Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Oraya girildimi cikilmiyorki

Hahahahaha evet evet

Selam kizlar ben urunleri henuz alamadigim icin deneyip yazamadim nasilsiniz insallah yarin alip baslayacagimmm

İyiyiz kuzum. Olsun alınca başlarsın sıkma canını...

Yok yok pes etmem tam gaz devam. Düzleştirici kullanmıyordum uzun süredir. Kurutma makinesini de rafa kaldırdım. 3 havlu değişimiyle kurutmuş oluyorum

İyiymiş yalnız dikkat et hasta falan olma, havalar soğuyor.

Ne olacak, bakım grubu dedik aldık uğradığın yok buraya

Şu çöp ev pek ilgimi çekti de

Çöp ev yoktur, çöp saç vardır muhahahaha

Ama ben off um biliyorsun kolumdan dolayı bugün dr a gittim bağırttı beni omuzumda sıkışma varmış egzersin verdi hala kaldıramıyorum bu yüzden saçımıda boyayamadım beyazlarım çiktı

Ama ben off um biliyorsun kolumdan dolayı bugün dr a gittim bağırttı beni omuzumda sıkışma varmış egzersin verdi hala kaldıramıyorum bu yüzden saçımıda boyayamadım beyazlarım çiktı
E kuzum biliyoruz zaten problemini ama burası sensiz olmaz ki, bari günde bir uğra

Sen bir iyileş de beyazlar hallolur.

Aslinda sacimin resmini ekleyip kilic sana teslim edecektim kendimi ne dersen onu alip yapayim diye. Resim eklemeyi beceremedim. Dugune kadar sacimi toparmamam lazim cunku rengini acmak istiyorum. Tarcin bakirdan acik kullu kumrala dondum pismanim ama bu kadar donmuskes uclar platin olabilecek sekilde omre de yasamak istiyorum. Bu islemi de saglikla atlatabilmek icin oncesinde sacimi kendine getirmem lazim. Ben cok sey mi istiyorum yag bakimi sacimin rengini tuhaflastirdi bu arada . ama boyamayacagim.

Ya desenize girmek mecburi diye geyiğin dibine vururuz hep ama bugün dısardaydım zaten anca şimdi performansıma ulaşıyorum
E herhalde yani baktık benim b.fönü konusu bir ara fena dağıldı dedik ki bari bakım grubu açalım da hem bir işe yarasın hem bunun üzerine sohbet edelim.

İlk günü bitirdik, daha nice bakımlara

Nice bakımlara

Yani çok şey istemiyorsun ama saçının durumunu görmek gerek. Fotoğraf nasıl eklenir öğreteyim sana.Bak yukarıda en sağda bir foto makinesi simgesi var, onun yanındaki kare kutucuğa tıkla, alt tarafta bir bölüm açılacak, oradan dosya yükleye tıkla, bilgisayardan foto seçeceğin sekme açılacak. Foto neredeyse bulup seç, hemen yüklenip aşağıda belirecek, oradan tam resim seçeneğine tıklarsan sayfada çıkar. Bu vesile ile uzun saç paylaşayım ben de

Kizlar kaç saat tutuyorsunuz bakımı?

Duruma göre, ben 6-7 saat tuttum bu sefer evde işlerim vardı. Bazen 2 saat tuttuğum da olur. Bence 2-3 saat yeter bile ama bakımın uzmanı @sevdabuzer görünce yanıtlar.

Geçen sene gri sevdası yüzünden KilicBaligi biliyorsun sen bayağı uzun olan saçlarımı on kere açmamdan dolayı yıprandı (en azindan bana göre kuaförlere göre çok kötü değildi) bayağı kısa kestirdim

Oysaki istediğim gri çok da açık değildi neden saçımı o kadar açtım ki bilemiyorum

Neyse şimdi bayağı uzadı saçlarım düzeldiler bidahaki yaza kadar iyi uzar diye düşünüyorum hızlı uzayan bir saçım var şükür

Geçmiş olsun canım saçındaki beyazı boşver kolun iyileşsin önemli olan canım

Oh şifa olsun yarasın canım

Günaydın kızlar. Benim için bu grupta olmam amacına ulaştı :) Neden derseniz,akşam kızım uyusun diye yanına uzanmıştım uyuya kalmışım.Kalktığımda 00:30-01:00 civarıydı, normalde gözümden uyku aktığı için direk gidip uyurum hiç bir güç alıkoyamaz ama kalkınca kafamdan resmen "Ben bakım yapmayı unuttum!"diye şimşek çaktıHemen gidip sürdüm öyle yattım. Sabah da yıkayıp kurutup işe geldim ama acayip bir baş ağrım var,niye anlayamadım.Bu dax bana yaramamış olabilir mi?

İyi yapmışsın canım bende bu akşam yapıcam spor çıkışı

Bu ara da dün saçlarıma bir kötülük yaptım sanırım. Karışım yağ içerisine gliserin de koymuştum. Yani emin değilim ama yüksek ihtimalle.
Şimdi o yağ karışımı çöp oldu. Acaba ıslak saça sürmek mantıklı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…