Sence işe yarıyo mu? Bende dün gece sıktım saçıma gece beklettim şimdi yıkayacğımBende şundan bitane daha aldım. kullanmaya zamanım olmadı.Eki Görüntüle 2098003
Bence yarıyo şöyleki saçımı kestirmiştim bu yaz.ve bu yağdan alıp kullanmıştım sonra aradan 2 ay falan geçmişti saçım 6 cm civarında uzama fark ettim başta neden kaynaklandığını anlamamıştım sonra anladımki o dönem bu yağı kullanmıştım.Sence işe yarıyo mu? Bende dün gece sıktım saçıma gece beklettim şimdi yıkayacğım
Çam terebentin yağı alıcam şampuanıma katıcam canım onun da faydası varmışBence yarıyo şöyleki saçımı kestirmiştim bu yaz.ve bu yağdan alıp kullanmıştım sonra aradan 2 ay falan geçmişti saçım 6 cm civarında uzama fark ettim başta neden kaynaklandığını anlamamıştım sonra anladımki o dönem bu yağı kullanmıştım.
Al bendende o kadar.uzun olunca değişiklik istiyoruz kestiriyoruz sonrada uzatırken zor oluyor.ama inşallah bakımlarla bişeyler olucak.inşallahHayatımın en zor dönemi bu kısa saçlı oldugum dönem
Kendimi beğenmiyorum fotograflarda çirkin çıkıyorum sanki
Aynaya bakasım yok
1sene sonra anca istediğim boya gelir çok üzgünüm
Saçını kestirmek isteyen varsa bu yazımı okuyup 10kere daha düşünsün
İyi yaparsın canım ,bende koydumÇam terebentin yağı alıcam şampuanıma katıcam canım onun da faydası varmış
Hiç beğenmiyorum kendimi bunalıma girdimAl bendende o kadar.uzun olunca değişiklik istiyoruz kestiriyoruz sonrada uzatırken zor oluyor.ama inşallah bakımlarla bişeyler olucak.inşallah
Bence öyle düşünme bu sürecinde geçeceğini ve saçının birkaç ay sonra uzamış olduğunu hayal et.ve bunun gerçek olacağını düşünüp sabırlı olmaya çalış ve şu anın tadını çıkarmaya çalış eyer saçını kısa görmeye tahammülün yoksa değişik modeller yap.mesela at kuyruğu,topuz hem saçını uzamış gibi zannedersin ben gün içinde hep topluyorum .bide saçına çok bakma ben eskiden elimde ayna devamlı uzamışmı diye bakıp takıntı yapmıştım.bu sene düzeldim.insanın piskolojisi bozuluyor.Hiç beğenmiyorum kendimi bunalıma girdim
İşte bende şuan öyleyim aklımdan çıkmıyoBence öyle düşünme bu sürecinde geçeceğini ve saçının birkaç ay sonra uzamış olduğunu hayal et.ve bunun gerçek olacağını düşünüp sabırlı olmaya çalış ve şu anın tadını çıkarmaya çalış eyer saçını kısa görmeye tahammülün yoksa değişik modeller yap.mesela at kuyruğu,topuz hem saçını uzamış gibi zannedersin ben gün içinde hep topluyorum .bide saçına çok bakma ben eskiden elimde ayna devamlı uzamışmı diye bakıp takıntı yapmıştım.bu sene düzeldim.insanın piskolojisi bozuluyor.
Bidaha asla kestirmeyi düşünmüyorum gerçekten saç uzatmak çok zor.insan bi sihirli deynek olsada yarın saçım belime gelse diyor.ama malesef sonucuna katlanıyoruz sabır gösteröek zorundayız.pişman olsak ne faydaki kestirdik bikere olanlar oldu,şimdi bakım yapıp sabırla beklemek gerekiyor.takıntı haline getirmeden.İşte bende şuan öyleyim aklımdan çıkmıyodediğin gibi topluyup daha açmıyım sürekli kontrol ediyorum yoksa ne zor şeymiş
Ee beldeki saçları gidip bu kadar kısa kestirirsen olacağı bu düşünemedim pişmanım değişiklik olur dedim başta güzel geldi ama kısa saç ı ıhh
Bende bir daha asla kestirmem haklısınBidaha asla kestirmeyi düşünmüyorum gerçekten saç uzatmak çok zor.insan bi sihirli deynek olsada yarın saçım belime gelse diyor.ama malesef sonucuna katlanıyoruz sabır gösteröek zorundayız.pişman olsak ne faydaki kestirdik bikere olanlar oldu,şimdi bakım yapıp sabırla beklemek gerekiyor.takıntı haline getirmeden.
Bencede fon tutma zararli kendi kendine kurusun .havluyla iyice islakligini alman yeterli bende oyle yapiyorum.Saçımı yıkadım kurutmadım kendi kurudu
Mucizevi yağ sürdüm
Evet canım bende öyle yapmaya başladım düzleştiriciyi de mecbur kahküllerimde kullanıyorum onu da en düşük ayarda 150deBencede fon tutma ida zararli kendi kendine kurusun .havluyla iyice islakligini alman yeterli bende oyle yapiyorum.
Bende arada sirada.oruyorum ormek uzatiyor diyolar.Saçımı 4 parça ördürdüm bikaç gün açmayacağım sürekli öreceğim uzattıgına dair şeyler duydum
Bende akşam ördüm ama başım ağrıdı şimdi çözdüm yatmadan örerim belkiBende arada sirada.oruyorum ormek uzatiyor diyolar.
Hic denemedim.saca suruldugunude ne duydum ne gordum.yanliz sogan suyunu cok beyeniyorum saci cok guzel yumusatiyor besliyor sacima surup yikamiyorum harika gercektenAdet söktürmesi için maydanoz suyu içiyorum peeeki saçıma sıksam faydası olur mu?