Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Benim deneyimim senden coktur merak etme
bütün renkleri yapmışımdır saçıma zaten ama doğal renkleri kullanıyorum artık çok beyazım var dip boyaması yapıyorum hep :)

Buda saçım biraz daha uzun hatta omuzlarda kestiricem galiba bakalım kıyabilirsem

Eklentiler

• 20171108_210423.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 249
Yahu sakin.
O kadar islem gormus ki saclarin oncelikle o kimyasallardan arindirman gerek.
Ilk gorevin bu olmali.
Elseve vs bunlar hep kimyasal.
Benim sana nacizane tavsiyem; market sampuanlarindan uzak dur.
Kullanacaksan illa; restorex kullan.
Hizli uzatma etkisi var diye duydum.
Boya, acici, hint kinasi vs derken saclar mahvolmakta hakli.
Bence biraz bitkisel urunlere yonel.
Sarimsak; sac uzatmada birebirdir.
Sana en buyuk onerim; sampuanina sarimsak rendeleyerek, cam terebentin yagi ve bal ilave etmen. Boylelikle hem yikanip, hem sac bakimi yapmis olursun.
Hindistan cevizi yagi kuruluklarina iyi gelir tavsiye ederim. Dax bana kimyasal geliyor bilemiyorum.
Durulama suyunda da sac kremi kullanma.
Sulandirilmis sirke ile durularsan hem sacin kimyasallardan arinir hem de yumusacik olur.

Benim deneyimim senden coktur merak etme
bütün renkleri yapmışımdır saçıma zaten ama doğal renkleri kullanıyorum artık çok beyazım var dip boyaması yapıyorum hep :)
Beyazlar icin yeni cikan bi kalem gibi bir sey gormustum aslinda istedigin renge boyayip diplere onu kullanabilirsin
Yaa ikimiz de sacimizla cok ugrasmisiz konuya sacimin fotosunu attim komple kinali diplerim sadece 2cm geldi sence kinali yerlerinden tamamen kac ayda kurtulurum kendi sacim kulaklarima kadar uzasa yeter kestiririm direk kinali yerleri

Saçının uzama hızına bağlı daha hızlı uzaması için birşeyler yapıp bir kaç ay sonra kestirirsin neyseki kıştayız kestir kestirebildiğin kadar yaza kadar ne kadar uzarsa artık neyseki saçım kalın telli açsamda yanmıyor ama kına sürmem asla üstüne hiç birşey tutmuyor

Yorum icin tesekkurler bende dogal sacimi uzatip kinali yerleri tamamen kestirmek istiyorum o yuzden uzatmaya calisiyorum saclarim belimdeydi suan fotograftaki gibi o kadar kestirmeme ragmen hala kiriklar dolu bu sacimin tamamen kesilmesi lazim o yuzden biran once uzatmam lazim

Cam terebentini kullaniyodum ama saclari kuruttugunu duydum benim saclarim da zaten kuru oldugu icin kullanmayi biraktim corekotu yagi kullandim hic uzamaya etkisi olmadi suan hindistancevizi yagi kullaniyorum dun aldum

Sarimsagi yapicam sampuani da bioblasim sac uzatanini birde dalan'in zeytinyagli sampuanini aldim elseve bitince kullanirim diye o halde restorex alirim cok tesekkurler

Sacimi 1 yilda 2kere actigim icin boyalar surekli akiyodu bende sinirlenip kina yaktim ama bende cok pisman oldum boya tutmadigi icin uzatip uzatip kesicem baska care yok

Kalin telliyse coktur da degil mi ne guzel benimkiler misir puskulu gibi

Benim de aynı mavi gliss saç kremi kullanıyorum elseve ve pantene yağım var memnunum baya :)
Elseve mucizevi yağ guzel glisin siyahini kullaniyorum keratin varmis icinde :) ama bu siseler bitsin yeniden almicam dax ile hindistan cevizi yagi oldugu icin cok yuklenmiyim sacima diyorum :)

Bu arada ne kadar saçla uğraşırsanız o kadsr yıprankr ben yıkar çıkarım pantenin durulanmayan kremini sürer kurutur toplarım o kadar maşa fön hiç birşey yapmam hafta da bir iki hindistan cevizi yağı kullan iyi gelir saçlarına

Evet herkes oyle diyor bende suan kullandigim urunler bitince yenilerini almicam sadece dax ve hindistan ceviziyle devam edicem

Elseve mucizevi yağ guzel glisin siyahini kullaniyorum keratin varmis icinde :) ama bu siseler bitsin yeniden almicam dax ile hindistan cevizi yagi oldugu icin cok yuklenmiyim sacima diyorum :)
Keçiboynuzu özü yiyip vitamin takviyesi yapabilirsin uzamasi duran saçlarım yeniden uzamaya basladi ama hala 1 cm i göremedik

Keçiboynuzu özü yiyip vitamin takviyesi yapabilirsin uzamasi duran saçlarım yeniden uzamaya basladi ama hala 1 cm i göremedik
Ayy hic sevmiyorum benimde sacim cok yavas uzuyodu ama 15gunde bir uclarindan surekli kestim uzamaya basladi belki onunla bi ilgisi olabilir kesmeye devam

Ayy hic sevmiyorum benimde sacim cok yavas uzuyodu ama 15gunde bir uclarindan surekli kestim uzamaya basladi belki onunla bi ilgisi olabilir kesmeye devam
Bence yazın saçlarını sarıya boyayıp kaynak yaptır ben şuan para bulamıyorum ama kaynak taktırıcam bir süre kullanırım

Bence yazın saçlarını sarıya boyayıp kaynak yaptır ben şuan para bulamıyorum ama kaynak taktırıcam bir süre kullanırım
Saclarimda kina oldugu icin boyayamiyorum tutmuyo o yuzden kendi sacimi biraz uzatip kinali yerleri kestirmek istiyorum komple kendi sacim kalinca boyayabilicem ama kaynak zararli diye duydum ya sac dokuyomus iyice arastirdin mi
Sen ne renk boyatmak istiyosun

Kaynak saçı dökmez kaynak saçı tuttuğu için 3 4 ay kullanirsan cikarttiginda sadece dolgunlugu gider cunku 4 ay boyunca dokulemeyen saclarini goreceksin cikardiklarinda , kaynaklardan en sağlıklısı boncuk kaynaktır ama her kuafor de guzel yapamaz o yuzden en iyisini bulun , kaynak güzel ve özenli bir şekilde takılmazsa saçlarınız dipten kopar ben kuaforde çalıştım çıraklık yaptım ama herseye de şahit oldum .. Kına uygulaman kötü olmuş ama boyamak da iyi degil sadece daha guzel hissetmek için yapıyoruz tabiki benim saçım her renge girdi ama en çok beğendiğim mavi saçlarımdı çok üzülüyorum siyah yapıp yıprandiginda kestirdigim için. Kaynak yaptırsam yine siyah tercih edicem çünkü yeminliyim kat olan yerler omzuma gelmeden boya yapmayacagim canım profilime modeli koymuştum tarçın bakır istiyorum ben de

Insallah uzatip istedigimiz renklere kavusuruz canim ben komple kinadan kurtulsam ve dogal sacim suanki hali kadar olsa uzunlugu hatta biraz daha kisa olabilir o yeter bana toplu kullanirim yeter ki kinali yerlerden kurtuluyum
Burada uzatip sonunda boyattigimiz halini beraber paylasiriz insallah saniyorum 2yil bize yeterli ama sunu da soyluyum boya evet zararli ama saci besliyo bence boya yaptigim zamanlar diplerim hemen geliyodu belkide uzatiyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…