Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Yarım çay kaşığı Dax mı? Kaşımı anca kapatır o kadarı.

2 yemek kaşığı Dax benmari usulü eritildi, önce diplere booool bol yedirildi, kalanlar saça dağıtıldı. Bütün bunlar saat 1 civarı oldu. Çok hamaratız

Nerde eritiyon,nasıl oluyii? Ben direk alıp kafama sürdüm diye çok fazla kullandım yaa

Bir onceki bakımda yag,arinmadi canim dahada ustune yine yag yapacagin icin en azindan daxi az tutayimda komple arinsin istedim diger sivi yaglarimdan ekledim sifa olsun sanada

Elimde eritip sürüyorum ben daxı.
Sonrada kafama fönü tutuyorum birazcık sıcak sıcak. Yanlış mı yapıyorum.:/
Ben de öyle yapıyordum ama eritip sürünce daha iyi canım,daha hesaplı da olur :) Ben parmağımı batırıp diplere sürmeye çalıştım,çok zor ve fazla fazla sürdüm de bu akşam yaptığımda sıcak su olan çaydanlık üstüne kase koyup eriteceğim. Bone geçirip hafif fön ben de tutuyorum,deriye daha güzel temas etsin diye.

Ben de 1 tatlı kaşığı dax ı eritio sürdüm vrr yıkadım enfess olduu

Bu hafta 1. Takımdayım ancak hafta 2. Takıma geçmem gerekecek bu sorun yaratır mı

Gunaydin canim bende herkese iyi,temizlik yapmalar,diliyorum bos günüm olunca

Hamarat kuzum benim

Tamamdır

Normal şartta kullanılabilir ama Dalin Sevda'nın da söylediği gibi bizim için uygun değil.

Dalin cocuklarin,saclarina hore,daha,uuhun buyuklerin,saclarini temizleyecegini düşünmüyorum bence onun yerine himalayayi tercih edin

Aynı fikirdeyim.

Karışım yağları bboylara uygulamayin boylara genellikle sade yah uygulayin hindistan cevizi zeytinyagi gibi karışım yağlar uclari kurutur

Karışım yağların içinde genelde çam terebentin oluyor bu da söylediğin gibi saç uçlarını kurutuyor bir süre sonra.

Sevdam, mikrodalga kullanma, moleküler bozulma yapar mikrodalga, mümkünse yemekleri ısıtmak için de kullanma.

Açılış kurdelesini sevdabuzer kesti
Ben de sürdüm daxı hem diplere hem uçlara, akşama yıkarım..

Kız ne kusura bakacağız, bakım yaptın mı yaptın işte

Aksam 8_9 gibi yıkıyorum genellikle
Haydin hepimize hayirli olsun kizceler

Hayırlı uğurlu olsun Sevdam, ben de o saatlerde yıkarım artık.

İlk gruptada olsa ikinci gruptada olsa amac birbirimizi gaza getirmek o yuzden hangi grupta olirsaniz olun hep destek tam destek spora gitmeden once saclarini iyice kurut canim malum grip baya salgin üşütme kendini

Saç kurutmakta bir zulümm ama dikkat ederim canım. Teşekkür ederimm :)

Vallahi aynı fikirdeyim, allahtan saçıma yeni bakım yaptım da kuruması daha kolay olacak bir süre, yıkamak şahane kurutmak zulüm.

Bende nefret ederin kurutmaktan kurutursam migrenim kurutmazsam,sinuzitim tutuyor aklıma bi,atasozu geliyorda neyse

Tedavi olsana kuzum, çözümü basit sinuzitin.

KilicBaligi bakim zamani haydi kuzum nerdesin

Yaptım yaptım

Ohhh şifa olsun.

Nerde eritiyon,nasıl oluyii? Ben direk alıp kafama sürdüm diye çok fazla kullandım yaa

O şekilde hem fazla ürün gidiyor hem arındırmak zor oluyor ama

Bir onceki bakımda yag,arinmadi canim dahada ustune yine yag yapacagin icin en azindan daxi az tutayimda komple arinsin istedim diger sivi yaglarimdan ekledim sifa olsun sanada

Yumurtayı da dene bir ara...

Mikrodalgada guzel oluyor eger mikrodalga yoksa ben gecen sene caydanligin ustune oturacakbi kaseye yaglari alip su kaynarken üstüne koyardım kokayca erirdi

Noooo, eski şekil benmari usulüne devam et

Elimde eritip sürüyorum ben daxı.
Sonrada kafama fönü tutuyorum birazcık sıcak sıcak. Yanlış mı yapıyorum.:/

Ceyze söylediğim gibi bu şekilde hem fazla ürün kullanılıyor hem zor arınıyor.

Benmari usulü eritiyorum. Her şey bulaşık makinesindeydi, küçük sos tenceresinde su kaynattım, kaynayınca üstüne ince çukur bir tabak koydum, içine de Dax. Böyle daha iyi eridi.

En kolay yöntem bu zaten

Bence fön olayını hiç kullanma. Sadece bone tak üzerine ise bu iş için kullanabilecein bir havlu ile sar. Kendi vucut ısından yararlan.

Ben de 1 tatlı kaşığı dax ı eritio sürdüm vrr yıkadım enfess olduu

Bu hafta 1. Takımdayım ancak hafta 2. Takıma geçmem gerekecek bu sorun yaratır mı

Olmaz mukavele yaptık, takım değiştirirsen diğer takımın bonservis ücreti ödemesi lazım Yok yahu niye sorun yaratsın

Anam gene beceremedim biriniz bana,su coklu alıntıyı ogretin ya googleden baktimda birşey bulamadim,dogru düzgün

Anam gene beceremedim biriniz bana,su coklu alıntıyı ogretin ya googleden baktimda birşey bulamadim,dogru düzgün

Alıntı yapmak istediğin mesajlar için çoklu alıntı butonuna basıp, tek tek tüm mesajları alıntıla. En alttaki mesaj kutusunun solunda alıntıları ekle yazar, oraya tıklarsın yeni bir pop-up açılır ve tüm mesajları alıntıla çıkar, oraya basınca hop tüm mesajlar alıntılandı.

Sagol kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…