- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 34
Teşekkür ederimSaçının rengi çok guzel olmuş tatlım
Burada daha belli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimSaçının rengi çok guzel olmuş tatlım
Canım avatardaki renge benzemiş güzel olmuş.bakımlara devam et saçın gitgide dahada güzelleşiyor.Teşekkür ederim
Burada daha belli
Teşekkür ederimCanım avatardaki renge benzemiş güzel olmuş.bakımlara devam et saçın gitgide dahada güzelleşiyor.
Çok güzel olmuş canım, güle güle kullanSelam kızlar
Güneşte hala sarı maalesef :)
Sağol kuşumÇok güzel olmuş canım, güle güle kullan
Bence restorex serumunu alKızlar keratin alıcam daha önce kullanmadım keratin yazınca çıkanlar bunlar hangisini alıyım
Ona da bakıyım balım sem kullandın mı keratinBence restorex serumunu al
Bunlar gerçek keratin değil canım, sadece içine azıcık damlatıyorlar o kadar. Morfose siyah olanını kullanıyorum şimdi ama restorex hem uzamaya etkili hem maskeye takviye olur ben onu alıcam canım bitince benimkilerOna da bakıyım balım sem kullandın mı keratin
Restorex keratin yazdım ama yokmuşBunlar gerçek keratin değil canım, sadece içine azıcık damlatıyorlar o kadar. Morfose siyah olanını kullanıyorum şimdi ama restorex hem uzamaya etkili hem maskeye takviye olur ben onu alıcam canım bitince benimkiler
Keratin değil serumRestorex keratin yazdım ama yokmuş
Buldum canım ama keratinli değil argan yağlıymışKeratin değil serum
Onu kullandığımda hem yumuşak saçlarım hemde uzamaya katkısı olmuştu ben tavsiye ediyorum, elimdekileri bitirmeye çalışıyorum.Buldum canım ama keratinli değil argan yağlıymış
O da güzel ikisi arasında kaldım fısfıs kapaklı hangisiyse onu alıcam kolaylık olsunOnu kullandığımda hem yumuşak saçlarım hemde uzamaya katkısı olmuştu ben tavsiye ediyorum, elimdekileri bitirmeye çalışıyorum.
Bence restorex ya da morfose siyahı al ama sen bilirsin ikisi de güzelO da güzel ikisi arasında kaldım fısfıs kapaklı hangisiyse onu alıcam kolaylık olsun
Morfose siyahı durulanıyo mu yoksa sıkıp kuruması mı bekleniliyorBence restorex ya da morfose siyahı al ama sen bilirsin ikisi de güzel
Hepsi 1,2 damla eline alıp karıştırıp saç boy ve uçlarına yediriyorsun, çok sürme yağlı olur bu sefer kötü duruyor duruma göre bak hayatımMorfose siyahı durulanıyo mu yoksa sıkıp kuruması mı bekleniliyor