Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Teşekkürler bir dahaki sefer öyle yaparım.

Tamamdır canım.

o zaman krizi fırsata çeviriyorum hemen Kaç ml 250 mi 1000 mi

1000 Tabii ki kuzum

Davines Nourishing'I Pureologyden daha çok seven tek benim herhalde:) napayim bir tik daha iyi geliyor. Yine de indirim gorunce buyuk boy Pureology kaptim bugun ulasti.

İyi yapmışsın. Bak ben şöyle yapıyorum. 250 ml pure kullanıyorum sadece, bitince Davines 250 ml kullanıyorum, bitince tekrar pure'a dönüyorum. Pure mükemmel bir şampuan ama ben yoğun bakım kürü olarak kullanmayı tercih diyorum. Sen de bu şekilde kullanabilirsin aslında.

Kuruttunuz, kökünü kuruttunuz

Hahahahahaha ya

Sana da alalim kuzum ask olsun

Hersey benim başımın,altindan cikti kabul ediyorum

Hahahaha ama çok iyi yaptın

Sen bana 45 tl olan buyuk boy Davinesi haber vereydin daha iyiydi

Evet bir de o var değil mi

İviiiittt sen karıştırdın ortalığı :) sachane çarşamba pazarına döndü

Gelll vatandaş gellll

Ya ben hala bildirim konusunda problem yaşıyorum. Ana sayfada tesadüf eseri görüp yazdım kaç kere. Sadece bu başlık için de değil, başkalarında da oldu.

Yıkadım yıkamasına saçlarımı. Duştan çıktım hala yumuşacıktı saçlarım. Havluya sarılı tuttum. Şimdi nemli yerler yumuşacık ipek gibi. Saçın kuruyan uç kısımları ise çalı süpürgesi

Yinede uygulamaya devam et canim bu aure zarfindada isitici urunlerden uzak dur bence

Selam kizlar ben urunleri henuz alamadigim icin deneyip yazamadim nasilsiniz insallah yarin alip baslayacagimmm

Yok yok pes etmem tam gaz devam. Düzleştirici kullanmıyordum uzun süredir. Kurutma makinesini de rafa kaldırdım. 3 havlu değişimiyle kurutmuş oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…