Yaa canim benim maşallah cok guzelsin bu arada yas kismima bakma bende 21yasindayim yakin yaslarimiz ve bende senin kadar cok ugrastim hikayelerime gecmeden once
evet farkli cikmissin cok zayiflik sana yakismiyor hafif kilolu halin cok hos pembemsi saclarinin oldugu kilon ama dedigim gibi bakir veya daha dogal tonlar sana daha cok yakisir dogal dedigim mavi pembe dogal sac olmadigi icin daha dogal kumral sari siyah kahverengi bunlar sana yakisir. Bende senin gibi beyaz tenliyim bende bi ara simsiyah kullandim tarçın bakir kullandim kizil kullandim sari kullandim çikolata kahve kullandim en sonunda rengimi buldum altin sarisi benin rengim. Kendine yakisacak rengi bulurken kolundaki damarlarin rengine bak yesil mi mavi mi cilt alt tonunu belirle googleden bak cilt alt tonu diye oradan kendine yakisan rengi bulabilirsin ama pembe mavi gibi renkler uzattigin saclarini tekrar yipratir cunku surekli saclarina diplerin geldikce ayni boyama islemini yaptiracaksin. Bende daha kumral olabilir veya dedigin gibi bakir sana cok guzel gider