Benim deneyimim senden coktur merak etmeçok hoş biraz daha uzun olabilir bu modelin koltuk altı hizası süper olur saçların ne renk boyundan biraz aldırıp renginde değişiklik yapsan inan çok iyi hissedersin değişiklik iyi geliyor evde saç boyama konusunda yardımcı olurum deneyimim varama dediğim gibi boyunu birden çok kısa yaptırma pişman olursun yavaş yavaş kısaltabilirsin değişiklik hoşuna gider
Beyazlar icin yeni cikan bi kalem gibi bir sey gormustum aslinda istedigin renge boyayip diplere onu kullanabilirsinBenim deneyimim senden coktur merak etme
bütün renkleri yapmışımdır saçıma zaten ama doğal renkleri kullanıyorum artık çok beyazım var dip boyaması yapıyorum hep :)
Saçının uzama hızına bağlı daha hızlı uzaması için birşeyler yapıp bir kaç ay sonra kestirirsin neyseki kıştayız kestir kestirebildiğin kadar yaza kadar ne kadar uzarsa artıkBeyazlar icin yeni cikan bi kalem gibi bir sey gormustum aslinda istedigin renge boyayip diplere onu kullanabilirsin
Yaa ikimiz de sacimizla cok ugrasmisiz konuya sacimin fotosunu attim komple kinali diplerim sadece 2cm geldi sence kinali yerlerinden tamamen kac ayda kurtulurum kendi sacim kulaklarima kadar uzasa yeter kestiririm direk kinali yerleri
Yorum icin tesekkurler bende dogal sacimi uzatip kinali yerleri tamamen kestirmek istiyorum o yuzden uzatmaya calisiyorum saclarim belimdeydi suan fotograftaki gibi o kadar kestirmeme ragmen hala kiriklar doluYahu sakin.
O kadar islem gormus ki saclarin oncelikle o kimyasallardan arindirman gerek.
Ilk gorevin bu olmali.
Elseve vs bunlar hep kimyasal.
Benim sana nacizane tavsiyem; market sampuanlarindan uzak dur.
Kullanacaksan illa; restorex kullan.
Hizli uzatma etkisi var diye duydum.
Boya, acici, hint kinasi vs derken saclar mahvolmakta hakli.
Bence biraz bitkisel urunlere yonel.
Sarimsak; sac uzatmada birebirdir.
Sana en buyuk onerim; sampuanina sarimsak rendeleyerek, cam terebentin yagi ve bal ilave etmen. Boylelikle hem yikanip, hem sac bakimi yapmis olursun.
Hindistan cevizi yagi kuruluklarina iyi gelir tavsiye ederim. Dax bana kimyasal geliyor bilemiyorum.
Durulama suyunda da sac kremi kullanma.
Sulandirilmis sirke ile durularsan hem sacin kimyasallardan arinir hem de yumusacik olur.
Sacimi 1 yilda 2kere actigim icin boyalar surekli akiyodu bende sinirlenip kina yaktim ama bende cok pisman oldum boya tutmadigi icinSaçının uzama hızına bağlı daha hızlı uzaması için birşeyler yapıp bir kaç ay sonra kestirirsin neyseki kıştayız kestir kestirebildiğin kadar yaza kadar ne kadar uzarsa artıkneyseki saçım kalın telli açsamda yanmıyor ama kına sürmem asla üstüne hiç birşey tutmuyor
Ay yeni gordum yaaaa cok guzeeelBuda saçım biraz daha uzun hatta omuzlarda kestiricem galiba bakalım kıyabilirsem
He çok ve sıkıyor beni işteAy yeni gordum yaaaa cok guzeeel
Ne kadar saglikli ve parlak rengi de cok guzel
Kestireceksen cok az kestir kiyamaz insan buna bayildim
Benim de aynı mavi gliss saç kremi kullanıyorum elseve ve pantene yağım var memnunum baya :)Bu arada elseve mucizevi yag kullaniyorum saclarima suruyorum birde siyah gliss durulanmayan sac kremi kullaniyorum.
Sampuanim da elseve mucizevi yag banyodaki kremim de gliss
Dogru kalin telli dedin agirlik da yapar benim bir arkadasim vardi lisede. Saclari belindeydi at kuyrugu yapiyodu sırada otururken kafasini geri geri cekiyomus saclari oyle derdiHe çok ve sıkıyor beni işte
Elseve mucizevi yağ guzel glisin siyahini kullaniyorum keratin varmis icinde :) ama bu siseler bitsin yeniden almicam dax ile hindistan cevizi yagi oldugu icin cok yuklenmiyim sacima diyorum :)Benim de aynı mavi gliss saç kremi kullanıyorum elseve ve pantene yağım var memnunum baya :)
Evet herkes oyle diyor bende suan kullandigim urunler bitince yenilerini almicam sadece dax ve hindistan ceviziyle devam edicemBu arada ne kadar saçla uğraşırsanız o kadsr yıprankr ben yıkar çıkarım pantenin durulanmayan kremini sürer kurutur toplarım o kadar maşa fön hiç birşey yapmamhafta da bir iki hindistan cevizi yağı kullan iyi gelir saçlarına
Keçiboynuzu özü yiyip vitamin takviyesi yapabilirsin uzamasi duran saçlarım yeniden uzamaya basladi ama hala 1 cm i göremedikElseve mucizevi yağ guzel glisin siyahini kullaniyorum keratin varmis icinde :) ama bu siseler bitsin yeniden almicam dax ile hindistan cevizi yagi oldugu icin cok yuklenmiyim sacima diyorum :)
Ayy hic sevmiyorumKeçiboynuzu özü yiyip vitamin takviyesi yapabilirsin uzamasi duran saçlarım yeniden uzamaya basladi ama hala 1 cm i göremedik
Bence yazın saçlarını sarıya boyayıp kaynak yaptır ben şuan para bulamıyorum ama kaynak taktırıcam bir süre kullanırımAyy hic sevmiyorumbenimde sacim cok yavas uzuyodu ama 15gunde bir uclarindan surekli kestim uzamaya basladi belki onunla bi ilgisi olabilir kesmeye devam
Saclarimda kina oldugu icin boyayamiyorum tutmuyo o yuzden kendi sacimi biraz uzatip kinali yerleri kestirmek istiyorum komple kendi sacim kalinca boyayabilicem ama kaynak zararli diye duydum ya sac dokuyomus iyice arastirdin miBence yazın saçlarını sarıya boyayıp kaynak yaptır ben şuan para bulamıyorum ama kaynak taktırıcam bir süre kullanırım
Kaynak saçı dökmez kaynak saçı tuttuğu için 3 4 ay kullanirsan cikarttiginda sadece dolgunlugu gider cunku 4 ay boyunca dokulemeyen saclarini goreceksin cikardiklarinda , kaynaklardan en sağlıklısı boncuk kaynaktır ama her kuafor de guzel yapamaz o yuzden en iyisini bulun , kaynak güzel ve özenli bir şekilde takılmazsa saçlarınız dipten kopar ben kuaforde çalıştım çıraklık yaptım ama herseye de şahit oldum .. Kına uygulaman kötü olmuş ama boyamak da iyi degil sadece daha guzel hissetmek için yapıyoruz tabiki benim saçım her renge girdi ama en çok beğendiğim mavi saçlarımdı çok üzülüyorum siyah yapıp yıprandiginda kestirdigim için. Kaynak yaptırsam yine siyah tercih edicem çünkü yeminliyim kat olan yerler omzuma gelmeden boya yapmayacagim canım profilime modeli koymuştum tarçın bakır istiyorum ben deSaclarimda kina oldugu icin boyayamiyorum tutmuyo o yuzden kendi sacimi biraz uzatip kinali yerleri kestirmek istiyorum komple kendi sacim kalinca boyayabilicem ama kaynak zararli diye duydum ya sac dokuyomus iyice arastirdin mi
Sen ne renk boyatmak istiyosun
Insallah uzatip istedigimiz renklere kavusuruz canim ben komple kinadan kurtulsam ve dogal sacim suanki hali kadar olsa uzunlugu hatta biraz daha kisa olabilir o yeter bana toplu kullanirim yeter ki kinali yerlerden kurtuluyumKaynak saçı dökmez kaynak saçı tuttuğu için 3 4 ay kullanirsan cikarttiginda sadece dolgunlugu gider cunku 4 ay boyunca dokulemeyen saclarini goreceksin cikardiklarinda , kaynaklardan en sağlıklısı boncuk kaynaktır ama her kuafor de guzel yapamaz o yuzden en iyisini bulun , kaynak güzel ve özenli bir şekilde takılmazsa saçlarınız dipten kopar ben kuaforde çalıştım çıraklık yaptım ama herseye de şahit oldum .. Kına uygulaman kötü olmuş ama boyamak da iyi degil sadece daha guzel hissetmek için yapıyoruz tabiki benim saçım her renge girdi ama en çok beğendiğim mavi saçlarımdı çok üzülüyorum siyah yapıp yıprandiginda kestirdigim için. Kaynak yaptırsam yine siyah tercih edicem çünkü yeminliyim kat olan yerler omzuma gelmeden boya yapmayacagim canım profilime modeli koymuştum tarçın bakır istiyorum ben de