- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 34
Hangi bolum okuyolar sen onlarin okula gitmek icin mi kendi bolumunu biraktin canimBen de seneye okula başlarken güzel olmak istiyorum şimdi sevgilim boluda okuyor , eski sevgilisi de burdaki üniversitede, ayni fakultedeler ve her gun birbirlerini goruyorlar ben de sinir oluyorum seneye 3 ümüz artik hep beraber ayni fakultedeyiz onlar son sene benim ilk sene olacak maalesef üniversitemi bırakıp baştan başlayacagim için . Kisacasi cok guzel olmam lazim kizlar eski sevgilisi hala aşık gibi ona bakıyor güzelliği yok kizin ama biraz zengin gibi ve saçları uzun falan kiskanmiyorum elbette ama beni cirkin olarak görmesin yoksa sevgilimi elimden almaya çalışır belli olmaz 3. Senemiz olucak kız hala gördüğü yerde merzifon eşeği gibi sevgilimi dikizliyor .
Sinir oldum kiza ama sevgilin sana asiksa asla dönüp bakmaz. Sevgilimin alt katinda eski sevgilisinin babannesi oturuyo ve kiz da surekli babannesine ziyarete geliyo ben napiyim bende cok takiyodum agliyodum falan ama sevgilimin umrunda degil bende artik uzulmuyorum