- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 34
Yıkıyım mı sonraHepsi 1,2 damla eline alıp karıştırıp saç boy ve uçlarına yediriyorsun, çok sürme yağlı olur bu sefer kötü duruyor duruma göre bak hayatım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıkıyım mı sonraHepsi 1,2 damla eline alıp karıştırıp saç boy ve uçlarına yediriyorsun, çok sürme yağlı olur bu sefer kötü duruyor duruma göre bak hayatım
Hayır hayır, saç uçlarına ve ortalara sürülüyor dibine sakın sürme. Saçların yıkandıktan sonra da nemli kalsın diye bu tarz ürünlerYıkıyım mı sonra
Mucizevi yağ gibi yani anladım tamam kuşumHayır hayır, saç uçlarına ve ortalara sürülüyor dibine sakın sürme. Saçların yıkandıktan sonra da nemli kalsın diye bu tarz ürünler
Baya belli canım uzadığı :) Maşallah, artık uzayıp gider :)Kızlar foto geliyo kolaj yaptım 1.sayfada
İlk kestirdiğim günle bugun arasında
O günden beri hiç bakım yapmadım hatta 1 kere boyadım sadece mucizevi yağ kullanıyorum ama gözle görülür uzama var kahküllerim ilk kestirdiğimde kaşımın üzerindeyken bugun kaşlarımın altında
Koltuk altıma gelene kadar mutsuzumBaya belli canım uzadığı :) Maşallah, artık uzayıp gider :)
Koltuk altıma gelene kadar mutsuzum
Aynen benim de :)Zaten sütyenime değse bana yeter o uzunluk
Canim baktim da cok iyi uzuyor. Ilk resim düz iknci dalgali olmasina ragmen belli. Dolgunlasmis birde . Dinlenmek yaradi sanirimZaten sütyenime değse bana yeter o uzunluk
Evet banada öyle geldi hazır uzamaya başlamışken ürün kullanmaya başlamasam mı?Canim baktim da cok iyi uzuyor. Ilk resim düz iknci dalgali olmasina ragmen belli. Dolgunlasmis birde . Dinlenmek yaradi sanirim
Aaa gerçekten mi çok teşekkür ederim oysa ki çok boyarım ben saçımıCanim bence 2 hafta daha kullanma . 15 gunluk fark cok fazla . Aran biraz uzun oluversin :) saclarin cok bakimli duruyor birde
Teşekkürler canım benim hedefim kalça bel falan değil zaten şöyle sütyenimden aşağı azcık dökülsünler yeter yaza kadar o boya gelir umarımSaçların gayet iyi görünüyor canım:)
Yaza kadar gelir o boyaTeşekkürler canım benim hedefim kalça bel falan değil zaten şöyle sütyenimden aşağı azcık dökülsünler yeter yaza kadar o boya gelir umarım
Boyayalı 16 gün oldu daha 1 mm geldi dibim
Kuzum demir eksikliği saça iyi gelir ama kilo aldırmaz, kilo için balık yağı kullan ama zayıflık iyidir :)Selam kızlar demir desteğine başladım
Çok zayıfım hem kilo almak için hem de saçımı uzatmak için takviye
İyi geleceğine inanıyorum