- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Gliserin cogu insanin sacini yumuşatır ama benimkini sertlestirmisti üstelik tam ayarinda hazırlamıştımBu ara da dün saçlarıma bir kötülük yaptım sanırım. Karışım yağ içerisine gliserin de koymuştum. Yani emin değilim ama yüksek ihtimalle.
Şimdi o yağ karışımı çöp oldu. Acaba ıslak saça sürmek mantıklı olur mu?
Gec kalma kuzucan bu arada bu aksam bakacam aana urunlerrİyi yapmışsın canım bende bu akşam yapıcam spor çıkışı
yağla uyuyunca bazen öyle olabiliyor ben hiçbir şey anlamıyorum o uykudan :)Gece gaza geldim yağlar ile uyudum. Daha doğrusu uyuyamadim. Şimdi de başım boynum omzum agriyor ve tutuldum. Abartmamak lazım sanırım.
Nar, benim de saçlarım böyle aşırı ince telli ve tiftik tiftik hiç bi şekli yok. En azından seninki gürmüş benimki kedi kuyruğu kadar
Sağol canım gün geçtikçe daha iyi oluyor ama hala saçımı topliyamıyorumGeçmiş olsun canım saçındaki beyazı boşver kolun iyileşsin önemli olan canım
Saçların bayağı kötü durumda nor alde mi böyle yoksa yıpranmış mı?
Eskidendi oYakavun kokusu senin mi tırnakların kat kat soyuluyordu? Konu dağılmış gibi olacaak ama araya sıkıştırayım :)
Nar, benim de saçlarım böyle aşırı ince telli ve tiftik tiftik hiç bi şekli yok. En azından seninki gürmüş benimki kedi kuyruğu kadar
havamı da atarım diyosunnEskidendi o
Artık gayet sağlıklı, esnek, kırılmayan haldeler
Solgar calcium magnesium plus zinc kullandım, ara verdim sonra tekrar başlarım.
Emek emek besledim, büyüttüm hava mı da atarım, her şeyi atarımhavamı da atarım diyosunndemek solgar bakayım bi
Ben hiç tırnaklarımı uzatamıyorum artıkEmek emek besledim, büyüttüm hava mı da atarım, her şeyi atarım
Kiz bu saatte nasil uyucan helal olsunEvet kızlar diplere dax sürdüm ve yatıyorum sabah çok erken uyanmam lazımiyi geceler
Ya kuzum benimkilerde öyle kopuyor canıma tak etti oysa çok güzel ellerim ve tırnaklarım var soyulup kırılmasalar :) sen günde 3 tablet mi içtin.Emek emek besledim, büyüttüm hava mı da atarım, her şeyi atarım
Oooo sende erkencisin iyi geceler:)Evet kızlar diplere dax sürdüm ve yatıyorum sabah çok erken uyanmam lazımiyi geceler
Deme öyle canım kardeşimde uyuyacağım dedi bu saatte mi gece uyanmaz mısın diyorum yooo diyo kız :)Kiz bu saatte nasil uyucan helal olsun
Yok ya 3 tane içmedim, 2 tane sabah akşam.Ya kuzum benimkilerde öyle kopuyor canıma tak etti oysa çok güzel ellerim ve tırnaklarım var soyulup kırılmasalar :) sen günde 3 tablet mi içtin.
Oooo sende erkencisin iyi geceler:)
Deme öyle canım kardeşimde uyuyacağım dedi bu saatte mi gece uyanmaz mısın diyorum yooo diyo kız :)
selective ammino keratin aldım. onu süreceğim. Saçlarım böyle değildi. Tarçın kızıldım çokta sağlıklıydı. Sarıya dönmeye karar verdim. Kuaförüm sarıya hemen dönemeyiz koyu kumralla geçeriz dedi. Adım adım boyadı ama adım adım da saçım tükenmiş ben fark edene kadar iş işten geçti. Tabi bu ara da havuz deniz güneş üçlüsü de yanıbaşımdaydı.Anam senin sacin baya kuru tiftik tiftik olmus naptinda biyle oldu
Aslinda keratin bakimi baya iyi gelir yogun nemlendirici sampuan yogun bakim maskesi gerekli sana
Gliresin ıslak saça sürülünce faydalıymış. Kuru saça sürünce nemlendirmek bir yana var olan nemi de yok edip kurutuyormuş. Yağlı karışıma miktar olarak ne kadar kattım bilmiyorum ama kuru saça uyguluyordum sonuçta. Fayda ararken zarar vermeye gerek yok. çöpe gidecek mecbur.Gliserin cogu insanin sacini yumuşatır ama benimkini sertlestirmisti üstelik tam ayarinda hazırlamıştım
Gliserini az koyduysan atmasaydin
Benim saçım bi kaç yıl önce dökülmekten kedi kuyruğu badar kalmıştı. Küt kestirdim. O dönem keranova ve goldwell şampuanı dönüşümlü kullandım. Yeni saçlarım çıktı gürleşti. Ta ki şu son bir aya kadar sağlıklıydı da.Nar, benim de saçlarım böyle aşırı ince telli ve tiftik tiftik hiç bi şekli yok. En azından seninki gürmüş benimki kedi kuyruğu kadar
canım yukarda yazmıştım ama tekrarlayayım.Saçların bayağı kötü durumda nor alde mi böyle yoksa yıpranmış mı?
Brezilya fönü için bütcem yok şu an. Yoksa brezilya fönünden önce keratin yüklemek aklımda.Benim de eskiden boyleydi.. Ta ki brezilya fonu yapmaya baslayana kadar, artik duz ve sakinler