- 1 Ekim 2016
- 711
- 634
- 28
-
- Konu Sahibi Blackcatt1
ne kadar ekledin cqnim çam terebentini bu arada yagmi esansmi eklediginBakim3 : diplere zeytinyagi bepanthen evigen dodex ampul kirip surdum uclara ve boyalara hindistan cevizi yagi
2 saat bekletip yikadim, şampuanimin içinde çam terebentin yagi eklemistim bu arada
Yağ ekledim canım bir büyük sampuana 2 kapak kadar koyuyorum göz karari döküyorum ben sampuanim baya civiklasiyo bu yuzden. Ama bi kötü etkisini yasamadim sadece birazcik sertlestiriyo onu da dus sonrasi yaglarla hallediyorumne kadar ekledin cqnim çam terebentini bu arada yagmi esansmi ekledigin
ben saclarim komple yanikken eklemistim dahada kurutmustu atmistin o vakit sampuani cope :) şimdide dökülmeye iyi geliyormus diye ekleyeyim dedim nasilsa yanik falan kalmadi dustan sonrada argan yagi kullanıyorum azaltir kurutmasini diye düşünüyorumYağ ekledim canım bir büyük sampuana 2 kapak kadar koyuyorum göz karari döküyorum ben sampuanim baya civiklasiyo bu yuzden. Ama bi kötü etkisini yasamadim sadece birazcik sertlestiriyo onu da dus sonrasi yaglarla hallediyorum
Bende saç boyasini akitma gibi bir durum oluştu canım sende de oldu mu?ben saclarim komple yanikken eklemistim dahada kurutmustu atmistin o vakit sampuani cope :) şimdide dökülmeye iyi geliyormus diye ekleyeyim dedim nasilsa yanik falan kalmadi dustan sonrada argan yagi kullanıyorum azaltir kurutmasini diye düşünüyorum
inan hic hatırlamiyorum o zamanki paikolojim sac renginden daha cok yanikla alakaliydi kafqmin surekli odun olmasiyla :)) surekli kopan sunen saclarla alakaliydi cam terebentin değilde dax sac boyasini akitir ama sende kullanıyordun daxi buyuk ihtimalle sac rengini akıtan daxtirBende saç boyasini akitma gibi bir durum oluştu canım sende de oldu mu?
Siyaha boyamistim gecen hafta simdi yine kiziliklar ortaya çıktı canim ama durmak yok tabi kicevremdeki arkadaslarimin cogu kullanıyor hatta kullu tonlarıni kullananlarda dahada turunculasma yapıyor
Siyaha boyamistim gecen hafta simdi yine kiziliklar ortaya çıktı canim ama durmak yok tabi ki
Gratis ve watsonslarda var canim aktarlarda da var. Lifeco markasini tavsiye ederim normalde 48 tl civari ama indirimleri takip edersen daha ucuza alabilirsin anneler gunu geliyo indirim yaparlar kesin gratislerde falankızlar herkes hindistancevizi yağı demiş nerden buldunuz onu, Allah'ını seven bana da söylesin.
tamam canım çok teşekkür ederim.Gratis ve watsonslarda var canim aktarlarda da var. Lifeco markasini tavsiye ederim normalde 48 tl civari ama indirimleri takip edersen daha ucuza alabilirsin anneler gunu geliyo indirim yaparlar kesin gratislerde falan
maşallah iyi uzuyor saçın canım1 haftalık farkEki Görüntüle 1991376
Tesekkurler canim senin saclar ne alemdemaşallah iyi uzuyor saçın canım
Maşallah canım yaaa senin saçları gördükçe hergün bakım yapasım geliyo vallahi :)1 haftalık farkEki Görüntüle 1991376
Ahahah inan ben de öyleyim canim surekli biseyler mi sursem kafama diyorum bi an önce hepimizin saçı uzasa da rahat bi nefes alsak :)Maşallah canım yaaa senin saçları gördükçe hergün bakım yapasım geliyo vallahi :)
yok artıkD1 haftalık farkEki Görüntüle 1991376