Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Hic denemedim.saca suruldugunude ne duydum ne gordum.yanliz sogan suyunu cok beyeniyorum saci cok guzel yumusatiyor besliyor sacima surup yikamiyorum harika gercekten :KK37:
Evet canım bende soğan suyunu çok sevdim bu hafta 2 kere yaptım durulamadım saçımda kurudu kokusu da kuruyunca geçti
İnşallah uzatır da bakalım :KK17:

Araştırdım maydanoz suyu saçlara faydalıymış onu da deneyeceğim
Bende baktım biraz önce saçın kırılganlığını azaltıyormuş ve besliyomuş,normal kaynatıp suyunu kullanılıyormuş,bide ikinci bi tarifte şu maydonoz suyu kaynatılıyor. ılıdıktan sonra,içine üzüm sirkesi koyup uygulanıyormış 15 dk falan bekletilip saçtan arındırılıyormuş.bende yaparım belki soğan suyu saç uçlarımı kaparttı anlam veremedim.:KK69:

Bende baktım biraz önce saçın kırılganlığını azaltıyormuş ve besliyomuş,normal kaynatıp suyunu kullanılıyormuş,bide ikinci bi tarifte şu maydonoz suyu kaynatılıyor. ılıdıktan sonra,içine üzüm sirkesi koyup uygulanıyormış 15 dk falan bekletilip saçtan arındırılıyormuş.bende yaparım belki soğan suyu saç uçlarımı kaparttı anlam veremedim.:KK69:
Ben adet söktürücü olarak maydanozu suyla kaynatıyorum içiyorum ondan artanı da saçıma sıkıcam

Tatlı badem yağı alıcam saç çıkarıyomuş :süslü:
urunler-1.png Canım resmi büyült.mavi renk olanı var ya onun içinde susam,badem,ceviz,fındık,defne ,çam terebentin var ben ondan iki tane aldım.bide argan yağı ve kayısı yağı aldım ayriyetten.hepside harika ben çok beyendim.sende memnun kaldınmı ?:süslü::süslü::süslü::süslü:

Eki Görüntüle 2098597 Canım resmi büyült.mavi renk olanı var ya onun içinde susam,badem,ceviz,fındık,defne ,çam terebentin var ben ondan iki tane aldım.bide argan yağı ve kayısı yağı aldım ayriyetten.hepside harika ben çok beyendim.sende memnun kaldınmı ?:süslü::süslü::süslü::süslü:
Canım ben argan yağından almıştım işte geçen akşam o gün sürdüm streçledim beklettim yatarken de tülbentle sardım yattım sabah yıkadım 1 kere kullandım yani henüz
Yarın yine kullanıyım 1şişe bitince etkisi olacaksa gösterir heralde
Ben tatlı badem yağı ve çam terebentin yağı alıcam şimdi

Eki Görüntüle 2098597 Canım resmi büyült.mavi renk olanı var ya onun içinde susam,badem,ceviz,fındık,defne ,çam terebentin var ben ondan iki tane aldım.bide argan yağı ve kayısı yağı aldım ayriyetten.hepside harika ben çok beyendim.sende memnun kaldınmı ?:süslü::süslü::süslü::süslü:
Karışık olana baktım ama ceviz yağı defne yağı şaç için işe yarıyo mu ki?

Yaramazmıııııı saçın her türlü problemine karşı güçlü bir etken internette bak faydalarına bi dünya faydası var saça:KK69:
Argan yağının içeriğine baktım %90 zeytinyağı %10 argan yapı diyo :KK43: tatlı badem yapının içeriğine bi bakar mısın sende varmış prensescim

Canım ben argan yağından almıştım işte geçen akşam o gün sürdüm streçledim beklettim yatarken de tülbentle sardım yattım sabah yıkadım 1 kere kullandım yani henüz
Yarın yine kullanıyım 1şişe bitince etkisi olacaksa gösterir heralde
Ben tatlı badem yağı ve çam terebentin yağı alıcam şimdi
Canım zaten 2 kullanımda uzaması anlaşılmaz.en az bir ay kullanmalısın.ama saçın yumuşuyorsa eskiye göre parlaklığı arttıysa falan işe yarıyordur:KK69:

Argan yağının içeriğine baktım %90 zeytinyağı %10 argan yapı diyo :KK43: tatlı badem yapının içeriğine bi bakar mısın sende varmış prensescim
Aaaa süper çünkü ben zeytin yağı almayıda düşünüyordum.iki etkili yağ bir arada olması işime geldi açıkcası,canım bende ayrı olarak aldığım kayısı yağı var.katkısız yani içine başka yağ katmamışlar.argan yağı pahalı ya ondan onu az koymuşlar badem yağı katkısızdır tek tir yani.ama alırken arkasına bak yinede:KK69:

Aaaa süper çünkü ben zeytin yağı almayıda düşünüyordum.iki etkili yağ bir arada olması işime geldi açıkcası,canım bende ayrı olarak aldığım kayısı yağı var.katkısız yani içine başka yağ katmamışlar.argan yağı pahalı ya ondan onu az koymuşlar badem yağı katkısızdır tek tir yani.ama alırken arkasına bak yinede:KK69:
Çam terebentin tatlı badem ikisini alıcam arkalarına bakarım canım

Yapış yapış olmadı mı peki
Gerçi hiç kırıgım yok sürekli kestirdiğim için benim sorunum kısa olması,kabarması,cansızlık
Hayır olmadı. benimde kırık yok gün ışığında baktım uçlarıma çatal çatal değil.ama besliyormuş saçı her anlamda o yüzden koydum bide kuru saçları nemlendiriyormuş:KK36:

X