- 1 Ekim 2016
- 711
- 634
- 28
- Konu Sahibi Blackcatt1
Cok teşekkürler insallah sizin de cabucak uzaryok artıkD
maşallah ya. benim saç anca 3 ayda bu kadar uzar heralde. süper valla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok teşekkürler insallah sizin de cabucak uzaryok artıkD
maşallah ya. benim saç anca 3 ayda bu kadar uzar heralde. süper valla.
Sorma kızz :) iki haftalık araya giricem nasıl bişey sürmeden durucam onu düşünüyorum şimdi :)Ahahah inan ben de öyleyim canim surekli biseyler mi sursem kafama diyorum bi an önce hepimizin saçı uzasa da rahat bi nefes alsak :)
Bence bakım ürünlerini gormeyecegin bir yere kaldir canım ben oyle yapmıştım aradaSorma kızz :) iki haftalık araya giricem nasıl bişey sürmeden durucam onu düşünüyorum şimdi :)
kiz naptin o kadar yagi :)))) cok cokmu kullaniyon acaba18 martta aldığım hindistan cevizi yağı an itibariyle bitti
Evet canım resmen 2 gunde bir suruyorum bazen her gün. Bu kadarin fazla olduğunu biliyorum ama takinti haline geldi artik resmenkiz naptin o kadar yagi :)))) cok cokmu kullaniyon acaba
bende 2 gune 1 yapıyorum ama daha yarida benim:) hic sorma bir an once uzasin diye yapamayacağimiz sey yok:)Evet canım resmen 2 gunde bir suruyorum bazen her gün. Bu kadarin fazla olduğunu biliyorum ama takinti haline geldi artik resmen
Aynen oyle canimbende 2 gune 1 yapıyorum ama daha yarida benim:) hic sorma bir an once uzasin diye yapamayacağimiz sey yok:)
Her şeyi abartmadan duramayan ben tabi ki yaglari da avuc avuc suruyorumaz sür azıcık yağı, gözeneklerin tıkanmasın canım
Sen bu uzamaya yavaş derken şaka yapıyor olmalısın. çok güzel uzamış maşallah. benim saçımda bir aylık fark gözle görülmüyor bile[/QUOTE
kız bende resme i dikkat etmemişim :)) alah ne etmesin . benim 2 ayda uzadığı gıdım gıdım anca belli oluyor. 18 günde 2 cm en az daa ne olsun :))
Sen bu uzamaya yavaş derken şaka yapıyor olmalısın. çok güzel uzamış maşallah. benim saçımda bir aylık fark gözle görülmüyor bile
Aynen öyle canim sağlıklı olsun da beklicez artik :)canım öle düşünme saç hızlı uzarsa bi müddet dinlenir. öle her bakımdan sonra şıkır şıkır uzama olmuyor. emin ol her bakımda uzasa isi inanılmaz dökülme olurdu. bi çok yerde şey yazıyo çok çok hızlı uzayan saç incelir ve dökülür. yavaş olsun güzel olsun
1 haftada bundan daha hızlı uzadigi donemler olmustu sanırım simardim simdi uzamamis gibi geliyo,kız bende resme i dikkat etmemişim :)) alah ne etmesin . benim 2 ayda uzadığı gıdım gıdım anca belli oluyor. 18 günde 2 cm en az daa ne olsun :))
Teşekkürler canım yavaş uzadı demiyorum o zaman :))Sen bu uzamaya yavaş derken şaka yapıyor olmalısın. çok güzel uzamış maşallah. benim saçımda bir aylık fark gözle görülmüyor bile