- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Simdi bensenin uzunca,coklu alinti yaptığın son mesajin vardiya iste onu ekledim sonra bir baktim cevapla yerinde yığınla mesaj hani duzlestirici neyinde konuşmustuk onlarda cikmis demekki oncedende onlari coklu alinti demisim sonra onlari sileyim derken senin mesajdanda silinmis cevapla,dedikten,sonrada eksik cikmis ay iyice,sarpa,sardi ay ben ne anlatiyom ya anladiysan helal olsun
Meşhur H. cevizi yağımızı çoooook çok az saç uçlarına yediriyorlar. O zaman nemli kalıyormuş. Ama evde olunacağı bir gün ön deneme yapmak gerek, fazla sürünce yağlı görünüm oluyormuş. Nem olayı garanti yalnız.Pureology 250 ml ne kadar süre gidiyor tahmini? Birde krem de alayım mı?
Normalde saç kremi kullanmıyorum. Çünkü duş sonrası saçım sorunlu değil kurudukça çalılaşmaya başlıyor. Kullandığım kremlerde pek fark hissedememiştim.
Krem olarakta aynı şeriyi mi alayım? yoksa maskesini mi alayım?
İmkanlarımı zorlayasım geldi.
Ya benden başka pureology krem kullanan var mı? Hazır mevzusu açılmışken kızlae şampuan tek başına yetiyormuş saçıma ben niye krem diye zorladıysam? Sadece şampuanlayıp çıktığım da nemini alınca pekala güzel taranıyordu saçlarım ama kremden sonra bi sertleşti ve karıştı yolarak tarıyorum azcıkPureology 250 ml ne kadar süre gidiyor tahmini? Birde krem de alayım mı?
Normalde saç kremi kullanmıyorum. Çünkü duş sonrası saçım sorunlu değil kurudukça çalılaşmaya başlıyor. Kullandığım kremlerde pek fark hissedememiştim.
Krem olarakta aynı şeriyi mi alayım? yoksa maskesini mi alayım?
İmkanlarımı zorlayasım geldi.
haftada 3 kere yıkıyordum sacımı bı avuc sampuan gıdıyor sacıma pek uclarına degılde genelde dıplerıne uyguluyorum sampuanı...Canım memnun olmana sevindim ama bakım yapmayı da ihmal etmiyoruz. Saç sorunlarımızı şuan kamufle ettik( gerçi seninki bize nazaran daha iyiydi ama) keratinin etkisi geçince daha ciddi sorunlarla karşılaşmamak için haftada birde olsa ihmal etme derim :)
Sen nasıl ne ara ne çabuk bitirdin pureologyyi 250 mldi demi ama yine erken bir ay bile olmadı :) sende benm gibi saç uçlarına mı sürüyordun yoksa? Bu arada sachanede indirim var koşş yetiş 1000 ml 99.90dı sanırım fırsat bu fırsat kaldıysa
Keratin de düşünebilirim numaran vardı iletişime geçeriz. Kız kardeşim seviyor düz saç onun için alabilirim. Ama aslında ben kalıcı fön istemiyorum sadece bakım içindesevdabuzer sayesinde artegoyla tanıştım ayy nasıl güzel kokuyor birde daha zahmetsiz. Şuan saçlarım iyi gibi ama yine bi tekrarlicam ondan ötürü bakımlarıda ihmal etmiyorum bak.
tesekkur ederım :) sanırım bu sampuanı kullanınca baska sampuan kullanmak cok zor olacak :)Pureology su anda sachanede indirimde hi goz,atin isterseniz
aynen yıka kurut çık çok güzel :) ben sadece yıkayıp çıkıyorum kurutmayı sevmiyorumda maxi yapıncada :)haftada 3 kere yıkıyordum sacımı bı avuc sampuan gıdıyor sacıma pek uclarına degılde genelde dıplerıne uyguluyorum sampuanı...
telefondan mesajını gorur gormez gırdım sachaneye hıc kacırmadan getırtıyorum harıka bı sampuan :) dıger sampuanımla donusumlu kullanımda hemen bıtmesın barı :)
bende bakım ıcın yapmıstım keratını ama o yıka kurula cık rahatlıgına alısınca duzlugude sevdım :)
aynen haberleselım :) sampuanı haber verdıgın ıcın cok tesekkur ederım o benım ılacım resmen sampuan degıl o baska bırsey :)
Ya ben hindistn cevizi kokusundan çok tiksiniyorum. Bakım diye katlanıyorum ama gün boyu sacımda kokusuna dayanamam. Gliserin denedim ondada oranı tutturamadım yağlı gözüktü hep. Yeni denemeler yapacağımMeşhur H. cevizi yağımızı çoooook çok az saç uçlarına yediriyorlar. O zaman nemli kalıyormuş. Ama evde olunacağı bir gün ön deneme yapmak gerek, fazla sürünce yağlı görünüm oluyormuş. Nem olayı garanti yalnız.
Eee kafam iyice karıştıYa benden başka pureology krem kullanan var mı? Hazır mevzusu açılmışken kızlae şampuan tek başına yetiyormuş saçıma ben niye krem diye zorladıysam? Sadece şampuanlayıp çıktığım da nemini alınca pekala güzel taranıyordu saçlarım ama kremden sonra bi sertleşti ve karıştı yolarak tarıyorum azcık
Bende okudumda cok zor veliyi ikna eDebilmek benimde oyle bi öğrencm vardi ne yaptımne ettiysem ikna olmadı halbuki çocuğun iyiligi icin...Teşekkür ederim, konuyu kapattırdım ama Mune abla ricam üzerine güncelleme ekledi sonradan.
Aile adım atmadan yapacak bir şey yokmuş kısaca. Zaten kadın beni aradı demin. Profilime girip açtığı mesajlar bölümüne bakarsan bulabilirsin.
Elimiz kolumuz bağlı maalesef.
Kızlar konu dışı yorumlarımız için kusura bakmayın, konum kapandı o yüzden böyle bir şey oldu.
Sacindaki soruna bagli kuruluksa hindistan cevizi yagi uzatmak istersen dax vs vsben hangı sac bakımını yapsam
saclarım belımde uzunlugundan memnunum ama bıraz daha hacım ve nem kazandırmak ısterımSacindaki soruna bagli kuruluksa hindistan cevizi yagi uzatmak istersen dax vs vs
Hamarat kuzum benim
Tamamdır
Normal şartta kullanılabilir ama Dalin Sevda'nın da söylediği gibi bizim için uygun değil.
Aynı fikirdeyim.
Karışım yağların içinde genelde çam terebentin oluyor bu da söylediğin gibi saç uçlarını kurutuyor bir süre sonra.
Sevdam, mikrodalga kullanma, moleküler bozulma yapar mikrodalga, mümkünse yemekleri ısıtmak için de kullanma.
Kız ne kusura bakacağız, bakım yaptın mı yaptın işte
Hayırlı uğurlu olsun Sevdam, ben de o saatlerde yıkarım artık.
Vallahi aynı fikirdeyim, allahtan saçıma yeni bakım yaptım da kuruması daha kolay olacak bir süre, yıkamak şahane kurutmak zulüm.
Tedavi olsana kuzum, çözümü basit sinuzitin.
Yaptım yaptım
Ohhh şifa olsun.
O şekilde hem fazla ürün gidiyor hem arındırmak zor oluyor ama
Yumurtayı da dene bir ara...
Noooo, eski şekil benmari usulüne devam et
Ceyze söylediğim gibi bu şekilde hem fazla ürün kullanılıyor hem zor arınıyor.
En kolay yöntem bu zaten
Bence fön olayını hiç kullanma. Sadece bone tak üzerine ise bu iş için kullanabilecein bir havlu ile sar. Kendi vucut ısından yararlan.
Olmaz mukavele yaptık, takım değiştirirsen diğer takımın bonservis ücreti ödemesi lazımYok yahu niye sorun yaratsın