Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Ay şükür indirimi kaçırmdan aldım bende şampuanı
KilicBaligi nın sözünü dinleyip Dande Nano Keratin Argan Yağlı Onarıcı Bakım Spreyi ninde siparişini verdim.
Bakımlar sayesinde saçlarımla mutlu olmaya başlamıştım. Daha da mutlu olacağım inş.

Kizlar merhaba
Bakimlara bende devam ediyorum..
Watsonsta dax 19 tl h.cevizi yagi 29 a dusmus alacak olanlara duyurulr daxi stokladm.
Bugün gecerli bi indirimmis..
Bu arada dax in icine yaglardan katiyorum c.terebentin yagida koyuyorm sıkıntı olurmu..

Güle güle kullan şimdiden

Ama bu haksizlik ya burda yokki watsons gratis falan ((((((

Uclara değmesin cam terebentin sikinti olmaz

Bende kilicimin sayesinde tanismistim kac sise bitirdim hatirlamiyom harika Bir urun

Ama bu haksizlik ya burda yokki watsons gratis falan ((((((
Bende şimdi gördüm yaa bencede geç görmem haksızlık erken görsem stoklar sanada gönderirdim kuzum

Bende kilicimin sayesinde tanismistim kac sise bitirdim hatirlamiyom harika Bir urun
O zaman bende mi bi şans versem gerçi ben tigi sipariş edeyim diyordum pc başına geçip.

Kesinlikle vazgeçilmezlerim arasında
Bende şimdi gördüm yaa bencede geç görmem haksızlık erken görsem stoklar sanada gönderirdim kuzum

O zaman bende mi bi şans versem gerçi ben tigi sipariş edeyim diyordum pc başına geçip.

Aynı şey değiller canım, tigiyi saç uçlarına doğru süreceksin serum niyetine.Bu yüzden eğer sipariş vermediysen ikisine de şans ver.

Yag bakimi: dıplere dax karışıkbakım yagı hınt susam tatlı,badem yağı boylara hindistan cevızı yağı

Sac + badem yağı + sığır iliği karışımı yaptım saçım da sabah yikiycam

Manikur suyumda limon , havuç suyu ,Kiraz sapı suyu ve zeytinyağı var .

Ancak bi sorum var sizlere , altına şeffaf sürmeme rağmen ojem tirnagima yapismis gibi sildim ama ama hala tirnaklarim sarı kaldı :/ naaapmaliym ?
KilicBaligi sevdabuzer

Tirnaklarim sarardiginda limon suyunda bekletirdim gecerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…