Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma günlüğü

Fotoğraf sahibi kadının saçlarına BA YIL DIM!

Tam istediğim boy bu sanırım
Allahım bana nasip et amin

Bakımlara 2 hafta kadar ara verdim 2 hafta sonra görüşürüz kızlar

6 günlük fark.
6 gündür hic bir bakim yapmiyorum sadece sampuan + sac kremi
1 mayista beyaz cizgiyi tamamen gecmis olmak suanlik hedefim

5-6 ayda olur bence uzaması böyle devam edersee bana öyle geliyor yanii çok isabet edemem genelde böyle konularda ama :)

6 günde bile baya farketmiş gerçekten
Bu arada market boyaları da diğer boyalarda saçı kurutuyor maalesef, sadece diplere sürmek lazım, tüm saça senede 3 kere yeterli

6 günde bile baya farketmiş gerçekten
Bu arada market boyaları da diğer boyalarda saçı kurutuyor maalesef, sadece diplere sürmek lazım, tüm saça senede 3 kere yeterli
Ana rengim siyah daha once kizila boyadim simdi kizildan rahatsiz olmaya başladım taamamen siyaha boyamak istiyodum zma zaten yeterince kirik var sacimda bi de boya ile yipratmiyim o zaman

Ana rengim siyah daha once kizila boyadim simdi kizildan rahatsiz olmaya başladım taamamen siyaha boyamak istiyodum zma zaten yeterince kirik var sacimda bi de boya ile yipratmiyim o zaman
bence yıpratma iyice yağlarla bakımını yap, kırıklardan kurtul sonra yaparsın, ama iyi düşün siyahtan dönmek çok zor saç mahfolur

Yaaa nasıl bu kadar uzadı 6 gündeee bana da hemen söyle arada mısın
Şu an aradayim canim 1 hafta oldu sanirim en cok dax hindistan cevizi yagi bu ikisi etkili oldu çünkü uzun zamandir sadece bunlari kullaniyodum bi de 1 aydir hic isi uygulamiyorum normalde her gun duzlestiren ben simdi kurutmuyorum bile o da etki etmistir eminim. Ben de sasiriyorum bu kadar uzamasına normalde saclarim gec uzar kuru oldukları icin. Acaba kafami egiyorum ondan mi uzun cikiyo saclar fotolarda diye bile düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…