Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
pekı hındıstan cevızı yagını aktardan mı gıdıp alıyoruz yoksa varmı magazalarda eczanalerde
nasıl yapıyoruz
Ben netten almıştım the life ürünü 300 mg sende bi bak istersen. Aktara yanaşmıyorum pek hindistancevizi için ama olur herhalde demi kızçeler
Ama bence sen edin sizin oralar bi tık kuru ayazlı bir kış oluyor vücut nemlendiricisi olarakta kullan derim ben

saclarım belımde uzunlugundan memnunum ama bıraz daha hacım ve nem kazandırmak ısterım
uclarında hafıf kuruluk var
hındıstan cevızı yagı nasıl uygulanıyor ?
İster benmari usulu eritip sacina sürersin istersen bir parca eline alip ellerinde eritip uygulrsin elinde hemen eriyor zaten

Ben de okudum konuyu ama baktığımda kapanmıştı, bu vesile ile ben de Kavun'a duyarlılığından dolayı teşekkür ederim. kavun kokusu

Kılıç seni tanımadan sevdim tüm açıklamalarına tek tek cevap veremedim toplu msjından alıntı yaparken bende msjı hiç edip sildim
Yön göster sen hep ben peşinden gelirim.

Bu ara böyle karışıklıkla rolacak belli ki

Bir sokakta bağırmadın ha şu indirimi kalmayacak bizim kart kesim tarihine kadar

Evet ya, en baş kullanıcılar bizdik halbuki vallahi içime oturuyor alamamak

Saç maskesini al, ben 3 ay kadar kullanabiliyorum bu şampuanı

ben hangı sac bakım seklını uygulamam gerektıgını bıle bılmıyorum
saclarımın een ucunda hafıf kuruluk var ne uygulamalıyım mesela
:)[/QUOTE]

Cevabını vermişler bile, hindistan cevizi yağı edinirsne iyi olur, yoksa ılık hint yağı sürersin.

Davines'e de şans ver canım.

Ben ilk aldığımda set olarak almıştım, sonra arkadaşım benden çorladı kremi o yüzden deneyemedim Acaba skt mi geçti ki?

Aynen başka bir şey hahahaha
bak gördünüz mü, iyi ki deneyimleyip yorumlamışım Pureology'i, sayemde bütün Türkiye tanıdı

Kullanabilirsin, bu krem kafa derisine değdirilen bir şey olmadığı için bir sorun teşkil etmez. Saç kremi niyetine kullan derim.

Benim de derdim uzatma değil işin aslı, yalnız saçımı sağlam bir kesilmesi gerek o yüzden uzatıp öyle keseceğim

Aynen senin kahküller, benim yanıklar

hangı sıteden almıstın canım bende alım hemen
baya vucut nemlendırıcısı olarakda kullanılabılıyor yanı ılk defa duydum bunu ben
nasıl bırsey bu nasıl uygulanıyor

Genellikle hepimiz the lifeco marka olanini kullaniyoruz kesinlikle hharika bir urun
demekkı the lıfe oy cogunluguyla kullanılması gereken bı urunmus :)
haftada 1 yetıyor degıl mı

Bence süre yeterli Şİfa olsun

Bu karşımı tüm saça sürüyorsan lütfen çam terebentini çıkart. Sadece saç diplerine sürüyorsan miktarı arttır.Şifa olsun
Canım ben yazmayı unutmuşum bu karışımı sadece diplere yapıyorum saç boylarınada Hindistan cevizi yağını uyguluyorum.Mesala diplere sürüyorsan miktarı arttır demişsin ne kadar arttırmalıyım?

Canım ben yazmayı unutmuşum bu karışımı sadece diplere yapıyorum saç boylarınada Hindistan cevizi yağını uyguluyorum.Mesala diplere sürüyorsan miktarı artır demişsin ne kadar artırayım?
Verdiğin tarife göre sen bir 5 damla daha ekle bence. Çam terebentin bir çok şeye çözüm çünkü biliyorsun, kepek, yağlanma yavaş uzama gibi. O yüzden ben dip bakım yağlarına her zaman 6/1 oranında eklerim, iyi oluyor.

Teşekkürler bir dahaki sefer öyle yaparım.

Davines Nourishing'I Pureologyden daha çok seven tek benim herhalde:) napayim bir tik daha iyi geliyor. Yine de indirim gorunce buyuk boy Pureology kaptim bugun ulasti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…