Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Ay inşallah canım valla sabredemiyorum aç gibi saldırıyorsun diyor bana sevgilim aktara markete gidince doğru çünkü hepsinden kullanıyorum bakım kremleri bakım yağları say say bitmez

Ay inşallah canım valla sabredemiyorum aç gibi saldırıyorsun diyor bana sevgilim aktara markete gidince doğru çünkü hepsinden kullanıyorum bakım kremleri bakım yağları say say bitmez
Bende suan 4urun kullaniyorum ama dedigim gibi bittiginde yenilerini almicam sadece dax ve Hindistan cevizi yağı saçlarımı biraz rahat birakicam cok yuklenmemek lazim :)

2 ay olacak tatlım ama ondan önce de yapardım zaten hint yağı çok kullanmıştım
Saçımı maviye boyadıktan sonra saliverdim kendimi hem saçım normal uzunluktaydi hem rengi müthişti hiç ellemeyeyim dedim ama keske bakim yapsaydim o sıra siyaha boyadigimda kirik aldirmaya gitmezdim ...

2 ay olacak tatlım ama ondan önce de yapardım zaten hint yağı çok kullanmıştım
Ama bayagi uzamis bence cok fark var sen surekli gordugunden uzamamis gibi goruyosun baktim sacinin ilk haline kuafor neden oyle kesmis anlamadım katlari cok degisik yapmış benimde suan duz kesim ama duz oldugundan ensem daha kisa yanlar uzun oluyor o yuzden katli kestirmem gerek. Ay sanirim anlatamadim ama ensemdeki saclar daha kisa yanlar uzun esit boyda olunca katli kesim olmus olacak biraz korkuyorum hic katli kestirmemistim

Saçımı maviye boyadıktan sonra saliverdim kendimi hem saçım normal uzunluktaydi hem rengi müthişti hiç ellemeyeyim dedim ama keske bakim yapsaydim o sıra siyaha boyadigimda kirik aldirmaya gitmezdim ...
Bende keske sari hali turunculasiyo diye kina yakmasaydim uzatip komple boyardim cok pismanim

Hayır sakın yapma , önce uzayip omuz altina gelince dumduz kestirmelisin bak hataya düsersin kattan kurtulmak çok zor benim kuaför ayrı bir mal çıktı zaten daha önce oyle bir sac kesmemiş heralde beni zengin gordu ve kaynak icin ona tekrar gitmemi istedi ya da gununde degildi ama 30 yillik kuafor sac kesmeyi bilmez mi onun öğrencisi suan benim en iyi kuaforum baska da ustune tanimam boynuz kulağı geçermiş boşa dememişler

Eski fotograflarıma baksak beraber ağlarız
Ya ben mavi halina baktim ama bir şey soyluyum mu bence siyah maviden kat be mat daha guzel canim ya
Mesela istedigin bakir da güzel olur ama mavi pembe yesil vs gibi renkleri ben beğenmyorum suan profilindeki fotonda saclarin süper rujunla güzel bi uyum icinde saclarini uzatip bakira boyattiginda karsilastir mavi hali ile maviyi begenmeyeceksin bu kez :)

Bende acik kullu kumral istemistim serenay sarikayanin renginden turuncu yapmisti keske diyorum direkt kendim boyasaymisim bazen kuaforler bilemiyorum basarisiz olabiliyo :)

Valla öyle hallerim var ki tanımayanlar fake diyor üzülüyorum şuan görseler bu şeyma mı diyecekler hakikaten kendimi mahvettim

Eklentiler

• IMG_20170329_131105_330.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG-20170813-WA0114.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG-20170910-WA0224.jpeg
    24,6 KB · Görüntüleme: 126
Valla öyle hallerim var ki tanımayanlar fake diyor üzülüyorum şuan görseler bu şeyma mı diyecekler hakikaten kendimi mahvettim
Yaa canim benim maşallah cok guzelsin bu arada yas kismima bakma bende 21yasindayim yakin yaslarimiz ve bende senin kadar cok ugrastim hikayelerime gecmeden once evet farkli cikmissin cok zayiflik sana yakismiyor hafif kilolu halin cok hos pembemsi saclarinin oldugu kilon ama dedigim gibi bakir veya daha dogal tonlar sana daha cok yakisir dogal dedigim mavi pembe dogal sac olmadigi icin daha dogal kumral sari siyah kahverengi bunlar sana yakisir. Bende senin gibi beyaz tenliyim bende bi ara simsiyah kullandim tarçın bakir kullandim kizil kullandim sari kullandim çikolata kahve kullandim en sonunda rengimi buldum altin sarisi benin rengim. Kendine yakisacak rengi bulurken kolundaki damarlarin rengine bak yesil mi mavi mi cilt alt tonunu belirle googleden bak cilt alt tonu diye oradan kendine yakisan rengi bulabilirsin ama pembe mavi gibi renkler uzattigin saclarini tekrar yipratir cunku surekli saclarina diplerin geldikce ayni boyama islemini yaptiracaksin. Bende daha kumral olabilir veya dedigin gibi bakir sana cok guzel gider

Özellikle bu mavi veya mix ton denilen renkler icin saclarinizi beyaza kadar actirmaniz gerekiyor ben yaklasik 500 600 lira harcadım mavi yapabilmek icin pisman olmadim cok hosuma gitmisti benim , kyk yurdunda kaldigimdan zayiflamistim canim her daim stres yapan insanim :) artık evime döndüm kilom toparlandi. Ben de evlenmeyi dusunuyorum zaten bu yuzden öyle renklere elveda dedim tabiki önce tekrardan üniversite kazanmam gerek falan önümde çok uzun stresli zamanlar var , kendimi guzel hissedemiyorum ozguvenim de yok ama saçlarım guzel olursa psikolojim o kadar iyi oluyor ki anlatamam.. şimdi bütün imkanlarımla saçlarımı düzeltmeye çalışıcam inşallah hepimiz kısa sürede amacımıza ulaşırız çünkü başkalarını gordukce de uzuluyorum derdine ortak oluyorum bu konuda hassaslaşmışım artık

Canim kiyamam ya uzulme. Bende kpssye giricem seneye ama ayni zamanda universite sinavina da giricem ders calisiyorum ayni zamanda :) o zamana kadar sacim da uzasa da diyorum renk isini halletsem benimde 4yillik bir iliskim var ama sevgilimin okulunun bitmesini bekliyoruz evlenmek icin yaklasik 3senemiz falan var o zamana kadar da belime falan uzatamam maalesef birde sacim sariyken o beğenmedi beyaz tenli oldugum icin seni soluk gösterdi dedi kahverengiye boyamami istedi ama ben sariyken mutluydum ay agliycam bende ya seneye kadar uzatip boyamam gerekiyor

Merak etme hiç uzamayan saçlar uzamış mutlaka bi yolunu bulucaz benim de sevgilim sarı degil siyah seviyor yüzüklerin efendisinde arwen var onu çok begeniyor ordan geliyor beyaz ten siyah saç ilgisi ben de tam tersi galadriel gibi sapsarı saçim olsun istemiştim zaten saçım dipten koyu sarı çıkıyor siyaha boyadigimda da görmüştüm çok igrenc duruyor , ben de dugunumde saçımın belimde olmasını istiyorum ama 3 senede kesin uzar canım

Sizin dugun ne zaman
Yaa saclarin koyu sariysa uzatip hic boyamasan bile olur insanlar o renk icin neler yapiyor

Ben de seneye okula başlarken güzel olmak istiyorum şimdi sevgilim boluda okuyor , eski sevgilisi de burdaki üniversitede, ayni fakultedeler ve her gun birbirlerini goruyorlar ben de sinir oluyorum seneye 3 ümüz artik hep beraber ayni fakultedeyiz onlar son sene benim ilk sene olacak maalesef üniversitemi bırakıp baştan başlayacagim için . Kisacasi cok guzel olmam lazim kizlar eski sevgilisi hala aşık gibi ona bakıyor güzelliği yok kizin ama biraz zengin gibi ve saçları uzun falan kiskanmiyorum elbette ama beni cirkin olarak görmesin yoksa sevgilimi elimden almaya çalışır belli olmaz 3. Senemiz olucak kız hala gördüğü yerde merzifon eşeği gibi sevgilimi dikizliyor .

Sizin dugun ne zaman
Yaa saclarin koyu sariysa uzatip hic boyamasan bile olur insanlar o renk icin neler yapiyor
Neden bilmiyorum ama diplerden cok az çıkıyor sacim ve daha oncekinden koyu bir renkte , canım biz ayrilip baristik aileler de istemiyor ozellikle onun ailesi beni bile bilmiyor şuan ben hic bir seye umit beslemek istemiyorum artik ama olur da evlenirsek 4 5 yılı bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…