Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Maşallah diplerden gelmiş.bende soğan suyu kullanıyorum içine sarımsakta koyarak kaynatıp,ve şampuanlamadım bende düm yapmıştım.gerçekten yumuşacık yapıyo kokusuda yok.:KK69:
Ay ben sarımsak suyu sürmüştüm çok feci kokuttu hatta zor geçmişti
Soğanla kaynatsam kokar mı?
22günde bu kadar dip iyi mi sence?

Ay ben sarımsak suyu sürmüştüm çok feci kokuttu hatta zor geçmişti
Soğanla kaynatsam kokar mı?
22günde bu kadar dip iyi mi sence?
Kokmaz canım soğanla sarımsağı aynı anda kaynat,ben denedim kokmadı,saçının uzamasına gelincede,resimden pek anlaşılmıyor. kaç cm uzamış ölçtünmü?:KK37:

prenses7 prenses7 canım senin konundaki karışık yağ a101de hala satılıyo mu başka hangi yağlar var hiç dikkat etmemiştim alıcam

urunler-1.png
101 de bulunan yağlar bunlar canım .ben argan,karışık olanını ve kayısı yağını aldım.:KK36:

Kaç ml ve kaç tl canım sence iyiler mi
50 ml canım.fiyatıda 3.90 tl bence gayet iyi ben kullandım saçlarım yumuşadı,parladı.saçın ihtiyacını karşılıyo,kokusuda aynı aktarlardan aldığımız.yağlar gibi.ama eyer denemelik almak istersen bunu al 2016-11-02_18.24.13.jpg bu karışık içinde 6 çeşit yağ var.susam,badem,fındık, ceviz,çam terebentin, defne:KK69:

50 ml canım.fiyatıda 3.90 tl bence gayet iyi ben kullandım saçlarım yumuşadı,parladı.saçın ihtiyacını karşılıyo,kokusuda aynı aktarlardan aldığımız.yağlar gibi.ama eyer denemelik almak istersen bunu al Eki Görüntüle 2097741 bu karışık içinde 6 çeşit yağ var.susam,badem,fındık, ceviz,çam terebentin, defne:KK69:
Ben aktardan 50mllik yağları 10tlye alıyodum çok ucuz kalitelidir inşallah alıcam bi denicem argam yağ ile karışık olanından alıyım
Akşam çıkarsam hemen alıyım hatta

Ben aktardan 50mllik yağları 10tlye alıyodum çok ucuz kalitelidir inşallah alıcam bi denicem argam yağ ile karışık olanından alıyım
Akşam çıkarsam hemen alıyım hatta
bide ben şampuanıma sarımsak koydum bide bu yağlardan birer kapak şampuanıma kattım canım tavsiye ederim çok besleyici oluyor.zaten içinde çam terebentinde var.:KK69:

Fısfıs şişeme boşalttım şimdi saçıma sıkıcam.
Eğer beğenirsem bütün yağlardan alıp karışım yapıcam

X