Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma günlüğü

IMG_20170518_104320_processed.jpg

18 günlük fark.
Sacima bayadir bakim yapmıyorum ve uzamasının cok yavaşladığını dusunuyorum.

Sen bu uzamaya yavaş derken şaka yapıyor olmalısın. çok güzel uzamış maşallah. benim saçımda bir aylık fark gözle görülmüyor bile

canım öle düşünme saç hızlı uzarsa bi müddet dinlenir. öle her bakımdan sonra şıkır şıkır uzama olmuyor. emin ol her bakımda uzasa isi inanılmaz dökülme olurdu. bi çok yerde şey yazıyo çok çok hızlı uzayan saç incelir ve dökülür. yavaş olsun güzel olsun

Sen bu uzamaya yavaş derken şaka yapıyor olmalısın. çok güzel uzamış maşallah. benim saçımda bir aylık fark gözle görülmüyor bile[/QUOTE
kız bende resme i dikkat etmemişim :)) alah ne etmesin . benim 2 ayda uzadığı gıdım gıdım anca belli oluyor. 18 günde 2 cm en az daa ne olsun :))

Sen bu uzamaya yavaş derken şaka yapıyor olmalısın. çok güzel uzamış maşallah. benim saçımda bir aylık fark gözle görülmüyor bile

,kız bende resme i dikkat etmemişim :)) alah ne etmesin . benim 2 ayda uzadığı gıdım gıdım anca belli oluyor. 18 günde 2 cm en az daa ne olsun :))

canım öle düşünme saç hızlı uzarsa bi müddet dinlenir. öle her bakımdan sonra şıkır şıkır uzama olmuyor. emin ol her bakımda uzasa isi inanılmaz dökülme olurdu. bi çok yerde şey yazıyo çok çok hızlı uzayan saç incelir ve dökülür. yavaş olsun güzel olsun
Aynen öyle canim sağlıklı olsun da beklicez artik :)

X