum ki daha iyi etki etsin,iyice aklım karıştı
Ah keşke ben de ne buluyorsam yiyebilsem. 50 kilonun üzerine bi türlü çıkamıyorumBen Dax'ı 2 güne indirdim kızlar. Boyamın rengini çok etkiliyor. Bir de içine jojoba yağı alıp karıştırmaya karar verdim.
Saçlarıma gösterdiğim ilgiyi ve kararlılığı keşke beslenme şeklime de yapabilsem. 1 aydır ne bulursam yiyorum.
Şu kısmı bir daha görmemiş olayımAh keşke ben de ne buluyorsam yiyebilsem. 50 kilonun üzerine bi türlü çıkamıyorum
Evet yağlar boyanın rengini mahvediyor hiç canlılık kalmıyo. Ama ben uzuuuun bi süre beyazlarıma dayanarak boyamicam inşallah
Bu arada jojoba yağı saçlarını pambık gibi yapar
Aynen aynen bende gormiyimŞu kısmı bir daha görmemiş olayım
Bende de bol bol o beyazlar, mecburum boyamaya.
VallamiAyyyyyy
Kız naparsın işte herkes kendinde olmayanı ister. Bana verin anacım o güzelim kilolarınızı, hepsini alırım seve seve
Sen bence gözümüze görünme :)))))Ayyyyyy
Kız naparsın işte herkes kendinde olmayanı ister. Bana verin anacım o güzelim kilolarınızı, hepsini alırım seve seve
Ayy iyi niyetli arkadaşım :) kıyamamış dönmüş bakmış. Sevda bir ara bende kullandım barcelino ama etkisi neydi hatırlamıyorum bile :) Anam maşallah nasıl bir istikrar ben grip dolayısıyla bir hafta salladım doğrusu bugün daha iyiyim yarın başlarım inşallah.Dedimki bu kiz hamile yorulmasingerideki mesajlara baktim yves rocher hair repair oil yagini kullanıyormuş kılıç bendede barcelino sac uclari icin onarici bakim yagi var ben ondanda cok memnunum
Ne çektik bu boyadan bizBen Dax'ı 2 güne indirdim kızlar. Boyamın rengini çok etkiliyor. Bir de içine jojoba yağı alıp karıştırmaya karar verdim.
Saçlarıma gösterdiğim ilgiyi ve kararlılığı keşke beslenme şeklime de yapabilsem. 1 aydır ne bulursam yiyorum.
Ben de yaşasın yemek yemek diyen bir insanım. Ancak aldım kilo ve bu durum canımı sıkıyor. Karatayımsı bir beslenme şekline başlayacağım. Hem de yarın. Listemi yaptım, kilo vereceğimi biliyorum, almayacağımı da biliyorum.Ayy iyi niyetli arkadaşım :) kıyamamış dönmüş bakmış. Sevda bir ara bende kullandım barcelino ama etkisi neydi hatırlamıyorum bile :) Anam maşallah nasıl bir istikrar ben grip dolayısıyla bir hafta salladım doğrusu bugün daha iyiyim yarın başlarım inşallah.
Ne çektik bu boyadan bizBende jojoba yağı aldım hindistan tamam güzel candır ama hiç denememiştim jojoba. Bir şans vereyim dedim :) Yeme konusunda hepimiz aynı mıyız nedir? Çok bişeyim yok yinede spora gidiyorum beslenmeye dikkat diyorlar. Hayır diyorum yarım saat fazla çalıştırın ama az ye demeyin seviyorum yemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?