- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 34
Balık yağı kullandım bir işe yaramadı kuşumKuzum demir eksikliği saça iyi gelir ama kilo aldırmaz, kilo için balık yağı kullan ama zayıflık iyidir :)
46 kiloyum çok zayıfım : (
Hedef 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balık yağı kullandım bir işe yaramadı kuşumKuzum demir eksikliği saça iyi gelir ama kilo aldırmaz, kilo için balık yağı kullan ama zayıflık iyidir :)
Kız kilo aldırmaz olur mu bu ilacı içen herkesi 2 ay içinde tanıyamıyorumKuzum demir eksikliği saça iyi gelir ama kilo aldırmaz, kilo için balık yağı kullan ama zayıflık iyidir :)
Bende içiyorum ama hep aynıyımKız kilo aldırmaz olur mu bu ilacı içen herkesi 2 ay içinde tanıyamıyorum
Senin hapın adı neBende içiyorum ama hep aynıyım
Bıraktım, tam hatırlamıyorum ama portakal suyuyla her sabah aç karnına içiliyordu.Senin hapın adı ne
Canım bizim bi tanıdımız yoğurtlu pekmez ile kilo aldığını söylemişti .gece yatmadan çnce bir kase yiyormuş hergün,tavsiye ederimKız kilo aldırmaz olur mu bu ilacı içen herkesi 2 ay içinde tanıyamıyorum
Teşekkür ederim canım ama onu yiyemem midem bulanırCanım bizim bi tanıdımız yoğurtlu pekmez ile kilo aldığını söylemişti .gece yatmadan çnce bir kase yiyormuş hergün,tavsiye ederim
Hımm tamam canım.Teşekkür ederim canım ama onu yiyemem midem bulanır
Sarıcık o pompalı şişemi,fısfıslımı?Soğan suyum hazır
Fısfıslı canım püskürtüyorum çok rahat oluyoSarıcık o pompalı şişemi,fısfıslımı?
Maşallah diplerden gelmiş.bende soğan suyu kullanıyorum içine sarımsakta koyarak kaynatıp,ve şampuanlamadım bende dün yapmıştım.gerçekten yumuşacık yapıyo kokusuda yok.Kızlar 22günlük diplerim