- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 34
Bende kararsızım sarıyı seviyorum ama koyu renk yakıştırıyolarBende çok kararsızım tam kendi rengi geldi derken loreal sunkiss ile açtım sonrasında koyu renge boyattım yeni daha yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kararsızım sarıyı seviyorum ama koyu renk yakıştırıyolarBende çok kararsızım tam kendi rengi geldi derken loreal sunkiss ile açtım sonrasında koyu renge boyattım yeni daha yani
Teşekkür ederim canımÇok beğendim canım yakismis
Aynen ben de sarıyı seviyorum ama koyu yakışıyor, beyaz tenli olduğumuz için :)Bende kararsızım sarıyı seviyorum ama koyu renk yakıştırıyolar
Bu kısacık halde boyayamam kırılırsa daha kestirecek saç kalmadı uzayımca bakjcamAynen ben de sarıyı seviyorum ama koyu yakışıyor, beyaz tenli olduğumuz için :)
2 hafta hiç yıkamadın mı canım ?Bu arada 2 hafta yıkamamaya dayanamayıp perşembe yıkamıştım.
Ama çok sağlıklı görünüyor şuan
Saçımı henüz yıkamadım dünden beri fönlü.
Acaba yıkayınca dalgalarım gelecek mi
İnternette okumuştum yıkda 1 kez 2 hafta yıkamayın kendi yağıyla beslensin yazıyodu ama 2 hafta dayanamadım 6 gün sonra yıkadım maalesef2 hafta hiç yıkamadın mı canım ?
Nasıl dayanıcaz ki o kadar Benim annemde saç kendi yağıyla beslensin diye uzun süre yıkamadığı oluyor ve benden sonra kaç kere kestirdi hemen uzuyor saçları Biz çok oynuyoruz acaba ondan mı böyleİnternette okumuştum yıkda 1 kez 2 hafta yıkamayın kendi yağıyla beslensin yazıyodu ama 2 hafta dayanamadım 6 gün sonra yıkadım maalesef
Evet kesinlikle çok uğraşmaktanNasıl dayanıcaz ki o kadar Benim annemde saç kendi yağıyla beslensin diye uzun süre yıkamadığı oluyor ve benden sonra kaç kere kestirdi hemen uzuyor saçları Biz çok oynuyoruz acaba ondan mı böyle
Yağ bakımı, kür falan ?Evet kesinlikle çok uğraşmaktan
Ben artık ek ürün kullanmıyorum mesela sadece mucizevi yağ sürüyorum o kadar omum dışında da sadece şampuan
Hepsini bıraktım canımYağ bakımı, kür falan ?
Kestirdim canım canlandı o yüzdenyeni saçların çok güzel nasıl oldu
bana da söyler misin çok bakımlı duruyorr
4 haftada gelir normalde biraz bekle canım2 aralıkta boyamıştım
18gün geçti hala diplerim gelmedi
2hafta daha bekliyim olmadı daxa başlarım4 haftada gelir normalde biraz bekle canım