- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.633
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Teşekkürler bir dahaki sefer öyle yaparım.
o zaman krizi fırsata çeviriyorum hemen Kaç ml 250 mi 1000 mi
Davines Nourishing'I Pureologyden daha çok seven tek benim herhalde:) napayim bir tik daha iyi geliyor. Yine de indirim gorunce buyuk boy Pureology kaptim bugun ulasti.
Kuruttunuz, kökünü kuruttunuz
Sana da alalim kuzum ask olsun
Hersey benim başımın,altindan cikti kabul ediyorum
Sen bana 45 tl olan buyuk boy Davinesi haber vereydin daha iyiydi
İviiiittt sen karıştırdın ortalığı :) sachane çarşamba pazarına döndü
Selam! Ben ilk dax + Hindistan cevizi yağımı surdum beklemedeyim.
Bende artık yıkanmaya gidiyorum. Başım ağrıdı.
Kiz,yok o kadar,pahaliya,almadim 42ye aldimSen bana 45 tl olan buyuk boy Davinesi haber vereydin daha iyiydi
Bana prim vermeleri lazim :))İviiiittt sen karıştırdın ortalığı :) sachane çarşamba pazarına döndü
Bak yaaKiz,yok o kadar,pahaliya,almadim 42ye aldim
O davines diye mi haber vermedin acabaa :)Bana prim vermeleri lazim :))
Canim onda 1,saatlik indirim,vardi bide,n11 sitesindeydi dusunemedim isteO davines diye mi haber vermedin acabaa :)
Yinede uygulamaya devam et canim bu aure zarfindada isitici urunlerden uzak dur benceYıkadım yıkamasına saçlarımı. Duştan çıktım hala yumuşacıktı saçlarım. Havluya sarılı tuttum. Şimdi nemli yerler yumuşacık ipek gibi. Saçın kuruyan uç kısımları ise çalı süpürgesi
Yıkadım yıkamasına saçlarımı. Duştan çıktım hala yumuşacıktı saçlarım. Havluya sarılı tuttum. Şimdi nemli yerler yumuşacık ipek gibi. Saçın kuruyan uç kısımları ise çalı süpürgesi
Oraya girildimi cikilmiyorkiBibibella Hanım, BDV'den başınızı kaldırıp gelir misiniz lütfen?
Şu çöp ev pek ilgimi çekti deBibibella Hanım, BDV'den başınızı kaldırıp gelir misiniz lütfen?