• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma konusunda yardımlarınızı bekliyorum...lütfen yardım edinn :(

seyma28

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
24
0
16
32
Muğla
benim saçlarım hiç uzamıyor..saçlarım ince telli ve çok cansız.saç uzatma ile ilgili bildiklerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum..ne kadar sıklıkla yıkamalıyım ne kullanmalıyım nasıl bakım yapmalıyım gibi konularda yardımlarınızı bekliyorum..

Canım yazacaktım da üşendim valla,çok fazla şey var çünkü..saçına nasıl bakım yapacağını hemen anında öğrenemezsin..mesela burda bir sürü kür örneği var onları deneneyeceksin zamanla kendi bakım kürlerini bulacaksın..Öncelikle kırık varsa aldır sonra da sinemaki kürüne başla uzaması için..saçının gürleşmesi için sarımsaklı zeytin yağını tavsiye ederim..bir de şampuanına sarımsak kat ya da sarımsak özlü şampuan kullan canım..

Canım yağlarla falan uğraşamam diyorsan elseve arginine serisini öneriyorum. 2 haftada baya uzatıyor saçı benim resmen 1 aylık dibim 2 haftada çıkmıştı.

bende siyah elseve kullanıyorum ama bi yararını göremedim hala?saçlarını hergün mü yıkıyorsun ?

ben elseve kullandım ama saçlarım çok yağlandı memnun kalmadım...
sonra bioblas sarmaşık özlü kullanmaya başladım çok memnunum...
bakım yapmıyorum sçlaırm çok yıpranmış olmasına rağmen bir çok kez açtırdım ama hala yaşıyorlar :1:
aklıma estikçe argan yağı sürüyorum saçlarımın uçlarına iyi geldiğini düşünüyorum...
başka da bildiğim bişi yok umarım yardımcı olabilmişimdir
:3:

teşekkür ederim :) argan yağını uçlara mı sürüosun sadece yani kırıklar için..peki saçların uzun mu ?:)

teşekkür ederim :) argan yağını uçlara mı sürüosun sadece yani kırıklar için..peki saçların uzun mu ?:)

evet uçlara sürüorum
saçlarım omzuma yaklaşmak üzere :1:
1 yıldr her ay uçlarından kestiriodum düzelsin die snr bıraktım yazdan beri kestrmiorum saçlarım sarı sürekli boyadan yıpranıo ama bu 2 li sayesinde kestirmeme rağmen yıpranmadan uzuyorlar
:1:

Back