Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Pureology 250 ml ne kadar süre gidiyor tahmini? Birde krem de alayım mı?
Normalde saç kremi kullanmıyorum. Çünkü duş sonrası saçım sorunlu değil kurudukça çalılaşmaya başlıyor. Kullandığım kremlerde pek fark hissedememiştim.
Krem olarakta aynı şeriyi mi alayım? yoksa maskesini mi alayım?
İmkanlarımı zorlayasım geldi.

Anladım anladım merak etme sen

Süper canım, fotoğraf isteriz tabii ama Keratin sayfasında paylaş ki burada kaynamasın. Bu arada her ne olursa olsun, bakım yapmaya devam etmen gerek. Brezilya fönü saçın hasarını kamufle ediyor, etki geçtikten sonra saman gibi bir saçla karşılaşmak istemiyorsan bakım yapmayı ihmal etme. Bu arada bakım yapmayacaksan niye bu gruptası kıııı Çabuk bir şeyler yap, kalk [/QUOTE]

ben hangı sac bakım seklını uygulamam gerektıgını bıle bılmıyorum
saclarımın een ucunda hafıf kuruluk var ne uygulamalıyım mesela
:)

Ya kızlar ben millete pureology edinin diyorum ama ben almadım. Benimki 1000 ml biliyosunuz ama kız kardeşimle kullanıyorum. Nedir bunların son kullanma tarihleri bende yeniden stoklasam mı? Bitince Davines nourishing denesem diyorum ama :) yine bi sürü bla bla bla

Meşhur H. cevizi yağımızı çoooook çok az saç uçlarına yediriyorlar. O zaman nemli kalıyormuş. Ama evde olunacağı bir gün ön deneme yapmak gerek, fazla sürünce yağlı görünüm oluyormuş. Nem olayı garanti yalnız.

Ya benden başka pureology krem kullanan var mı? Hazır mevzusu açılmışken kızlae şampuan tek başına yetiyormuş saçıma ben niye krem diye zorladıysam? Sadece şampuanlayıp çıktığım da nemini alınca pekala güzel taranıyordu saçlarım ama kremden sonra bi sertleşti ve karıştı yolarak tarıyorum azcık

haftada 3 kere yıkıyordum sacımı bı avuc sampuan gıdıyor sacıma pek uclarına degılde genelde dıplerıne uyguluyorum sampuanı...
telefondan mesajını gorur gormez gırdım sachaneye hıc kacırmadan getırtıyorum harıka bı sampuan :) dıger sampuanımla donusumlu kullanımda hemen bıtmesın barı :)

bende bakım ıcın yapmıstım keratını ama o yıka kurula cık rahatlıgına alısınca duzlugude sevdım :)

aynen haberleselım :) sampuanı haber verdıgın ıcın cok tesekkur ederım o benım ılacım resmen sampuan degıl o baska bırsey :)

Son sorum kuru saçlar için mi yoksa yıpranmış saçlar için mi şampuanda?
Bu arada selective ammino keratin aldım. Fakat silikon barındıran bir ürün olduğunu şimdi öğrendim. KilicBaligi o ürünü kullanmayı erteleyim mi?

aynen yıka kurut çık çok güzel :) ben sadece yıkayıp çıkıyorum kurutmayı sevmiyorumda maxi yapıncada :)

Rica ederim canım yetişen alıyor valla kapanın elinde kalıyor şuan pureology :) Tamam o zaman alalım deyince sana yazarım ben yine :)

Ya ben hindistn cevizi kokusundan çok tiksiniyorum. Bakım diye katlanıyorum ama gün boyu sacımda kokusuna dayanamam. Gliserin denedim ondada oranı tutturamadım yağlı gözüktü hep. Yeni denemeler yapacağım

Eee kafam iyice karıştı

Bir sokakta bağırmadın ha şu indirimi kalmayacak bizim kart kesim tarihine kadar
yaa utandım şimdii :)) kızlar ben alıp stoklayayım mı? Baktım sachanede kalmamış tefeci gibi size yüzde 50 zamla geri mi satsam ama N nscckts çok memnun ya şampuandan ondan şey ettim

Bende okudumda cok zor veliyi ikna eDebilmek benimde oyle bi öğrencm vardi ne yaptımne ettiysem ikna olmadı halbuki çocuğun iyiligi icin...

ben hangı sac bakımını yapsam

Sacindaki soruna bagli kuruluksa hindistan cevizi yagi uzatmak istersen dax vs vs
saclarım belımde uzunlugundan memnunum ama bıraz daha hacım ve nem kazandırmak ısterım
uclarında hafıf kuruluk var
hındıstan cevızı yagı nasıl uygulanıyor ?

yok kuzum o daha saçlrını nereye uzatsın bakım yapsın yeter maşallah :) sıkıntı sadece uçtaysa hindistancevizi yağı yetecektir bence N nscckts

pekı hındıstan cevızı yagını aktardan mı gıdıp alıyoruz yoksa varmı magazalarda eczanalerde
nasıl yapıyoruz

Bu arada bayanlar başlamadan önce fotoğraf veya ölçü almayı unutmayalım da kim ne kadar uzatmış görüp de sevinelim azcık
Ben günlerdir araştırdığım kahkülü kestim bugün sonunda o şekilde ölçebilirim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…