Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma günlüğü

20 gün var arada.
1mayista beyaz çizgiyi tamamen gecmekti hedefim 1 mayis olmadan beyaz cizgiyi tamamen gectiiimmm

Eki Görüntüle 1985048

6 günlük fark.
6 gündür hic bir bakim yapmiyorum sadece sampuan + sac kremi
1 mayista beyaz cizgiyi tamamen gecmis olmak suanlik hedefim
canim senin saclar uzamıyor bence fışkırıyor resmen :)) 6 gunde bu nasil uzamadir sqclarin resmen bakim istiyormuş ver bakimi al fişkirmayi

maşallah gerçekten hızlı uzuyor, nazar değmesin
Cok teşekkür ederim böyle yorumlari okuyunca cok motive oluyorum. Bu kadar uzamasini %70 bakima %30 ısı ya da sekillendirici kullanmamaya bağlıyorum çünkü eskiden her gun istisnasız her gun duzlestirir ya da maşalardim şimdi kurutma makinesi bile kullanmiyorum orup aciyodum o sacimi kabarttigi icin simdi dogal haline bırakıyorum

Aradan sonra bakimlara basladim bugün. Hindistan cevizi yagina bemiks ampul ve c vitamini ampul kirdim diplere sürdüm boy ve uclara da sadece hindistan cevizi yağı.
2 3 saat sonra yikarim

Bugünkü bakim: dax+hindistan cevizi yagi

Saclarim cok döküldü bu seferki sürmemde
Sac dökülmesi için ne yapabilirim?

Canım daxı yoğun sürünce bide uzun uzun diplere masaj yapınca kopma oluyormuş saçlarda bidahakine daha az sürmeyi masaj yapmayı dene bir istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…