- Konu Sahibi Blackcatt1
hahaha aynıyız işte hepimiz :)Boyamicam boyamicam dedim kendimi gratiste boya alirken buldum rahat batiyo çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahaha aynıyız işte hepimiz :)Boyamicam boyamicam dedim kendimi gratiste boya alirken buldum rahat batiyo çünkü
Duramiyoruz valla :)hahaha aynıyız işte hepimiz :)
Bende iki tane boya aldım. Karıştırıp komple boyiycam diplerdeki kizilliktan kurtulmak için uclardaki sarıyı feda edicem.palette kumral ve koyu kumral aldım.koyusunu az koyarım dedim bakalımBoyamicam boyamicam dedim kendimi gratiste boya alirken buldum rahat batiyo çünkü
Hem uzasin istiyoruz hem degisiklik istiyoruz ah ahh..Bende iki tane boya aldım. Karıştırıp komple boyiycam diplerdeki kizilliktan kurtulmak için uclardaki sarıyı feda edicem.palette kumral ve koyu kumral aldım.koyusunu az koyarım dedim bakalım
Ay maşallahh yaa çooook güzel uzuyoooEki Görüntüle 1986876
20 gün var arada.
1mayista beyaz çizgiyi tamamen gecmekti hedefim 1 mayis olmadan beyaz cizgiyi tamamen gectiiimmm
canim senin saclar uzamıyor bence fışkırıyor resmen :)) 6 gunde bu nasil uzamadir sqclarin resmen bakim istiyormuş ver bakimi al fişkirmayiEki Görüntüle 1985048
6 günlük fark.
6 gündür hic bir bakim yapmiyorum sadece sampuan + sac kremi
1 mayista beyaz cizgiyi tamamen gecmis olmak suanlik hedefim
Ahahaha normalde zor uzar derdim bi de coştu bu ara valla inşallah hep böyle devam eder durmaz uzamasıcanim senin saclar uzamıyor bence fışkırıyor resmen :)) 6 gunde bu nasil uzamadir sqclarin resmen bakim istiyormuş ver bakimi al fişkirmayi
maşallah gerçekten hızlı uzuyor, nazar değmesinEki Görüntüle 1986876
20 gün var arada.
1mayista beyaz çizgiyi tamamen gecmekti hedefim 1 mayis olmadan beyaz cizgiyi tamamen gectiiimmm
Cok teşekkür ederim böyle yorumlari okuyunca cok motive oluyorum. Bu kadar uzamasini %70 bakima %30 ısı ya da sekillendirici kullanmamaya bağlıyorum çünkü eskiden her gun istisnasız her gun duzlestirir ya da maşalardim şimdi kurutma makinesi bile kullanmiyorum orup aciyodum o sacimi kabarttigi icin simdi dogal haline bırakıyorummaşallah gerçekten hızlı uzuyor, nazar değmesin
insallah canim hep boyle cossunda fazlada ugrasmayasinAhahaha normalde zor uzar derdim bi de coştu bu ara valla inşallah hep böyle devam eder durmaz uzaması
Insallah hepimizin istediği boya gelir bi an önceinsallah canim hep boyle cossunda fazlada ugrasmayasin
şampuaninda sls varmiBen biobellinda kullaniyorum sampuan sac kremi ve bakim spreyi. Bende cok memnunum.
Sls paraben yokşampuaninda sls varmi
Evet sanirim biraz fazla surdum canımCanım daxı yoğun sürünce bide uzun uzun diplere masaj yapınca kopma oluyormuş saçlarda bidahakine daha az sürmeyi masaj yapmayı dene bir istersen